Nyfriserad tjej.

Hej hopp!

Idag är det onsdag. Jag har dock av någon anledning jag inte vet fått för mig att det är torsdag. Fick nyss panik över att Bella skulle ha gymnastik imorgon i skolan då vi glömt att köpa skor. Som tur är så är det på fredag de har gympa och idag är det bara torsdag så imorgon måste jag komma ihåg att köpa skor. :)

Efter jobb och skola idag for vi iväg till frissan för att klippa Bella. Det var mycket väl behövligt vill jag lova. Hon har ju länge kämpat för att spara ut till långt hår och lång lugg. Nu när det äntligen börjat bli lite långt så tog vi o klippte av ca 1 dm. Det var så slitet och så blev håret nästan lika långt som luggen. Mycket fin blev hon och tjockt hår fick hon helt plötsligt :)


Snygg tjej va?

I helgen var Bella med Dennis föräldrar ut med båten vilket resulterade i att hon har ett antal myggbett, varav flera i ansiktet och ett mitt på nästippen :) Trodde nästan hon fått vattkoppor igen när jag hämtade henne i skolan i måndags.

Imorgon är vi lediga. Tanken var att vi skulle ta med oss ungarna till jobbet och visa lite hur vi jobbar men Bella ska följa med en kompis hem direkt efter skolan så vi får se hur det blir med det. De undrar ju vad vi gör på jobbet och det är lite svårt att förklara att vi kör olika sorters truckar så jag tror de skulle tycka det vore häftigt att se. Vi får ställa oss uppe på en gångbro och liksom titta ner över lagret. Tror risken finns att en liten kille blir  imponerad.

Nä. Nu bråkas det i Bellas rum hör jag. Ska ta trimmern o klippa håret på Lilleman också. Han är långhårig, och solbränd.

Ciao!


10-09-07 - En dålig dag

Tjohopp.

Tisdag idag. Inget direkt spännande händer i mitt liv. Jobbar dag denna vecka och det är ju skönt förutom att jag går som i ett töcken. Så otroligt trött så jag smäller av. Kan då tillägga att säng-gång här aldrig blir senare än 22:00. Tror att mycket beror på att man går kväll varannan vecka. Kommer aldrig liksom in i att gå dag. Natten mellan söndag och måndag den helgen man går från kväll till dagskift blir det inte många timmars sömn. Nog om det.

Idag kom Linus hem från Cypern med sin far. Just nu är jag knappt vatten värd i Linus liv. Mamma är dum. En onding som man inte behöver träffa och definitivt inte bo hos. Linus vill bara vara med pappa och jag vet inte hur vi ska komma ur det här. Nu har han varit såhär i snart ett år. Han vill bara vara med pappa. Det är inte så jäkla kul ska jag be att få tala om. Trodde det skulle vara en övergående fas men inte då. Visst har jag förståelse för att det kan vara jobbigt. Skulle själv inte vilja ha olika hem varannan vecka.  Jag går och längtar en vecka efter honom, och när man äntligen får ses så får man höra hur dum man är osv. Otroligt knäckande faktiskt :( Känns inte bra att det är så jobbigt för honom.

Fick nyss en avhyvling av min sambo också. Jag bad honom häromdagen sluta fimpa i balkonglådan (som är tom) o skaffa en askkopp istället Men det behövdes inte för han skulle ta bort det där "och sen sluta med skiten helt" som han uttryckte sig. Helt på eget initiativ. Jag har inte tjatat fast jag hatar att han röker. Idag råkade jag fråga när det skulle slutas? Det skulle jag inte ha gjort. För sånt har han ingen tidsplan på.. Gap o skrik o fräs. Nej, men ursäkta mig att jag råkade öppna käften..  

Jag känner att jag bara sprutar ur mig positiva inlägg här..


Ledig lördag.

Tjoho!!

Äntligen tog då arbetsveckan slut kl 22:50 igår kväll. För vissa tidigare en andra. Jimmy hann vara på jobbet i ca 1,5 timme innan han blev påmind om att han minsann hade x-dag. Alltså en kompensationsdag för en röd dag man jobbat tidigare. Tyvärr får vi inte bestämma själva över våra kompensationsdagar utan de schemaläggs på vårat års-schema som man får i början på året och så får man tacka och ta emot. Man får dock ha åsikter om hur man vill ha dem. Om det inte spelar någon roll, om man önskar vid ett speciellt tillfälle, om man vill ha dem sammanhängande osv. Jag har haft tur och har fått alla mina dagar veckan efter jul.
Jimmy fick i alla fall lov att åka hem. Tror inte han led så mycket dock :)

Idag är det lördag och vi har inte gjort mycket, fast ändå en del. Sov alldeles lagom länge och slappade alldeles lagom mycket innan vi for ner på stan. Hösten verkar ju ha kommit med stormsteg nu så jag tänkte att det är lika bra att införskaffa fingervantar o mössor o grejer till barnen så att man har när det blir läge att ta på dem. Gick igenom ungarnas lådor med sådana grejer så nu har jag full koll på vad som behövs och vad som finns. Lite irriterad är jag på.. vet inte vem jag ska skylla på men tydligen verkar det vara så att stora barn inte ska behöva ha mössa på sig längre när de kommer upp i 7-års åldern då det var i princip omöjligt att få tag i. Nu kan det i alla fall få bli höst på riktigt. Innan vintern kommer måste jag nog införskaffa lite tjockare vantar o dylikt. Men men. Var sak har sin tid.

Vi drog en fusklunch på Mc Donalds och när vi skulle åka därifrån så lät det väldigt mycket och väldigt konstigt under Jimmys bil. Ut o titta o då ligger hela jävla framspoilern på backen. Vet inte riktigt vad som hänt men den var inte så hel. Jimmy var mindre glad så jag vaktade tungan noga med vad jag sa för att slippa ett smärre utbrott från karln. Lyckades i alla fall kläcka ur mig "Ska vi inte åka hem och hämta verktyg och sen åka tillbaka i min bil?" Jimmy blängde på mig och jag kom på vad jag sagt.. Haha.. Är man blåst eller? :)

Nu ska vi nog sova här tror jag. Tack o godnatt!!

Blä.

Ikväll känns inte livet nåt roligt. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är så jag får väl skylla på kvinnliga hormoner eller nåt.

Jag minns ärligt talat inte när jag klarade mig en dag utan en värktablett sist. Har ont i huvudet jämt o ständigt och nu senaste veckan sen jag blev dålig så spränger det ännu mer. Förkylningens känns aningens bättre, men bihålorna spränger som fan så det känns som varenda tand i överkäken ska trilla ur, vilket inte gör att huvudvärken känns direkt mycket bättre. Jag är trött, trött trött.

Saknar mina barn massor. Linus är nu på Cypern med sin pappa. Han ringde igår och berättade att vattnet var blått och jordgubbsglassen var mycket godare än chokladglassen. Sen tyckte han att vi hade pratat färdigt. Sötnöt. 6 dagar kvar tills jag får träffa honom. 5 dagar tills jag får träffa Bella.

Jobbet.. ja jobbet. Jag vet inte vad jag ska tycka om saker och ting längre.

Nä.. Blä för allt ikväll. Ska ta och tvinga med mig min älskling in till sängen o sova o hoppas att jag är på bättre humör imorgon.


RSS 2.0