Positivitet.

Jag lovade ju mig själv igår att idag skulle jag se livet lite mer från den positiva sidan och jag tycker att jag lyckats rätt bra faktiskt. Inte funderat så mycket på det "negativa" som jag inte riktigt vågar skriva om här.

I morse såg jag på facebook att Linnea behövde barnvakt till lilla Heaven på eftermiddagen då dagis är stängt och barnvakten magsjuk. Linnea jobbar kväll och Bart skulle inte hinna hem innan hon började så det handlade bara om ca 1,5 timme. Tänkte att jag har ändå inget bättre för mig så jag kan lika gärna sitta där hemma med henne som är hemma med min ensamhet. :) Det gick jättebra. Maken till unge och prata och inte ett ord förstår man förutom "ta ta" (tack tack) Så söt så ögonen smälter.

Efter detta åkte jag hem och bestämde mig för att jag skulle åka hem till storebror och våldgästa dem lite. 
När man kommer dit så inser man hur himla skönt det är att mina ungar blivit så stora. Visst de är jobbiga och uppkäftiga ibland så man tror att det ska växa fram gråa hårstrån från skallen men det värsta gap o skriket för att "jag får in´te som jag vill" har de ju faktiskt växt ifrån litegrann. Ljudnivån har sänkts. Alwin har en himla röstresurs och är envis som synden. Men både mamma och pappa där har ju ett jäkla humör. Det har vi nog hela Forslundsbunten tror jag bestämt ;) 
Trevligt att träffa dem i alla fall. Vi är rätt bra på att dra ut på tiden med det där tyvärr.

Imorgon kommer Sofia över och hälsar på. Ska bli nice. Trött är jag nu så jag fundilerar på att krypa ner i sängen och titta lite på tv innan jag slår igen de blå. Brukar försöka hålla mig vaken tills Jimmy kommer hem men jag vet inte om jag orkar idag och jag tror han överlever ändå.

  

Sjukskriven.

Var ju hos företagsläkaren idag. Fick svara på tusen frågor. Sen samma visa som förra gången. Klämde, kände, drog o bände i ben o rygg. Sjukskriven tom nästa söndag - 9 maj. Lumbago står det på sjukintyget. Vad fan det nu är. Värk i ländryggen.
Hoppas Försäkringkassan godkänner det här nu. Annars vet jag inte vad jag gör :(
Jag gav som förslag att jag ville jobba 50% men han menade på att varken jag eller han visste om jag skulle klara av det så det var bättre om jag var helt sjuksriven och arbetstränade om jag ville istället. Dvs komma överens med min chef ett antal timmar jag ska jobba om dagen, men fortfarande vara sjukskriven. Lättare sagt än gjort tydligen.. 

Vill och kan inte skriva så mycket mer om resten har. Har inte en aning om vilka som läser om några överhuvudtaget gör det, förutom de 3-4 som lämnat en kommentar några gånger såklart :) Vore inte så bra om "fel" ögon läste kanske. Har funderat på det där. Man kanske är lite för oförsiktig ibland angående vad man lämnar ut om sitt liv.

Nu ska jag se lite på tv, och sen imorgon ska jag vakna upp som en ny människa. Ta en cykeltur till sjukgymnasten o se till att få en tid där snarast. Sen ska jag försöka att skjuta undan allt negativt och bara se det positiva i mitt liv. Det finns ju en hel del. Tex mina barn och min älskade sambo som nyss ringde och sa "Du vet vart jag står. Framför dig, bakom dig, på sidan om dig, under eller på dig. Vart du nu än vill ha mig" :)



Hur lyckas jag?

Ja det kan man ju fråga sig. Jag och Linus hade tagit ut en hink med vatten på balkongen för att skura rent möblerna och räcket litegranna. I förbifarten tar jag lite på skiljeväggen som sitter mellan min och grannens balkong och nog sjutton lyckas jag i full fart köra upp fingret i en metallbit som sticker ut. SMÄRTA!!!
Första tanken var "Nej, inte igen!" Men det blev inte så allvarligt. Bara ett långt, dock inte djupt som går in under nageln. Hur lyckas man liksom? Långfingret på andra handen den här gången som tur var..
Det ska väl kännas att man lever.


Någon som älskar livet på balkongen såna här soliga och varma dagar är Elliot. En riktig liten livsnjutare. Så som det ska vara.






Nu ska jag och Jimmy åka iväg till Plantagen och titta på lite blommor till balkongen.
Linus har just åkt iväg till far sin och det råder lung, men dock stor saknad över vårt hem igen.


Ny cykel.

Hej och hå!

Måndag igen. Jag ljuger om jag säger att helgen har rusat förbi för det vill jag inte påstå att den har. Saknat min karslok ju. Säkert bra att vara ifrån sin kärlek och få sakna varann litegrann ibland, men två helger på raken (torsdag till söndag) blir lite väl mycket kan jag tycka. Men nu är han hemma och han har inte min tillåtelse till att åka iväg på ett tag. Hihi. ;) 

Hade en mysig fredag och lördag med mina ungar i alla fall. Eftersom jag egentligen skulle ha jobbat i söndags så sov barnen hos Dennis som vi bestämt till söndagen. Bella träffar honom en gång i månaden och det är när jag jobbar min helg och det vill jag varken ta ifrån henne eller Dennis. Tyvärr blev Dennis sjuk så de fick lov att komma hem rätt tidigt i söndags. Inte mig emot, men trist för honom.

Idag har jag min lediga måndag. Vi var iväg på förmiddagen och köpte en ny fin cykel till mig. Nu jäklar ska här hojjas. Påminn mej om det när den står o samlar damm på balkongen. SKa tamejfan inte glömma att bära upp denna för då kan jag lova att den också blir stulen på två röda. Så jäkla irriterande att man inte ska kunna få ha sina grejer i fred. Har i alla fall köpt till ett extra låst och var nooga med att fylla i försäkringspapprena och anteckna ramnummer så att jag ev kan få en ny OM nu denna skulle bli stulen.  

Imorgon kl 16 ska jag träffa företagsläkaren. Håll gärna en tumme eller två för mig två. Vet inte riktigt vad jag vill han ska utföra men mirakel vore ju nåt ;)

Känner verkligen inte att jag har nåt mer att förtälja egentligen så jag tar nog och avslutar här.

Tjolahopp!!


Fredagsmys.

Tänkte jag skulle dra iväg ett lite mer positivt inlägg idag. Jag har ju visserligen bara börjat så man vet ju aldrig vart detta bär :)

Blev hemma idag och veckan ut. Fick tag i min chef igår och kom överens om att jag ska vara hemma tom måndag så får vi se vad som händer sen. Orkar inte tänka på det där nu.

Fredag idag. Inte gjort mycket alls. Var ner på stan en sväng med Linnea.
Väntat hela långa dagen på ett telefonsamtal, eller ett ynka litet sms från min käre sambo som är skogen o leker krig med sina hemvärnskompisar. Tydligen har han inte tid med mig idag. Nej då.. Jag är inte bitter. Inte alls :p
Visst är det lite lustigt ibland, om man verkligen går och längtar och väntar på ett samtal eller sms från någon, så ringer telefonen och det är inte personen man vill att det ska vara, då blir man nästan arg på den som faktiskt ringer? Undrar om nån hänger med i mitt svammel här. Fick ett sms av Dennis nyss o vart så jävla irriterad på honom.. Haha..

Haft fredagsmys med kidsen ikväll. Vi har tittat lite på Barnkanalen och svullat i oss massa onyttigt. Belle valde att vi skulle se Så ska det låta istället för Talang 2010. Inte mig emot. Hon frågade om inte jag skulle vara med där för jag kunde så mycket. Det ni :)




Bella-Bus med sin gotteskål.



Linus spexar så fort kameran kommer fram. Hela käften full med gojs här :)



Detta är det gottigaste som finns. Cola och ostbågar. Yummie!!!


Min ena sötnöt.


Undrar vad vi ska hitta på imorgon?


Fan fan fan.



Den som förväntar sig ett glatt inlägg kan sluta läsa nu.

Jag får fan panik alltså. Ärligt talat så har jag jätteont i ryggen. Känns som jag ska gå av på mitten om jag sitter för länge.
Var ju hos doktorn i tisdags och han sa i korta drag att du ska inte hålla på med det du gör. I alla fall inte på ett bra tag så ryggen får vila. Men ett nytt jobb hittar man ju inte sådär i en handvändning. Han kände, klämde, bände, drog och jag skrek fan rätt ut när han var på vissa ställen. Nåt direkt fel hittade han väl inte. Ska på ryggröntgen osv. Helt enkelt min kropp klarar inte av mitt jobb.

Nåväl. I dagens jävla sammhälle som vi har när Föräkringskassan är så griniga så sa han att det är i princip ingen idé att jag sjukskriver dig. Det kommer aldrig Fk att godkänna. Han tycker att jag är arbetsför, och det tycker jag med, men jag ska inte belasta min rygg på ett tag. Han menade även på att din arbetsgivare får ge dig något annat att göra.
Det han nu inte vet, som jag försökte förklara för honom var att Ica gör inte sånt. Så han sa att du får gå till företagsläkaren så att han kan skriva ett intyg att jag ska ha något att göra. För då kan de inte neka mig det.
Jag gick iaf storgråtandes därifrån. Vet inte om jag räknat med underverk, men det hade jag väl. Jag vill för fan inte vara sjukskriven, men som jag känner nu så klarar jag inte att jobba.

Ringde min chef, och mycket riktigt säger han "Vi delar aldrig ut andra arbetsuppgifter" Han ville direkt skicka mig till företagsläkaren så att han skulle sjukskriva mig istället. Vilket förmodligen inte Försäkringskassan skulle godkänna mer där.  Han lovade iaf att kolla upp lite och höra av sig. Nu har det gått 2 dygn och inte ett jävla ord har jag hört. Jag måste ringa honom o fråga och det ger mej för fan panik.  

Så att. Som det ser ut nu så ska jag alltså köra expedition imorgon.

Till råga på allt så har Jimmy åkt iväg igen, tills på söndag. Fan för hela min jävla existens idag. :(

Grattis Jimmy

Idag fyller min älskade år. 34 år gammal gubbe ;)
Just nu firar han med att jobba. Men när han kommer hem så kommer det lite folk hit så ska vi kalasa. Mycket trevligt.

Grattis älskling!


Pest eller kolera.

Idag har jag varit hos doktorn. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Känner mej ledsen deppig och allmänt hopplös.

Just nu känns det mest som att jag får välja mellan att jobba och få mer ont i ryggen, eller gå hemma sjukskriven utan pengar..

Tack för den!


Ordningen är återställd.

Nu är det måndag och ordningen är återställd. Jimmy kom hem igår och barnen hämtades på dagis efter en veckas vistelse hos sina pappor. Mamman är nöjd :)

Att hämta Linus på dagis idag var dock ingen fröjd. Jag vet inte vad jag ska göra med honom. Han är arg, skriker, grinar, spottar o fräser, vägrar stå så man får ta i med varenda liten muskel i kroppen  för att få på honom kläderna. Kan säga att jag trodde ett tag att min rygg låg kvar inne i kapprummet på dagis. Han har inte saknat mig, jag är en onding, jag är dum. Idag rann bägaren över. Jag vart så jävla arg rent ut sagt så jag satt o tjurade i bilen. Sa till Linus att jag blir faktiskt jättearg och ledsen på dig när du beter dig såhär. Han skrek o tjura o när vi parkera så var han glad igen. Personlighetsklyvningar? Då sa han iaf förlåt och nyss sa han till mig "Mamma, du är en gullig unge" Haha.. tack för den liksom :) 
Bella ser man ju inte så mycket av den här årstiden. Hon är ute och leker med kompisar tills det är läggdax.

Efter dagis var vi iaf en sväng i lekparken med Carola och massa annat folk. Skönt i solen men så fort den försvinner så blir det galet kallt. Jag längtar tills det blir liite varmare och lite knoppar på träden och så. Men det står väl inte på så kommer det. Skönt var det att komma ut en stund i alla fall. 

  

Min allra bästa Carola ska flytta från Bjurhovda vilket jag tycker är skittråkigt.. Men. Ärligt talat så är vi inte så jäkla bra på att ses fast vi egentligen bor ett stenkast ifrån varandra så vad är det som säger att det blir mer sällan nu? :) Men det blir ju inte alls lika lätt att träffas vid lekparken en kort stund eller vid poolen till sommaren. Jag är i alla fall glad för deras skull att de ska flytta till hus.

 
Lina och Noel.

Imorgon ska jag till familjeläkaren för ryggen. Ringde idag och fick en tid. Jag vet inte vad det det är för fel. Blev sämre i lördags, ännu värre igår. Igår kväll låste sig hela skiten så att det kändes som om jag rör mig så går jag av på mitten. Vaknade flera gånger inatt av att det gjorde ont. Sen var det som bortblåst på förmiddagen idag och fram tills jag hade den där lilla fighten med Linus på dagis. Nu har jag jätteont igen. Att steka pannkakor o stå rätt upp o ner var en pina.
Fan jag får så jävla dåligt samvete av det här. Speciellt när man har de där stunderna där det känns bra. Sen så fort man gör nåt så gör det ont igen. Trodde aldrig jag skulle känna att jag ville jobba. Men ska man vara hemma ska man vara det för man har semester, eller är ledig. Inte vara sjuk eller ha ont någonstans..


En bra dag.

Hej o hallå!

Idag har det varit en bra dag, trots mina få timmars sömn inatt. Jag skrev ju igår att jag inte var det minsta trött. Det var jag inte heller. Fastnade framför en film på tvn i sovrummet som började vid tolv, och lyckades se klart hela. Den slutade klockan 2 och jag var fortfarande inte trött. Jag brukar aldrig ha svårt att somna. Brukar till och med hinna somna innan Jimmy borstat klart tänderna men inatt gick det bara inte. Tror klockan var bortåt halv 5 när jag såg på den sista gången. Kan ju säga att jag känner mej lite mör i ögonen idag ;)

Varit på Tuna Park med mor min och shoppat lite. Mycket trevligt. Jag hittade ett par byxor, som jag nu i efterhand inte gillar. Men de kostade 200 kr, nedsatta från 999 så jag funderar på att sälja dem på tradera. Får se. :) Sen köpte jag ett par skor, en tröja, ett lite o lite smått o gått. Trevligt värre. Inte ofta jag direkt tar på mig spenderarbrallorna och handlar åt mig och inte åt barnen, men idag tittade jag faktiskt inte ens på nåt åt ungarna. 

Efter Eskilstuna hämtade jag upp min kära dotter och tuffade direkt hem till mor igen, på kalas. Där var även min farbror som vi fått bröllopsinbjudan av. Jag passade på att tacka ja, och sa att vi kommer alla fyra. Då säger han lite obekvämt att, det var ju inte riktigt tanken. Fattade inte vad han menade. Det visar sig att barn tydligen inte var välkommna och han menade på att det var därför det bara var addreserat till mig och Jimmy. Jag sa då rätt ut att men då får vi lov att tacka nej. Jag har mina barn en hel helg i månaden och den är helig. Erat bröllop infaller på en sådan helg så jag vill inte lämna bort barnen på min enda helhelg med barnen på en månad. Tycker även att man kan skriva att barn inte är välkommna i inbjudan. Han verkade lite stött, men det struntar jag i. Mina barn är viktigare för mej, än min farbrors bröllop. Eller resonerar jag fel? Anledningen till att barn inte var välkommna var pga platsbrist. Det skulle bli lite bjudning i deras lägenhet efteråt o platsen finns inte. Kan ju på ett sätt förstå det, men men..

Nåväl. Nu ska jag snart krypa ner bredvid min dotter som passar på att sova i mammas säng nu när vi är ensamma hemma.

Ciao alles!

Uttråkad.

Fredagkväll. Jag sitter ensam hemma o zappar på tvn och glor på datorn om vartannat. Saknar mina barn. Saknar min karl och tycker att allt är så jäkla tråkigt o deppigt.
Idag har jag konstaterat att jag har lite svårt för att vara ensam. Känner nästan lite som panik när jag inte har något att göra, när jag inte har något inplanerat och när jag vet att jag måste sitta ensam hemma. Visst, några timmar ibland kan jag tycka är skönt men inte såhär. Jag har plockat och städat, jag har gjort rent kattlådan, tvättat och hängt tvätt, gosat med katten, tittat på tv, vankat i lägenheten, setat vid datorn, osv.
Jaja.. Nu är kvällen snart över och jag får gå och lägga mig och imorgon har jag saker att göra i alla fall. :) Ett liiitet problem bara. Jag är inte det mista trött. Kan ju bero lite på att jag inte gjort nåt typ..

Joo, idag har jag hälsat på Sofia som sagt. Det var mycket trevligt. Vi pratade på om allt mellan himmel och jord och det kändes nästan som att vi sågs igår. 3 timmar flög iväg i ett naffs. Jag hoppas verkligen att vi inte tar flera år på oss innan vi ses igen. Hon ska ju ha bebis snart så om inte annat så har jag väl en ursäkt att åka och hälsa på efter att den kommit.

Imorgon fyller min mor år. Ska på kalas hos henne och innan det ska hon och jag åka till Tuna Park i Eskilstuna och shoppa lite. Det ska bli mycket trevligt. Måste ha lite nya kläder. Det är någon jäkel som krympt alla mina byxor. Tycker det är väldigt dålig stil måste jag säga. *morr*
 
Pratade nyss med Bellas far som ansökte om att få låna henne en av mina helger här framöver och jag är ju aldrig omöjlig så till slut så blev det bestämt att hon kommer till mig imorgon och följer med mig hem till mamma och sen sover kvar hos mig. Då blir det lite egentid med Bella och det hör inte till vanligheterna. Tyvärr tror jag inte hon uppskattar det lika mycket som jag. Hon vill nog helst leka med alla kompisarna på gården här. Fast de tär väl uppskattat på sitt vis :) Jag är nöjd i alla fall.

Min rygg känns mycket bättre idag så på måndag blir det nog jobb som vanligt.

Min kärlek.

Tjoho.. Då var det fredag igen.

Linus mår efter omständigheterna bra. Skönt det, men irriterar mig lite såhär i efterhand att det tog dagis en timme att ringa oss från att det hände. Får ta upp det med dem på måndag.

I förrgår gick jag hem från jobbet pga ryggen. Den orkade inte riktigt med kände jag. Hade liksom ont i ryggraden kändes det som och jag tänkte inte pajja min rygg totalt för ett jobb på Ica. Okej om man gjorde nåt kul liksom ;) Skämt å sido. Var hos naprapaten på jobbet igår och han sa att det är en överansträngning, och att jag är stel och spänd. Sen sa han "vila idag och imorgon så träffas vi igen nästa vecka" Okej tyckte jag.. Jag ska alltså inte jobba nå mer den här veckan? (tyckte han kunde råda mej att vara hemma så det dåliga samvetet slipper gnaga) men nej då. "njae.. det är ju inget farligt, kläcker han ur sig, men det är ju din kropp och du har ju bara en, och ditt samvete" Nåväl. Jag sa både till honom och chefen att jag blir hemma resten av veckan. Känns lite bättre idag men jag gör ju fan inget heller så.
 


Igår stack min käraste sambo iväg på Hemvärnsutbildning. Han blir borta tom söndag. Usch och fy tycker jag om det. Saknar honom nåt fruktansvärt speciellt vid själva säng-gåendet. Gillar inte att sova själv hemma. Speciellt inte när man är van att ha någon bredvid, eller i alla fall i rummet bredvid. Nästa vecka ska han också vara borta tors-sön. Blä för det.

Idag ska jag hem till Sofia. En gammal kompis som jag inte träffat på mycket länge och det ska blir roligt. Vi har till och med bott ihop en gång i tiden och nu har vi knappt någon kontakt alls. Det är tråkigt hur saker och ting blir när man blir vuxen.

 


Linus på akuten.






Den här dagen började inte riktigt som jag tänkt mig. Dennis ringde i morse strax efter 9 och sa att en kille på dagis hoppat på Linus huvud och att vi behövde åka in till akuten. Sagt o gjort. Jag o Jimmy flög ner i våra kläder o åkte till dagis. Där låg min lilla prins på soffan o var alldeles blek i ansiktet och när vi kom så kom tårarna och den ledsna läppen. Mammahjärtat gjorde ont då :(

Det visar sig att en "dagiskompis" i först hoppat på hans huvud efter att en annan brottat ner honom. Brottningen var bara på skoj dock. Då blev Linus så ledsen att han i panik sprang ut i köket till fröknarna och ränner rakt in i en stol med pannan och kastas bakåt och slår i bakhuvudet i golvet i en ordentlig smäll. Inte bara en grej liksom. Efter detta upplever nästan en av fröknarna att han krampar. Men hon vet inte om det är för att han är så ledsen och chockad eller pga nåt annat.

Jag och Dennis åkte upp till akuten och där blev han som vanligt igen. Han rännde o röjde. Så man skämdes såklart men ändå skönt att det inte var något värre. Vi blev ganska snart hemskickade. De var lite tveksamma ang att han ev krampat men vi fick välja och vi valde att åka hem och ha honom under stor koll.
Dennis ringde efter nån timme och sa att han hade kräkits, men var som vanligt efteråt så vi valde att avvakta igen och nu har han varit som vanligt hela dagen.

Just nu sitter jag mest och funderar på vad som verkligen hände. Linus säger att Melvin hoppade på hans huvud, men inte fan kan väl en unge vara så illa funtad att ha verkligen hoppar på huvudet på en kompis som ligger ner. Linus kommer ofta hem och säger att "Melvin är ingen kompis, Melvin bits, han puttas" osv osv. Så vad gör man åt saken? Ska ta upp det med personalen på måndag när det blir min vecka. Vad gjorde ni när det hände. Har ni pratat med hans föräldrar osv för såhär får det fan inte gå till. Detta får inte ske.
Självklart kan inte personalen hålla ständig koll på alla barnen. De måste ju få leka utan att en fröken ska stå o glo på dem hela tiden. Men har de ett barn som göra såna här saker kanske han måste hållas under uppsikt.


Ont i ryggen.

Tjolahopp!!

Solen skiner fortfarande och nu är nog våren här för att stanna känns det som. Den gigantiska snöhögen vi hade utanför våran port är snart ett minne blott. Fastighetsskötarna hjälper den lite på traven o hackar sönder den o slänger ut snön på asfalten så den ska smälta. Detta gör de nog iofs mest för att det säkert är utan att överdriva 50 -100 kg grus på den och för att inte allt grus ska hamna på gräsmattan under. De är väldigt snabba med att sopa bort grus på vår gård. Tror vår förening har en egen sån där liten sopmaskin. Det gillar vi.

Jag har fått så jäkla ont i ryggen. Känt av i några veckors tid nu att ryggen ömmar mer och mer och då speciellt efter ett arbetspass. I förrgår kväll vart det överjävligt och igår morse när jag gick av trodde jag bokstavligt talat att jag skulle gå av när jag böjde mig framåt. Var in o snackade med chefen på jobbet igår och han mailade naprapaten så imorgon kl 15 ska jag dit. Fick även order om att ringa min husläkare och återigen dra upp om det kan ha nåt samband med min huvudvärk som jag i princip konstant lider av. Tyvärr har det ju nästan blivit så att jag är så jäkla van med att ha sprängande huvudvärk flera gånger i veckan så att man liksom inte gör så mycket väsen av det.
Egentligen är det nog inte så konstigt att jag har ont i ryggen heller. Stod o tittade igenom mina ordrar o mitt ackord häromdagen. Jag lyfter ju i snitt ca 28000 kg i veckan, med mina bara armar. Man borde helt klart träna mer. Idag har jag inte lika ihållande smärta i alla fall så vi får väl se hur det blir när jag kommer till jobbet.

Jihaa.. Idag vart mina bolån med Icabanken klara. Så skönt att ha allt på samma ställe. Så istället för ca 1500-1700 i månaden kommer nu mitt bolån att kosta i runda slängar 500. Mycket bra. Det har jag ju visserligen kompenserat med att köpa en nyare bil med ett lån på, men i slutändan hamnar jag ju på plus minus noll så det känns bra. Hade ju tagit lån för att renovera köket också som kostade 900 i månaden och det är numera löst. Mycket bra!

Vårsolen.

Den underbara solen och några plusgrader kunde väl inte vara mer välkommen. Gissa om man njuter i fulla drag. Man märker direkt, bara man sticker ut näbben genom dörren att folk beter sig annorlunda när det är soligt ute. Man hör skratt o skrik från dagiset som ligger vägg i vägg med oss. Istället för att folk går och tittar ner i backen när man möter dem så hälsas det och alla är glada. Till och med att främlingar byter några ord med varandra i förbifarten. I like it  :)

Någon som också blir lite till sig av solen är vår katt. Igår städade jag upp på balkongen innan jobbet och katten fick vara med därute. Han fick mersmak så det heter duga. När han fick lov att gå in igen så vart det ett jäkla vrålande och han låter som en bandsåg.. "maaoooooo" (nästan med ett litet voff på slutet) Han vill ut i solen. Förra sommaren köpte vi koppel och sele för att han skulle kunna vara med ute på balkongen utan att man måste övervaka varenda litet steg han tar. Han gillar INTE att ha sele på sig. Usch o fy. Selet var iaf borta så idag åkte vi till Djurmagazinet för att köpa ett nytt. Det blev världens töntigaste lilla koppel också. Sånt här med löplina som åker ut o in. Just nu gör han allt i sin makt för att få av sig selet. Men ska han vara med oss på balkongen i sommar så är det bara att vänja sig.


 

 



Ser ni vad onöjd jag är?


Välkommen.

Hej och hå!

Okej. Jag gör det igen. Men nu för sista gången det lovar jag. Jag byter blogg. Jag kom inte alls överens med min gamla då det inte alls fungerade att lägga in bilder som jag vill. Enda bloggen jag egentligen trivts riktigt bra med är blogg.se. Dock är min gamla adress milla81, visserligen fortfarande aktiv men jag skaffade en ny underdomän. Känns som att jag är inne på ett nytt kapitel i mitt liv och vill inte fortsätta på den.

Måste försöka få denna fin. Jag är riktigt värdelös på sånt så all hjälp emottages tacksamt. Ska försöka redigera lite nu så kommer väl det första riktiga inlägget inom en snar framtid.

Ciao alles!!

RSS 2.0