Huvudvärk och gnäll.

Jag har så galet less på att titt som tätt gå med huvudvärk. På gränsen till migrän skulle jag tro för jag önskar att jag bara kunde skjuta av mig själv så jag slapp lidandet. Minst en gång i veckan får jag så brutalt ont i huvudet och ingenting hjälper heller. Sjukt jobbigt.
Fick ont igår vid 21. Tog 2 Alvedon och hoppade i säng runt 22. Vaknade av Jimmys väckarklocka kl 4 med känslan av att nu kommer jag att dö. Hade så jävla ont i huvudet. Jimmy gav mig 2 Alvedon och en ipren och jag lyckades somna om till kl 5.30 när de små ögonstenarna gjorde morgon. Fortfarande megaont i huvudet. Hade en liten incident på morgonen med Ninnie som är jättejättejättehård i magen och inte kunde bajja, hon skrek och jag grinade och fick i princip hjälpa henne att bajja och det gjorde inte min huvudvärk bättre av att bli så stressad. Måste vara majsvällingen som hon äter nu. Skit också.
I alla fall så somnade hon när vi hade lämnat Adrian så jag hoppade i säng jag också. Kan tyvärr oftast inte sova heller när jag har så ont i huvudet. Jag vet att det är spänningshuvudvärk och att det kommer från nacke och axlar så hur jag än ligger känns det som jag ligger och spänner mig och det blir inte bättre. Vid 11 vaknade Ninnie och då tog jag 2 Alvedon och en ipren till. Känner mig som en pillerknarkare. Känns egentligen onödigt att ta piller när det inte hjälper men den värsta udden av smärtan försvinner nog.
Sen var det bara att åka till Ica maxi och handla lite katrinplommonpuré och grejs till Ninnies hårda mage. Har någon något bra tips mot hårda magar tar jag tacksamt emot det. Köpte även messmör att ha i vällingen. Ska försöka få henne att acceptera havrevälling nu igen. Nu när hon lärt sig dricka majsvälling kanske havrevällingen inte är så äcklig längre. Har ingen lust att gå tillbaka till ersättning och eftersom hon ofta fortfarande äter på natten (behöver ingen redogörelse för att hon inte behöver äta på natten) så är det ju bra om hon äter välling. Inatt åt hon inte alls men då resulterade det i att hon vaknade kl 5.30 och somnade inte om efter flaskan. Då ser jag hellre att hon äter någon gång vid 2-3 och sen sover till 6-7.
 
Ska snart hämta Adrian. Idag tänker jag ta bilen. Egentligen är det jobbigare att ta bilen och stoppa in barnen i bilen och knäppa fast dem än att gå den dryga kilometern det är till förskolan men jag orkar inte idag. Längtar till Jimmy slutar och kommer hem. Illa mår jag också när jag får såhär.
 
Blää vad jag har gnällt nu. Men det får man.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Sixten fick lactulos när han var liten, hällde i flaskan.
Men du kanske vill prova naturliga saker. Det är enda tips jag har i alla fall.
Kan du inte testa receptfria migräntabletter? Kanske hjälper bättre.

Svar: Lactulos.. där sa du något. Tror jag har lite finns i någon gömma någonstans :)
Jag har testat migränmedicin. Den hjälper inte heller. I alla fall inte det receptfria som finns. Varit hos flera olika doktorer men utan resultat tyvärr.
Camilla Dahlstedt

2014-02-12 @ 16:34:59
URL: http://Empolie.blogg.se
Postat av: Erika

Rapsolja tror jag ska vara bra för magen. Till hon som jag jobbar hos brukar vi blanda 1 dl rapsolja, 1 dl vaniljyoghurt, 1 tsk vaniljsocker och lite bär, sen mixar man ihop det. Det ska enligt våra sjuksystrar hjälpa mot förstoppade magar.

Jag får precis sådär, inte i lika farlig huvudvärk dock. Det börjar med ont i ryggen, sen får jag ont bakom ögonen och ibland illamående. Jag brukar be Daniel massera mellan mina skulderblad och ofta brukar det bli bättre efteråt, bara han hittar rätt muskelknut, - den som ställer till det. Hjälper inte massage så kan nog, precis som Emelie skriver, migräntabletter vara värd att testa.

Svar: Ja, det kan jag tänka mig glider på med rapsolja. Idag är hon fortfarande hård men hon lyckades få ut det själv i alla fall. Har preparerat med katrinplommon och messmör.
Jimmy brukar få massera mej men det hjälper föga. Han är ju tyvärr kass på att massera. Bara precis på den punkten jag säger att det gör ont masserar han i någon minut sen blir han trött. Haha.. Migräntabletter har jag testat och det hjälper inte heller. Det är bara härda ut känns det som. Bli bättre på att träna igen för då blev det bättre. Muskelkrämpor suger. Läste i din blogg. Lät inte heller nåt kul. Jag vaknar också ofta på natten av att jag ligger och spänner mig. Värdelöst.
Camilla Dahlstedt

2014-02-12 @ 22:15:11
URL: http://erikanaslund.blogg.se/
Postat av: Emelie

Det där med messmör har ju avråtts för till att ges till för små barn, eller främst under ett år. Men det kanske har släppts nu. Var väl mycket salt tydligen?

Svar: Jag har inte hört att det har avråtts. Googlade det häromdagen. Men det kan säkert bero på salt. Läser jag innehållet på paketet så ser jag inget om något salt. Hon är ju 1 år snart också så en tsk messmör i vällingen tror jag inte hon skadas av. Bella fick det alltid i sin ersättning när hon var liten. Ibland känns nästan detta med salt lite hysteriskt. Sunt förnuft säger jag. :)
Camilla Dahlstedt

2014-02-13 @ 20:19:37
URL: http://Empolie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0