Allting har en ände..

korven den har två.

Jimmys semester är nu slut. Tråkigt tycker jag men allting har en ände som sagt. Han har semester igen i nästan två veckor i september och då ska vi om allt går som det skamedbarnvakt hitta på något bara han och jag utan barn för första gången (förutom en snabb-bio för ett år sen) sen innan Adrian föddes. Vårda relationen, vad är det? :) Vad vi ska göra är dock inte bestämt men soovmorgon ska vi ta. Adrian är snart 2 år och har aldrig sovit borta. Läskigt. Men jag längtar massor. Tips på vad man kan hitta på mottages tacksamt.

Skriver på vår surfplatta och det var ännu svårare än på telefonen så jag orkar inte skriva mer..

Tjofräs!!

Ninnie

Ninnie har hunnit bli 4 månader nu. Helt galet vad tden går.


Helst av allt vill hon bara stå stå stå. Hon är jättestark i benen.


Vi har provat hoppgunga. Det var jättekul.


Gåstolen har vi också provat korta stunder. En höjdare det med. Adrian förstår inte riktigt att han är för stor för den. ;)Världens finaste tjej.

Från att ha varit en riktig skrikbebis är hon nu nöjd och glad nästan jämt. Enda gången hon skriker och gnäller är när hon är trött o hungrig. Hon sover hela nätterna i sin egen säng förutom en matning framåt småtimmarna. Senaste kvällarna har hon dessutom somnat själv när jag bara setat bredvid. Det är så skönt men jag inser ju att det mest troligt kommer att komma bakslag men så är det ju.

Vi har slutat att amma. Känns sorgligt och tråkigt men det sinade när vi fick lov att ger mer och mer ersättning. Men en nöjd och belåten bebis är värt det.

I morgon om tid finnes får jag skriva ett inlägg om Adrian.Semester.

Jag har fått lite pikar om att jag är dålig på att uppdatera här och jag kan väl inte annat än hålla med. Tiden är knapp med två små barn i huset och 95% av all internetanvändning görs på telefonen. Tyvärr har blogg.se en fruktansvärd dålig app till Android vilket gör att det inte är kul att blogga ifrån telefonen.

Just nu har vi semester här hemma. Jimmy är inne på sin fjärde och sista vecka och tiden har fullkomligt sprungit fram. Det har gått så fruktansvärt fort och inte har vi gjort något direkt heller. En dag var vi till Gröna Lund med Isabelle och Linus. Småbarnen var hemma med mormor. Det är väl den enda utflykten vi gjort om man inte ska räkna med slagsta glass i Eskilstuna :)
Däremot har det hänt massor här hemma i trädgården efter höstens dränering då den vart helt förstörd efter allt som grävdes och grävmaskinen förstörde en del den med. Jimmy sliter som ett djur. Jag hjälper väl till i den mån jag kan men det blir mest ta hand om Ninnie. Adrian är med i trädgården hela tiden och hjälper till på sitt sätt och lullar omkring och leker och donar. Han älskar att vara ute och har charmat in sig hos både en och två grannar. Vi får ofta höra vilken helt fantastisk liten grabb vi har.
Vi har nu fått en fungerande farstubro. 50% av all sten som ska ligga som en gång från gatan och runt huset är lagd och altanen på baksidan är klar. Det blir jättebra men det är lång väg kvar. Gräsmattor och dyl. Men det får väl ta den tid det tar. Det är ju inte gratis att hålla på. Virke kostar och sten är jättedyrt men den mesta stenen som ligger nu ( som syns på bilderna under ) är sånt som låg innan.
 
Före.
 
En bit på väg.
 
En längre bit på väg.
 
Ja ungefär såhär ser det ut på framsidan nu. Idag ska vi så gräs på ena sidan av stengången i alla fall. På den andra måste det rensas upp först. Där växer bara tistlar och maskrosor. Inte så schyst gräsmatta.
 
Såhär har baksidan utvecklat sig.
 
Före.
 
Efter.
 
Hade tänkt skryta lite om hur duktiga mina två små barn är numera på att somna och sova men båda tyckte att det var läge att vakna nu så det får bli senare. Förhoppningsvis inte om en månad.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0