Dagen efter kvällen före.

Herregud så trött och seg jag känner mig idag.
Hade en trevlig kväll igår med Catrin o Erika från jobbet. Träffades hemma hos Erika och blev bjudna på supergod mat som hennes man hade lagat. Han är kock så han kan det där med matlagning. For vidare ner mot stan framåt 23 och det var ingen höjdare. Så mycket folk så det gick knappt att komma in någonstans. Jag hade dessutom (som vanligt) skitont i huvudet så när jag fick syn på en taxi fick jag för mig att nu skulle jag hem och så blev det. Inte farligt onykter men vid 4 vaknade jag och hade så ont i huvudet så jag fick lov att gå upp. Kändes som jag skulle kräkas. Jävla huvud. Nu vill jag ha de där glasögonen. Skyller faktiskt helt o hållet på det då jag nästan kände mig helt nykter är jag kom hem. Tog piller, somnade om och vaknade vid 11 och insåg att klockan bara var 10 då man skulle ställt tillbaka klockan. Så skönt.

Igår var jag hemma hos farmor o farfar. Farfar mår inte bra stackarn. Inte alls roligt att se. Måste hälsa på mer ofta.

Imorgon är vi lediga allihopa. Ungarna kommer hit på morgonen och har sedan höstlov hela veckan. Jimmy är ledig och jag jobbar bara tisdag. Ska bli så jäkla skönt. Bio ska vi hinna med och kanske ev badhuset någon dag. Nästa helg börjar min monstertur på jobbet med 7 dagar på raken. Ser inte fram emot det men jag förtränger det till nästa lördag när jag börjar.

Nu saknar jag mina barn och sambo. Jimmy kommer förhoppningsvis hem någon gång runt 16 idag. Då tänkte jag föreslå en film o myskväll. Åh vad jag längtar. Ska krama sönder alla 3. Kom hem nu!!

Gräsänka.

Hej hopp!

Sitter här och väntar på att åka och jobba. Ont, ont, ont i huvudet har jag. Hela dagen igår också. Det första jag tänkte när jag vaknade i morse var att gud så skönt, nu har det släppt. Men nu är det tillbaka. Inga pillror hjälper heller.  Tydligen så ligger det till som så att jag behöver glasögon igen. Hade ju det när jag var liten. Var hos optikern i onsdags och gjorde en synundersökning. Mina ögon är mycket överansträngda just nu pga att jag inte ser ordentligt  så förhoppningsvis ska glasögon råda bot på min ständiga huvudvärk. Ingen hoppas mer än jag! Kunde ta upp till två veckor innan de kom hem, men jag hoppas det går fortare.

I helgen är jag gräsänka. Jimmy är på hemvärnsövning tors-sön. Konstigt hur beroende man blir av varandra. Jag gillar verkligen inte att sova själv. Har vaknat massvis med gånger inatt och drömmer konstigt. Tur att den ena katten i alla fall är social och vill ligga inne hos mig.

I morgon är det en full-planerad dag. Ska först ner på stan och äta lunch med Linnea. Sen på eftermiddagen tänkte jag ta mig en tur hem till farmor och farfar. Det var alldeles för längesen jag var där. Sen på kvällen ska vi träffas några tjejer från jobbet och käka lite mat för att sedan gå ut och göra stan. Ska bli himla trevligt. Jag gillar fullplanerade dagar.

Nästa vecka är det höstlov. Jimmy är ledig hela veckan utom söndagen, och jag jobbar bara tisdagen + helgen. Barnen ska vara hemma och ha lov med oss så det ska bli mycket skönt. Bella har lagt in en önskan om att få gå på bio så det ska vi göra tänkte jag. Hinner nog säkert med en tur till badhuset eller liknande också.
Danne skrev just till mig på msn att Bella spytt i skolan idag. Stackars min tjej. Hoppas hon inte smittar ner resten av familjen där hemma. Hon har en förmåga att alltid bli magsuk hemma hos Danne. Längesen hon kräktes här hemma.. - Detta kommer jag nog få äta upp tror jag :)

Måste bara få avsluta med en härlig bild jag fick av farfar på mailen igår. Tjejen i den gräsliga mössan är alltså jag, ca 10 månader gammal skulle jag tro. Farfar till vänster om mig, och Micke till höger. Han bör nog vara strax över 4 år där. Roligt med gamla bilder :D



Nu ska jag ta mig en sväng till maxi innan jobbet.
Ha det gott!

Typisk söndag.

Idag är det söndag. En typisk söndag känns det som. Lite lagom trött o seg. Flottigt hår, och i myskläderna fastän klockan snart är halv två. Springer omkring o småstädar lite, tittar på tv, datar lite. Jag älskar mina kissar men måste de håra så dant? Slängde just in våra vita vardagsrumsgardiner i tvättmaskinen. De var helt ludna nere vid golvet såg jag när jag dammsög. Baksidan med att ha djur helt klart. Då kan jag ändå säga att vi i princip aldrig ställer undan dammsugaren för den används varje dag.

På schemat står storhandling, IKEA, och sen skulle jag vilja åka till Nisses eller nåt. Vi behöver nya gardiner till köket har jag bestämt. Ljusblåa lite blommiga som sitter där känns lite väl somriga för årstiden.

Vi har sedan i somrat kikat lite på hus. Varit med och budat på några men har inte riktigt haft turen på vår sida. Idag har Jimmy lagt ut sin bil på blocket så vi ska kunna lösa lite lån. Vi har ju i princip noll i kontantinsats som bankerna numera kräver när man ska ta bolån. Vi får ta blancolån på kontantinsatsen, så om vi får Jimmys bil såld så drar vi i alla fall ner på ett sådant lån som han/vi redan har. Kom o köp --> http://www.blocket.se/vastmanland/Volvo_S40_T5_Business__30150166.htm?ca=9&w=1

Egentligen sitter vi inte i sjön heller. Trivs bra här men det skulle vara så underbart att slippa grannar. Har inget emot någon av våra grannar men de som bor ovanför oss har två små barn och herregud vilket liv det är. Låter liksom som en elefantjord däruppe när ungarna leker. Tror säkert att vi låter lika mycket när våra ungar är hemma. Tanten under har dessutom påpekat att hon hör när våra katter busar på nätterna. Oops. ;)

Imorgon kommer älskade ungarna hem. Jimmy ska vaba med Linus imorgon. Han är hes som en kråka och hostar o snorar. Plutt. Jag hade gärna varit hemma med honom men känner liksom inte att första dagen på rotationen är ultimat att vaba på.

Nej, ska väl ta och sparka igång den här söndagen nu. Ciao!

Jag lever.

Jag har fått lite klagomål från folk att jag är dålig på att uppdatera här. Kan nog inte annat än hålla med. Jag har väl annat att sysselsätta mig med helt enkelt. Fast det är inte riktigt sant heller för jag har datat massa sen jag skrev här sist.

Vad har hänt då? Jo. På jobbet har jag fått rotation. Vad det innebär är kanske inte lätt att förstå för de som inte jobbar på ICA. Tidigare har jag alltid kört expedition, dvs kört runt på en lågplockstruck med burar och hämtat kollin och packat i burar som senare körs till butikerna. Det är en väldigt fysiskt tungt arbete man lyfter massa ton i veckan. Nu har jag fått rotation och det betyder att varannan vecka kommar jag att vara där jag tidigare haft kompetens - blivit inkallad vid behov. Jag kör motviktstruck, in och ut pallar ur höglagret. Inte alls lite fysiskt ansträngande och det är en timavdelning. Jag går inte på accord där, men det kan vara stressigt ändå. Känns galet skönt att få lite variation på arbetet.

Idag är jag hemma från jobbet. Gick hem tidigare igår. Har haft ont i huvudet i en veckas tid. Ibland mer och ibland mindre. Ont i huvudet, trött, matt illamående som kommer och går. Nu har ju jag massa problem med huvudvärk men efter en veckas mer eller mindre konstant huvudvärk kan till och med jag få nog. Det är inte så lätt att jobba och köra expedition när det känns som skallen ska sprängas i bitar. 
Var på apoteket idag och köpte lite vitaminer o se om jag kan bli lite piggare. Ska nog boka tid hos optikern nästa vecka också. Köra uteslutningsmetoden. Synen kanske har förändrats sen sist.

Linus är inte heller helt pigg. Hostar så han kräks. Hoppas jag slipper VAB.a nästa vecka när det är första veckan på Höglagret. Han var här en sväng idag. Nu är det ombytta roller igen. Mamma duger och han längtar efter mig. Jippii!! Han sa till och med i måndags när han skulle åka till Dennis "mamma.. jag kommer sakna dig när jag är hos pappa... och Nova" Till och med Jimmy är massa poppis här hemma nu. Jimmy fick en stor kram idag och så sa han "jag gillar dig" Söt. Känns skönt i mammahjärtat. Bara han inte blir så att han inte vill vara alls hos Dennis. Det är inte heller kul. Lagom är bäst.

Lyssnar lite på Volbeats nya skiva som jag fick här av Elias precis. Mycket bra. Som alla andra deras plattor. Måste bränna ut och ta ut i bilen o lyssna sönder.  :)

Idag fyller min kära lillebror år. Grattis grattis Thomas. Tror inte han läser här men ändå.

Nu kommer jag inte på nåt mer att skriva för idag. På återseende!

RSS 2.0