Imorgon smäller det.

Jag har ställt kl på 6 imorgon bitti för nu är det dags att börja jobba.
Eftersom jag hade arbetstidsförkortning 1,5 timme på morgonen innan jag gick hem på mammaledighet pga dagistider så bad jag om att få jobba heltid under den tid jag ska jobba nu innan det är dags att gå hem igen. Det uppfattade tydligen inte min chef så nu börjar jag halv 8 istället för 6 i alla fall. Kan säga att 7:30-14:30 känns som en helt lagom dag idag :) Men det lär ju tyvärr inte inbringa några pengar. Nu ska jag ju dessutom bara köra 2 dagar varannan vecka och sen i december blir det heltid 2-skift. Om det nu går med min gravidkropp. Det är min vision i alla fall. Ikväll var första gången magen tog emot nör jag lade ner Adrian i sängen. Känns som att den vuxit massa i helgen. Linus påpekar heela tiden att jag är tjock och att babyn har växt :) Häromveckan sa han "Vad fet du har blivit mamma!" och lät så jäkla glad. Jo man tackar. Haha!!

Usch. Mest ångest har jag helt klart över hur mycket jag kommer sakna min skrutteplutt-bebis. Men det är ju bara för ett kort tag. Detta går ju alla föräldrar igenom förr eller senare. Det har jag ju gjort med Bella och Linus också men blä vad tungt det känns.

Nervös över om jag överhuvudtaget komner ihåg hur man kör truck? :) Ska iaf få lite upplärning igen. Känns som att jag har glömt bort hur hela datasystemet fungerar men det kommer nog tillbaka ganska snabbt när jag väl kommer igång.

Nej, jag ska väl ta och slå igen de blå och försöka inbringa några timmars sömn. God natt!!

Cheeseburgare eller korv med köttbullar

Igår hade jag rekord i unika besökare. Trevligt. Vore ju kul om man kunde lämna något spår efter sig. Ni som läser i smyg alltså :)
 
Det blev nog så att vi inte är så hemliga med könet på den lilla bebisen.
 
För ett par veckor sedan på facebook såg jag när någon la ut några ultraljudsbilder på facebook att det skulle vara så lätt att känna igen en flicka på ultraljud för hennes kön såg ut som en cheeseburgare. Jag.. haha..det var väl också en schyst jämförelse tänkte jag. Hur ser då en pojkes kön ut? Som en korv med köttbullar till?
 
Så igår när vi skulle börja leta rätt på könet på vår bebis var det inte alls så lätt. Jag fick nästan gå upp i brygga och typ kasta ner rumpan på britsen några gånger för att bebisen skulle ändra läge. Haha.. Jag skojade även med barnmorskan och sa att jag läst att man skulle leta efter en cheeseburgare. Hon skrattade hon också och sa att man ska inte tro på allt man läser.
 
Efter mycket om och men så fick hon sig en ordentlig glutt, men sa ingenting utan gick tillbaka och tittade på hjärtat noga noga och visade oss alla 4 kammare och blodets in och utflöde ur hjärtat. Sen gick hon tillbaka och tittade igen på könet och sa att något i stil med att "Jo, visst är det här en liten FLICKA, det såg jag förra gången också men jag ville inte säga något innan jag var säker. Fast, jag KAN se fel. Jag får aldrig lova något" Jag blev ändå rätt övertygad. Att hon inte kan lova något förstår vi ju. Men inte såg det ut som någon cheeseburgare.. 
Åh vad glad jag blev! För en gångs skull hade jag rätt känsla angående vad det var. Jag hade inte haft något emot en pojke heller givetvis men nu får jag 2 av varje. Så roligt. Bella vart överlycklig när jag ringde och berättade igår. "Äntligen får jag en lillasyster", sa hon. Jag kan förstå hennes känsla. Två småbröder och en bonusstorebror hos papp , och två småbröder hos mamma. Vilken flicka vill inte ha en syster? :)
 
Jag är dock jäkligt bitter över att idag gå in i v 18 (17+0) IGEN!! Speciellt då jag liksom är övertygad om att det är fel. En teori från oss är ju att den är mindre just för att det är en tjej?! Tjejer kan väl vara lite mindre.
Jag var ju för sjutton på vaginalt ultraljud i vecka 8+0 och då sa de att mina beräkningar stämde. Hade jag då varit i 6+6 så borde de nog ha sett det då. Då har väl knappt hjärtat börjat att slå.
 
En sak är säker. Jag kommer aldrig att kalla något av mina barn för HEN! Antingen är man kille och då har man snopp, eller så är man tjej och då har man snippa. Sen att vissa anser att de föds med fel kön är en helt annan diskussion.Jag kommer aldrig behandla mina barn utefter vad de har mellan benen men jag kommer ändå uppfostra dem efter att heta han och hon. Mina pojkar leker med dockor och Bella leker med Linus gubbar ibland och vill spela Linus tv-spel. Bella älskar rosa och Linus gör det inte. Absolut inget som jag uppfostrat dem till utan det har blivit så bara. När Linus var i 1-1,5 års åldern var han helt tokig i traktorer medan Bella inte alls var på samma sätt. Jag tror det är något man föds med helt enkelt och ser inget fel i det så länge man inte förbjuder en pojke tex att ha rosa på sig, eller leka med dockor och vice versa.
 
Jaja.. Dit jag ville komma var i alla fall att vi ska få en liten prinsessa!! Så glad ♥
 
 
 
 
 

Rutinultraljud

Då är vi hemkommna från ultraljudet. Det var mysigt men Adrians ultraljud var häftigare. Då vart vi smått blåsta av stolen båda två. Allt syntes så tydligt. Tom ansiktet. ;)Allt såg jättebra ut. Hjärtat, hjärnan, skelett osv. Vi fick samma kvinna som sist och hon är både trevlig och nogrann. Berättade hela tiden tydligt vad hon såg även om vi kanske såg mest sudd. :)Det som gjorde mig fruntansvärt besviken var att nu har jag helt plötsligt bf 7/3 istället för 27/2. 8 jäkla dagar vart jag framflyttad. Bläää!!Fattar inte alls hur det går ihop. Men tar det lite med en nypa salt även om jag måste gå efter nya datumet och ska INTE tro att den kommer tidigare.. Innebär att jag idag är i 16+6 istället för 18+0. Hur kul är det??Jag gjorde vul i 8+0 och då sa hon att mina beräkningar stämde plus/minus någon dag. Jag kände i så fall rörelserna extremt tidigt första gången.Jag testatade positivt i vecka 4+6 med clearblues test med veckoindikator som sa att befruktningen skedde för 2-3 veckor sedan. Enl nya datumet var jag alltså bara i 3+5 då och då borde jag fått 1-2 på testet.. Men men. Bara gilla läget. Vi tror att den är lite liten bara. :) Allt såg ju bra ut. Adrian är ju inte så stor så vi kanske gör små barn. Könet? Jo det vet vi men har inte bestämt oss för om det är en hemlis eller inte ;)

Huvudvärk

Jag är så galet less på den här jävla huvudvärken jag plågas av titt som tätt. Vad har jag gjort för att förtjäna den? Ingenting hjälper. Varken sömn eller piller.
Igår eftermiddag började skallen och ögonen banka som en besatt och det höll i sig tills eftermiddagen idag. Det värsta. Jag har fortfarande huvudvärk men hanterbart. När man gått med migränliknande smärtor i ett dygn (och ändå fått gå upp på morgonen och styra upp hem och hushåll under dagen) så känns "lite ont i huvudet" när det äntligen blir lite bättre som rena lyxen.
När jag var gravid med Adrian hände något mirakulöst i min kropp. Jag hade nästintill aldrig ont i huvudet. Hade önskat att det skulle bli samma lika denna gång men icke.

Nu har jag gnällt lite om det och nu ska det sovas och imorgon ska jag må bra. Då är det dax för ultraljud på morgonen.
Tack snälla snälla Linnéa som kommer till sjukhuset och tar hand om Adrian under tiden trots att de är mitt uppe i flytt och elände. Annars hade det nog slutat i att Jimmy inte kunnat följa med. Syskon är icke välkomna på undersökningen och det är inte jättelätt att få tag i barnvakt kl 8:30 på en torsdag. Mamma - bortrest, Pappa - kan inte gå ifrån jobbet, båda bröderna - jobbar utomstads, Carola - jobbar och bor i Enköping. Jimmy har inga släktingar i stan och så vidare.

Håll en tumme för oss kl 8:30 imorgon!

Nervöst!

Jag är ingen aktiv bloggare just nu. Har inte så mycket att förtälja känner jag. Adrian är frisk igen. Han var riktigt dålig stackarn och jag tror han fortfarande är lite trött. Det kan man ju vara efter ett par dagars sjukdom så. Han är inne i en fas nu där man inte får vara längre än en meter ifrån honom. Jag sitter mycket på golvet och då klättrar han på mig hela tiden. Kommer gärna och myser och pussas och kramas. Går jag ur rummet är han efter mig som en svans o gnäller. Nu är det bara imorgon kvar sen på torsdag morgon är det dags för ultraljud. Jag är skitnervös! Den här bebisen är verkligen slö. Känner någon liten buff då och då och ibland går der flera dagar emellan. Idag vettesjutton om jag känt den alls. Tror inte det. Försökte dricka kallt och ruska igång den på nu kvällen men utan resultat. Tycker även att jag känner mig så smidig och glömmer ofta bort att jag är gravid. Blir påmind när jag ser fettokulan som sitter på magen. Inte alls som med de andra. Men har en teori om att nu går jag ju hemma och det är ju inte alls på samma sätt som att jobba och vara gravid. Man kan vila på ett annat sätt. Behöver inte stressa iväg på morgonen osv. Men på måndag är det slut med detta. I alla fall ibland. Börjar jobba. Jag har sån grov ångest att jag blir illamående och gråtfärdig på riktigt när jag tänker på det. Det låter säkert töntigt med tanke på hur lite jag ska jobba och att jag snart får gå hem igen. Men jag trivs inte direkt på mitt jobb. Det är fysiskt tungt och jag är trots allt snart halvvägs gravid. Kommer nog inte känna mig lika i form efter ett arbetspass.Undrar om jag ens känner någon längre som går samma tider som mig. Nä fy fan. Tills nästa mammaledighet är slut ska jag ha tagit tag i vad jag vill göra med mitt liv.

Provar lite bara


Sjuk skrutt

Efter att Adrian nu gått förkyld i 2 veckor med rinnande snok kom idag även febern. Stackarn är helt knäckt :(Han vill inte äta. Ratar till och med välling och då är det illa.

Skit - Telia

Jag blir tokig! I förrgår låg bredband, telefoni och tv nere i princip hela dagen.
Idag satt jag och skulle se nyheter när bilden plötsligt fryser och vi kör samma vända igen. Jag saknar den gamla goda tiden när vi bodde i lägenget och körde på antennkabel och dessutom kunde se tv i flera rum samtidigt utan att betala hundratals kronor extra. Tur att jag har tele2 på mobilen. Dagens i-landsproblem.

Så vad göra idag, Öppna är stängt. De stora är i skolan. Det är fuktigt och äckligt ute så jag har ingen lust att gå ut. Ingen tv inne. Ingen jag känner är hemma. Blä vilken tråkig dag!

Hipp Hurra!!

För mig själv idag. 31 år. Alltså närmare 40 än 20. Det är ju en lite skrämmande tanke.
Blev uppvaktad med skönsång på sängen av mina stora barn i morse. ♥

Om 9 dagar är det Rutinultraljud. Längtar ihjäl mig!

Om 13 dagar börjar jag jobba så smått. Måndagar och tisdagar jämna veckor. Fet ångest. Hemnafru vore något.

Idag har Linus skoltaxi fungerat utmärkt.
Jag är fortfarande skitarg för igår men inget jag kan göra. Ska ta och skriva ner alla samtal och så jag har med dem tror jag. Är liksom inte bara en grej nu.
För 2 veckor sedan ringde en karl och ifrågasatte Linus skoltider. Varför han började olika tider varje dag? Seriöst. Jag höll på smälla av. Han skulle ringa och höra med skolan sa han.
MEN!! Idag har det ju fungerat som sagt och gått väldigt smidigt så nu tänker jag inte vara bitter.

Nu lagar Jimmy tacos på en tisdag. Maten bestämdes av självaste födelsedagstanten.

Idag blir allt bara fel!

Idag var första dagen Linus skulle åka hem med skoltaxi. Som den hönsmamma jag är har jag oroat mig massa över hur det ska klaffa. I tisdags ringde en kvinna från samtrafik angående hans körtider och det sista jag frågade henne innan vi la på var "Kan jag nu lita på att det här fungerar på måndag och att han blir hämtad i skolan på måndag kl 13?" Ja svarade hon.Döm då av min förvåning när jag strax innan 13 idag får syn på att det står en taxi HÄR UTANFÖR. Jag ut som skjuten ur en kanon och frågar om det är oss han ska till och jo. Chauffören har ett uppdrag hemifrån oss till skolan. Vem i helvete åker till skolan kl 13?Sen fick jag en hjärtattack tror jag. Klockan var 13 och i skolan står Linus och väntar på skjuts. Skolan svarar inte i telefonen. fritids svarar inte. Samtrafik svarar inte. Fick till slut tag på rektorn som skickade ut någon att hämta Linus. Fick tag i en kvinna på samtrafik som bad 1000 gånger om ursäkt men jag skulle bli uppringd av hon som gjort felet. Förklarade att jag redan var på väg in till skolan. När hon som gjort felet ringer får jag knappt en ursäkt och hon menade bara på att det blivit en miss. En miss som jag anser inte får ske. Hon förklarade även att de skickat en ny bil (utan att informera varken mig eller skola) till skolan och då hade jag ju nyss förklarat för den andra jag pratade med att jag hämtar honom själv. Så när jag kom till skolan stod ännu en irriterad chaufför där som faktiskt var min farbror och visste inte nåt då samtrafiks telefoner låg nere idag och han hade ringt dem massa gånger eftersom inget barn stod på parkerkngen. Samtrafik hyr alltså in sina tjänster av taxibolag i Västerås så chaufförerna var ju totalt oskyldiga. Känns ju verkligen betryggande att det fungerar så bra.

och

bildhelvetena hamnar på fel ledd,texten blir centrerad och man kan inte välja kategori.

GÖR OM GÖR RÄTT!!

Jaa :)

Jag hann ha min samsung i 2 veckor innan blogg.se fixade en app till android. TACK!!
Den verkar liite sämre än till iphonen. Man kan inte se statistik och man kan inte välja storlek på bilderna.
DOCK kan hamnar inte bilden automatiskt underst, och det gillar jag.Provar lägga in lite bilder på min Fis.

Nu blir det god natt!!

Men varför just idag?

Igår kväll kände jag mig onaturligt trött och skallen värkte på ett annorlunda sätt. Somnade 21:30 och vaknade till runt 23. Då trodde jag stunden var kommen och jag mådde så dåligt. Trodde både bihålor, huvud och ögon skulle sprängas och näsan var igenkorkad. Mysigt värre.

Efter 2 alvedon och lite nässpray lyckades jag somna och mår nu lite bättre. Ljuger dock om jag säger att jag är i kalasstämning men jag får bita ihop. Adrians 1-års kalas ju :)

Så nu ska jag göra tårtor, skura golv och ta en dusch. Lätt med en son som inte gärna viker en tum från min sida. Undrar om det är möjligt att bli mer mammig? Jag tror ärligt att om han kunde skulle han krypa in i min kropp :)
Skura golv o duscha måste bli när han sover. Omöjliga projekt med en liten terrorist till 1-åring i huset.

Adrian 1 år.

Igår fyllde vår lillfis ett helt år. Det är helt galet. Känns som igår han kom till oss samtidigt som det är svårt att föreställa sig att man har haft ett liv innan han föddes.
 
Gårdagen blev lugn med bara jag, Jimmy och födelsedagsbarnet. Kalas blir det imorgon lördag istället. Men några presenter fick han dock även om han inte brydde sig det minsta. Ärligt talat så hade vi inte köpt så mycket heller då vi sticker till Ullared i början på oktober och det är bättre att spara lite pengar tills dess.
 
Han fick en skitsöt smurfpyjamas i strl 74/80 som är totalt gigantisk på honom. Under natten så hade byxorna åkt av och satt inte blöjan på rumpan skulle byxorna trilla ner så fort han stod upp. Min lilla smal-fis.
 
Ge hit kameran morsan!!
 

 

Vad är detta?
 

Ja, den här prylen var väl kul i 5 minuter sen hade han klurat ut hur man gjorde.
 
Han fick även en alldeles egen fotölj modell mini. Adrian har ju kunnat gå i 2,5 månad nu men tack och lov så har han ännu inte kommit på hur man klättrar så fotöljen kommer han inte upp i själv. Men när vi satte honom i den så såg han så nöjd ut så.
 
Imorgon blir det kalas som sagt. Jag har ont i halsen och känner mig halvrisig men det är väl bara att bita ihop. :)
 
 
 
 
 

Bjuder på några bilder.


Eftersom jag inte kan blogga med min telefon längre så blir det rätt bild-fattiga inlägg numera. Drygt att koppla in telefonen i datorn varje gång ju ;) Men idag tänkte jag att jag skulle prova.
 
Självklart så är 9 bilder av 10 i telefonen på Adrian. Mina stora barn hatar att vara med på kort.
 
 

Fisen fick käka tacos med oss i fredags. Mm.. vad gott det var. Han fick köttfärs, lite gräddfil, svarta oliver och majs som han fullkomligt älskar och så lite tomater. Kladdigt vart det. Skeden/gaffeln gör ju inte så mycket nytta när han äter själv, den är väl mest där för att han ska lära sig att man har bestick till maten. Men han försöker. Stoppar på grejer på skeden ibland och lyckas få in det i munnen. Men självklart används händerna mest flitigt.
 
 
En annan matstolsbild - bara för att han är så söt :)
 
Finaste snoriga dreggelkillen. Nästan alla bilder jag har i telefonen så är det en napp i munnen som tar upp halva ansiktet på killen, och hur kul är det då? :)
 
Idag och fram till måndag är Jimmy ledig. Såå skönt att slippa dra kvällarna ensamma. Han är ganska dryg att få och sova på kvällen och det ska klängas och sittas ihop med mig non stop hela dagarna. Är glad om jag får kissa ifred men det är bara att insé. Det får jag inte :) Om han varit mammig förut är det bara förnamnet emot nu. Och mitt hår. Suck.. Det är numera hans snutte. Han bara måste ha mitt hår när han ska sova. Han ligger och drar fingrarna igenom det när han myser. När han vill helt enkelt. Min lugg har blivit helt tunn och jag undrar hur många hårstrån jag blir av med varje dag. Det är liksom inte bara att vänja honom av med det heller. Tänk själva att barnets snuttefilt sitter fastknuten på ditt huvud, men han eller hon ska inte får röra den. Men ser den hela tiden.
 
Vi ska snart ta oss mot Toys r us och hälla för att titta om vi hittar någon present åt honom. Han behöver lite "använda hjärnan" leksaker. Han älskar att sitta och pilla. Bygga ihop legobitar, stoppa grejer i hål och så vidare. Mer stolt kille får man leta efter när han lyckas.
Jag ska kolla om jag hittar nåt gosedjur med lååångt mjukt hår. Haha.. Eller skulle vi kanske köpa en docka? :) Fast varken pappas eller Bellas hår accepteras på samma sätt som mitt så jag tror det är lönlöst.Jag får nog raka mig och ta några skrik-kvällar helt enkelt..

Ha en trevlig onsdag!!
 
 
 

För ett år sen

var jag ordentligt trött på livet som gravid och trodde på fullaste allvar att jag skulle vara gravid för all framtid.
I mitt sinne hade jag redan gått över tiden då jag kunnat sätta pengar på att jag var längre gången, och att mitt undermedvetna ställt in sig på att Adrian skulle komma 5-6 dagar innan som Bella och Linus gjorde. Tji fick jag och jag gick en dag över tiden. Första dagarna i september fram till den 13:e kan ha varit de längsta och jobbigaste i mitt liv. Inte minst med tanke på att vi flyttade den 10:e.
 
Men.. ur denna kula kom något underbart och jag kan inte fatta att det om 2 dagar gått ett helt år. Man lever liksom tillbaka i tiden på något vis.
 
 
Hade någon dessutom försökt inbilla mig att jag skulle vara gravid om ett år igen, så hade den personen förmodligen åkt på en smäll. Så jag gissar att jag om ett par månader är precis så trött på livet igen. Den här gången ska jag i alla fall inte tänka mig att bebisen kanske kommer före utsatt datum.
 
 

It´s alive and kicking!!

Natten som var innebar inte mycket till sömn. Inte ultimat när man gått hela dagen med brutal huvudvärk och bara längtat efter sömn.
Adrian skrek, gnällde och grinade. Klängde på mig och inget var bra. På morgonkvisten korkade näsan igen och han blev jättesnorig och förkyld så jag gissar på att vi har anledningen där. Han kände sig helt enkelt inte kry i kroppen. Nu är han väl förhållandevis pigg men snoken rinner och han nyser. Hoppas bara han slipper hostan. Det är värst. Snoret roar han sig i skrivandets stund med att torka av på gardinerna när han gömmer sig bakom dem och leker tittut :)
Verkligen irriterande då jag ställt in mig på att gå till Öppna förskolan idag.
 
Eftersom jag låg vaken större delen av natten så fick jag för första gången känna bebissparkar. Jag har ju anat att jag känt den förut men inatt var jag säker. Det var ju absolut inga jättekickar utan små duttar jag kände. Är ju trots allt bara i 16.e veckan så än är den ju väldigt liten. Flera gånger under en bra stund kände jag. Det är bra bebis. Fortsätt så.
Tänk att det inte alls var så längesedan jag väntade på Adrians första sparkar. Minns så väl när de kom första gången. Jag låg på kvällen och tittade på En unge i minuten. Programmet som gick från Västerås förlossning förra året.
 
Jag känner mig läskigt inställd på att det blir en tjej den här gången. Lite läbbigt faktiskt. Jag har ju alltid fel. Så förnuftet säger ju att det är självklart att det är en kille. Det spelar ju verkligen ingen roll, men jag tänker liksom bara på framtiden som om att det vore en tjej. Kan inte riktigt förklara. Vi får väl ev se på ultraljudet om 2,5 vecka. Läängtar!!

Kallt.

Hösten och kylan kom äckligt tidigt i år. Inte precis vad man behövde efter en solfattig och regnig sommar.
Vi har svinkallt i huset tycker jag och Bella. Jimmy tycker inte att vi behöver sätta på värmen än för vi har ju faktiskt 20 grader inne. Men jag kan lova att idag har vi definitivt haft max 5 på golven och tempen har sjunkit nu,19 i luften. Brr!! Jag vill gärna ha 23 grader i alla fall.
Måste köpa mer pyjamasar till Adrian. Han sparkar av täcket och blir iskall om benen på natten. Nu han med tjock pyjamas och täcket på sig, varm o go. Kanske han lärt sig ;)

Idag har jag och Bella bakat bullar inför helgens kalas. Äckliga vart de så jag funderar på att aldrig mer baka. Gillar inte att baka och stökigt blir det i köket. Idag har jag dessutom haft skitont i huvudet. (Som vanligt) och Adrian var såå grinig så att den plåten jag dessutom lyckades bränna inte åkte ut genom fönstret är ett under. Resten blir köpkakor. Punkt.

Hej Lördag!

Denna lördag började i ottan. 3 av 3 ungar var uppe före halv sju. Suck.. Mamman och pappan hade ingen lust att alls gå upp då. Bella tog Adrian en stund men det tog väl en kvart max innan de stora höll på att ha ihjäl varandra i vardagsrummet och Adrian vrålade som om någon stuckit kniven i.- honom. Han gillar INTE när det skriks och härjas. Härliga lediga lördag, eller vad säger man? :)
 
Linus är på sitt allra vidrigaste humör idag. Innan klockan var 8 hade han redan åkt in på sitt rum sjuttiofjorton gånger och gapat och skrikit så att jag kände hur de gråa hårstråna hopade sig i huvudet på mig. 
Han ska hem till sin far idag, Vi har bytt helg då han kommer hit nästa helg då vi ska ha kalas för Adrian och mig. Mest Adrian blir det väl. Lyckas jag föda barn 5 dagar innan min egen födelsedag får jag nog inse att jag har slutat fylla år och får hänga med på ett hörn på Adrians kalas istället. Orkar inte ha två.
Bästa 30-års presenten fick jag i alla fall förra året även om hornomerna just på den dagen var som allra värst så jag grinade åt allt och alla hela långa förmiddagen. Så kan det vara :)
 
Plikten kallar. Trött Adrian.

1 - års kontroll.

Om 8 dagar fyller Adrian 1 år. Jag har lite halvsvårt att acceptera det. Jimmy också. Vart tog vår bebis vägen liksom? Jag tror inget av alla snart 31 år i mitt liv kännts som att de gått så fort som det här sista. När man är gravid och kommer hem med sin lilla nyfödda bebis så känns ju 1 - års dagen långt långt bort.
 
Idag ska vi på 1-års kontroll. Med sprutor och läkarbesök. Ser jag inte fram emot. Dessutom så fick jag en tid när vi var på kontroll sist och sen damp det rätt vad det var bara ner en ny tid i brevlådan då läkaren tydligen bytt dag. Inte första gången vi får hem en ny tid i brevlådan bara sådär. Är väl egentligen inget stort problem men idag ska vi vara där klockan 11:45 och det är verkligen en jättedum tid för de flesta 1-åringar skulle jag tro. Då är Adrian trött. När ska man få till lunchen? Blir nog en flarra välling vid 10 och sen så får han lunch när vi kommer hem. 
Som grädde på moset så slutar Linus kl 11 på Bjurhovda så då måste jag vara där och hämta upp honom och sen köra snabbt som attan ut till Skultuna för att komma i tid. Har förvarnat Linus lärare om att han behöver ha käkat klart kl 11 när jag kommer så det skulle han se till.
 
Ska bli spännande att se lillFisens siffor nu. Jag gissar på ca 9,5 kg och 75 cm lång. Får se hur fel jag har för det brukar jag alltid ha.
 
 

Ny dator och tråkiga händelser.

Det blidde en ny dator ganska snabbt. Blir superbra för den här är mycket bättre än den förra som levde sitt eget liv. Dessutom, det bästa av allt är att hårddisken på den förra gick att rädda. Det vill säga alla korten. *phu* Jimmy har lånat en slags docka av en kollega att stoppa in den i  så nu ligger alla bilder på nya datorn också. Plus att vi ska köpa en egen "hårddisksdocka" så kan vi använda den gamla hårddisken som back upp. Perfekt!!
Jag säger bara en sak! Gör back upp på allt på datorn som betyder något. Rätt vad det är säger den upp sig och alla har inte sån tur som vi hade. Man vill inte förlora fotografier och dylikt sedan en lång tid tillbaka.
 
Det händer även väldigt tråkiga saker i våra liv just nu. Min farfar är jättesjuk och ligger på sjukhus. Han har varit dålig under en längre tid men nu är det nog sluttampen. Det är jättejobbigt att se en person som betytt så mycket för mig lida så. Bara skinn och ben kvar. Hoppas han slipper lida länge, lilla farfar.
Imorgon ska jag ta med farmor upp och så hon får hälsa på honom. Ärligt talat inget jag ser fram emot jättemycket men jag vill att farmor ska få möjlighet att träffa honom och hon kan inte ta sig upp själv.Jag var där igår med pappa och brorsan och man blir ju smått illamående av hela miljön på sjukhuset tycker jag.
 
Jag har senaste nätterna drömt jättekonstiga drömmar. Det är liksom tillbakablickar från mitt liv sen när jag var liten. Jag var mycket med farmor och farfar när jag var liten. Sov ofta hos dem på helgerna och bodde i flera veckor hos dem uppe i Norrland i deras sommarhus. Helt plötsligt har minnen jag knappt visste att jag hade om saker jag gjort med farmor och farfar bara ploppat upp. Idag associerade jag nåt med lukten från deras skafferi där uppe. Det är bra konstigt hur hjärnan fungerar. Det är väl någon slags bearbetning på vad som händer antar jag.
 
Nej, här får jag inte sitta för Adrian. Någon står och rycker och gnäller i mitt ben.
 

Svårt att blogga

Igår sa min iphone upp sig så jag fick lov att skaffa en ny lur. Det gick inte att höra folk som ringde.
Det blev en Samsung galaxy s3 som jag hittills är nöjd med men det är svårt att vänja om sig från iphone, helt klart. Det sämsta ät helt klart att det inte finns någon blogg-app. Men det är ju inte telefonens fel utan blogg.se som inga fixar fram en app till Android telefoner.

Något som är ännu sämre är att idag har vår dator kraschat och ännu sämre än det är att på den ligger alla bilder från Adrians första år utan att vi gjort back up. Fast vi pratat om det minst 1000 gånger. Jag ber till gudar och högre makter att hårddisken går att rädda. Datorn skiter jag i.

Av denna anledning kanske det blir inläggsfattigt ett tag. Det går att gå in på blogg.se på telefonen men det är drygt. Kan bara skriva snabbinlägg.

Nu sova!

RSS 2.0