Nyfriserad tjej.

Hej hopp!

Idag är det onsdag. Jag har dock av någon anledning jag inte vet fått för mig att det är torsdag. Fick nyss panik över att Bella skulle ha gymnastik imorgon i skolan då vi glömt att köpa skor. Som tur är så är det på fredag de har gympa och idag är det bara torsdag så imorgon måste jag komma ihåg att köpa skor. :)

Efter jobb och skola idag for vi iväg till frissan för att klippa Bella. Det var mycket väl behövligt vill jag lova. Hon har ju länge kämpat för att spara ut till långt hår och lång lugg. Nu när det äntligen börjat bli lite långt så tog vi o klippte av ca 1 dm. Det var så slitet och så blev håret nästan lika långt som luggen. Mycket fin blev hon och tjockt hår fick hon helt plötsligt :)


Snygg tjej va?

I helgen var Bella med Dennis föräldrar ut med båten vilket resulterade i att hon har ett antal myggbett, varav flera i ansiktet och ett mitt på nästippen :) Trodde nästan hon fått vattkoppor igen när jag hämtade henne i skolan i måndags.

Imorgon är vi lediga. Tanken var att vi skulle ta med oss ungarna till jobbet och visa lite hur vi jobbar men Bella ska följa med en kompis hem direkt efter skolan så vi får se hur det blir med det. De undrar ju vad vi gör på jobbet och det är lite svårt att förklara att vi kör olika sorters truckar så jag tror de skulle tycka det vore häftigt att se. Vi får ställa oss uppe på en gångbro och liksom titta ner över lagret. Tror risken finns att en liten kille blir  imponerad.

Nä. Nu bråkas det i Bellas rum hör jag. Ska ta trimmern o klippa håret på Lilleman också. Han är långhårig, och solbränd.

Ciao!


Kommentarer
Postat av: jessamy

Hon är skitsnygg :)

2010-09-08 @ 18:15:00
URL: http://jessamy.se
Postat av: Sofia

Fyfan vad hon är lik dig.. Anders tror att du såg ut exakt så när du var liten :D.. Ganska exakt så iaf :D!Och du... Det var onsdag :p

"Som tur är så är det på fredag de har gympa och idag är det bara torsdag så imorgon måste jag komma ihåg att köpa skor. :)"

2010-09-12 @ 14:41:33
URL: http://zophiahliten.blogspot.com
Postat av: Camilla

Hahaha.. vafan! Jag sa ju att jag var dagvill! Noll koll :D

2010-09-12 @ 19:37:39
URL: http://camorr.blogg.se/
Postat av: Hanna

Kanske jag kan få tipsa om den här:http://jummanoids.blogspot.com/

2010-10-07 @ 14:15:55
URL: http://jummanoids.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0