10-09-07 - En dålig dag

Tjohopp.

Tisdag idag. Inget direkt spännande händer i mitt liv. Jobbar dag denna vecka och det är ju skönt förutom att jag går som i ett töcken. Så otroligt trött så jag smäller av. Kan då tillägga att säng-gång här aldrig blir senare än 22:00. Tror att mycket beror på att man går kväll varannan vecka. Kommer aldrig liksom in i att gå dag. Natten mellan söndag och måndag den helgen man går från kväll till dagskift blir det inte många timmars sömn. Nog om det.

Idag kom Linus hem från Cypern med sin far. Just nu är jag knappt vatten värd i Linus liv. Mamma är dum. En onding som man inte behöver träffa och definitivt inte bo hos. Linus vill bara vara med pappa och jag vet inte hur vi ska komma ur det här. Nu har han varit såhär i snart ett år. Han vill bara vara med pappa. Det är inte så jäkla kul ska jag be att få tala om. Trodde det skulle vara en övergående fas men inte då. Visst har jag förståelse för att det kan vara jobbigt. Skulle själv inte vilja ha olika hem varannan vecka.  Jag går och längtar en vecka efter honom, och när man äntligen får ses så får man höra hur dum man är osv. Otroligt knäckande faktiskt :( Känns inte bra att det är så jobbigt för honom.

Fick nyss en avhyvling av min sambo också. Jag bad honom häromdagen sluta fimpa i balkonglådan (som är tom) o skaffa en askkopp istället Men det behövdes inte för han skulle ta bort det där "och sen sluta med skiten helt" som han uttryckte sig. Helt på eget initiativ. Jag har inte tjatat fast jag hatar att han röker. Idag råkade jag fråga när det skulle slutas? Det skulle jag inte ha gjort. För sånt har han ingen tidsplan på.. Gap o skrik o fräs. Nej, men ursäkta mig att jag råkade öppna käften..  

Jag känner att jag bara sprutar ur mig positiva inlägg här..


Kommentarer
Postat av: jessamy

Man får vara hur gnällig man vill!! Puss

2010-09-08 @ 10:14:05
URL: http://jessamy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0