2 timmarIkväll tog det över 2 timmar för att få de här små ögonstenarna att somna. Jag kan bli tokig för mindre. Bara att gå och lägga sig själv nu också så att man man orkar upp med Adrian i morgon.

Jimmy jobbar kväll. 4 arbetsdagar kvar för honom sen innan 4 veckors semester. Jag undrar vem som längtar mest. Han eller jag? Projekt lägga två små är ju helt omöjligt när båda kräver sitt så att säga.

Adrian vaknade igår 4:30 och idag 5:15. Jag och Jimmy är levande döda då. Ninnie sover också gärna länge om hon inte blir väckt. Han somnar dessutom bara senare och senare på kvällen. Hur sjutton orkar han?
Vi var till ikea och köpte en mörkläggningsgardin idag till vårt sovrum. Tyvärr hann den inte komma upp innan Jimmy åkte till jobbet då den behöver kapas i rätt längd så det blir väl morgon långt innan tuppen ens funderat på att gala i morgon med. Han har visserligen en sån gardin i sitt rum redan men vi tänkte att han kanske kan somna om i vår säng om vi också har mörkt. Han är ju ofta fortfarande trött. Tyvärr vaknar Ninnie varje natt och ska äta vid 5 när Adrian är som mest lättväckt. Återigen den där onda cirkeln.

Så nu har jag spytt ur mig dagens frustration.

Såhär glad var Ninnie ett tag innan 1 timmes skrikande och stånkande började. Hon är faktiskt för det mesta en väldigt nöjd och glad tjej numera så jag vet inte vad som tog åt henne ikväll.


Sötast i världen.

I morgon kommer Isabelle och Linus hem. Längtar!
Adrian har hittat tungan.

 
När jag tar fram telefon eller kamera för att ta kort på Adrian så brukar han dra på värsta fakesmilet och visa alla tänder i munnen. Nu har han kommit på något nytt och istället är det tungan som åker ut. :)

Jag kan ju inte låta bli och tycka att han är lite söt ändå ♥

vad gör man åt morgonpigga barn?

Jag blir tokig. Adrian blir bara mer och mer morgonpigg. Snart sover han väl sin natsömn på eftermiddagen och är vaken hela natten.

Igår hände något mirakulöst och han sov tills klockan var 6:50. Då ringde mig väckarklocka för att Linus skulle till skolan. Det hade ju kunnat vara lyxigt om jag inte varit vaken med Ninnie mellan 5 och 6.

Idag är vi dock tillbaka i gamla vanor. Ninnie vaknar 4:35. Äter och somnar lagom om tills Adrian vaknar i sitt rum och kommer indundrandes i vårt och väcker henne igen så 2 vakna barn kl 5 en lördagsmorgon. Man tackar!
Hade jag haft bara den ena kunde jag fått dem att somna om men Jimmy lät Adrian gå upp så nu är det kört. Jag blir tokig. Jag är trött. Det är tur att jag gick och la mig kl 21:30 igår. Känns inte aktuellt att vara vaken nå längre på kvällen även om jag skulle orka.

Fång dagen. Usch.

RSS 2.0