Hej Lördag!

Denna lördag började i ottan. 3 av 3 ungar var uppe före halv sju. Suck.. Mamman och pappan hade ingen lust att alls gå upp då. Bella tog Adrian en stund men det tog väl en kvart max innan de stora höll på att ha ihjäl varandra i vardagsrummet och Adrian vrålade som om någon stuckit kniven i.- honom. Han gillar INTE när det skriks och härjas. Härliga lediga lördag, eller vad säger man? :)
 
Linus är på sitt allra vidrigaste humör idag. Innan klockan var 8 hade han redan åkt in på sitt rum sjuttiofjorton gånger och gapat och skrikit så att jag kände hur de gråa hårstråna hopade sig i huvudet på mig. 
Han ska hem till sin far idag, Vi har bytt helg då han kommer hit nästa helg då vi ska ha kalas för Adrian och mig. Mest Adrian blir det väl. Lyckas jag föda barn 5 dagar innan min egen födelsedag får jag nog inse att jag har slutat fylla år och får hänga med på ett hörn på Adrians kalas istället. Orkar inte ha två.
Bästa 30-års presenten fick jag i alla fall förra året även om hornomerna just på den dagen var som allra värst så jag grinade åt allt och alla hela långa förmiddagen. Så kan det vara :)
 
Plikten kallar. Trött Adrian.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0