Lite bloggtorka.

Hej och hopp!

Har inte känt mig jättemotiverad till att blogga på senaste tiden. Om det har med det underbara vädret vi har haft i veckan (då jag såklart jobbat) eller bara att jag inte haft något att skriva om vet jag inte. Förmodligen en blandning av båda.

Igår var det midsommarafton. Den firades med Linnea o familj. Först var vi på Anundshög med en herrans massa annat folk och sen for vi vidare hem till dem. Ja, midsommar firades i en lägenhet på tredje våningen med en aningens trång balkong men det fungerade det också. Man tar vad som finns, eller hur?! Hade i alla fall en trevlig kväll. Jag höll mig nykter och Jimmy drack några öl bara. Skönt att vakna och känna sig fräsch imorse. Tyvärr glömde vi bort kameran till en början men några kort fick vi.


Jag gjorde en tårta. Den ser dock godare ut än vad den faktiskt var :)


Lite umgänge på balkongen.


Sötaste lilla Heaven.

Idag på självaste midsommardagen har det inte hänt mycket. Vi var ner på stan en sväng och käkade på Choys Garden tills vi blev sprickfärdiga. Lagom när vi käkat upp maten så kommer de o säger att i 4 små rätter, som vi åt så ingick det friterade bananer och glass. Det var bara att trycka i sig lite till och sen rulla ut därifrån. Gott var det iaf.

Nu har maten lagt sig lite så vi ska se på film och käka godis. Ungefär så spännande blev denna dagen.

Imorgon hoppas jag på STOR sol så jag kan förbättra på brännan (den obefintliga) lite. Så jäkla typiskt att så fort man blir ledig så försvinner det fina vädret.

Nåväl. Ha en trevlig kväll!


Saknar mina barn.

Idag saknar jag mina barn så jag kan bli tokig. Fy fan för detta.
Jag undrar om folk som lever med sina barns pappa vet hur lyckligt lottade de är över att få ha sina barn hos sig jämt? Låter kanske sjukt att fundera så men jag tänker ofta på det när jag ser familjer på typ maxi eller nåt.
Tänk att det ska vara såhär jämt, jämt. Alltid varannan vecka. En del säger att man ska passa på att njuta. Att hitta på roliga saker. Visst det kanske är kul/ skönt en vecka, eller kanske två. Men inte jämt. Det kommer jag aldrig att tycka. Visst har jag lärt mig att acceptera, men det gör det faktiskt inte lättare.

I helgen är det dessutom midsommar. Vi är väl inte dem som benhårt hållt på traditioner om att dansa runt stången osv men vi brukar försöka hitta på något. Äta jordgubbar och tårta och lite god mat. Brukar åka ut till Anundshög på midsommarfirande, även fast jag hatar det. För barnens skull.
I år har jag inga barn. Värdelöst. Varför ska jag då fira midsommar? Känns som barnens tradition på nåt vis.

Idag har jag jobbat 75%. Det gick bra tydligen så var det bur-brist till en början på jobbet så vi fick bara köra på pallar i princip med kartonger på. Kartonger där övre kanten går ungefär i höjd med mina revben. Behöver jag säga att det inte är så ergonomiskt att packa så. Hoppas det är som vanligt imorgon. Om jag kan jobba imorgon överhuvudtaget. Har gått och mått småilla i flera dagar och ont i magen precis under revbenen och ikväll på jobbet var det inte kul. Mådde så illa så jag var helt säker på att jag skulle kräkas. Kräsmagade kan ju undvika att läsa nästa mening. Men jag kissar både fram o bak om vi säger så :P
Känns dock lite bättre just för tillfället än vad det gjorde för någon timme sen. Min mage är ju lite skum ibland så..

Nu ska jag duscha och sen sova. Jimmy jobbar över ikväll. Det suger. Jag vill kramas ju.


Jag kom inte in.

På utbildningen. Känns jävligt tråkigt och jag är mycket besviken.
Hade hoppats på att detta var en hjälp bort ifrån ICA + att detta var något jag ville göra men tydligen inte. Jag får väl jobba där och bryta ryggen istället.
Stod som 15:e reserv och det är lika med kört för mig. Vad jag förstått är det inte någon stor utbildning med många intagande så att 50% skulle välja att hoppa av är för mig inte troligt. Lika bra att inte hoppas och bli besviken en gång till. Bryta ihop och gå vidare...

Annars har jag inte haft så mycket att förtälja de senaste dagarna. Barnen har varit här men nu har i alla fall Bella åkt hem till sin far. Linus åker imorgon. Tur inte båda åkte idag för jag känner mej redo att hoppa från Vallbybron. Kan ju tillägga att det är perioden i månaden som man kan anses som lite extra känslig.

Men men.. snart är det semester.  

Ett steg fram och två tillbaka.

Idag är första vardagen sedan "mitt nya liv" började för två veckor sedan som jag inte gjort nåt nytta alls. Inte sprungit och inte gått en enda meter mer än jag behövt. 

I lördags när jag var ute och sprang så var det så sjuukt jobbigt. Jag fick för första gången sedan jag började springa/ gå spåret faktiskt lov att sätta mig på en sten och andas. Kändes som jag skulle svimma och då hade jag liksom inte tagit i mer än vanligt.
Igår var jag ut också men jag orkade bara inte springa. Har ju fortfarande inte lyckats komma runt hela spåret springandes men igår orkade jag springa ca 100 meter sen kände jag att det fick bli gång istället. 

Min tanke var inte att springa varje dag, men gå en liten promenad vill jag hinna med. I alla fall 20 - 30 min för att röra på sig lite :) Ätit "onyttigt" har jag bara gjort på helgerna. Och då under lite mer kontrollerade former så att säga. 

Har även en känsla idag av att jag vill skita i hela grejen och äta allt onyttigt jag kan hitta och aldrig gå en meter till i spåret. Nu ska jag ju inte göra detta. Jag ska kämpa på. Imorgon ska jag förmodligen springa med Linnea och jag hoppas det går lättare då. Annars får jag gå helt enkelt. 

Min kära vän Carola sa att det gäller att kämpa på under dessa motgångar, för man får dem ibland. Jag antar att hon har rätt. :)  


Måndag.

Idag är det måndag i alla kategorier.
Dagen började mindre bra med att klockan ringde klockan 5 och jag var trött, trött, trött. Men bara att masa sig upp för att möta en sambo som förmodligen också var trött, trött, trött och på sitt alla mysigaste humör *läs ironin* Tur var nog att vi åkte varsin bil till jobbet så ingen sa något olämpligt :) 

Väl på jobbet så hade jag inte heller min bästa dag. Det bästa var när jag fick gå hem kl 10.05 efter några mördarordrar som bara ville jävlas.
Kommer hem och är så otroligt trött och bara längtar efter att dyka ner i sängen och tvärslockna en stund när jag inser.. Jag har ingen hemmanyckel! Den tog jag av min nyckelknippa häromdagen när jag var ute o sprang för att bara behöva ha nyckeln och inte hela knippan i fickan. Så knippan, utan hemmanyckel hade jag. Gissa hur många svordomar jag drog av när jag insåg detta? Det var inte barnvänligt vill jag lova, men liiiite roligt såhär i efterhand. Det var bara att sätta sig i bilen och åka till andra sidan stan igen för att hämta Jimmys nycklar. Så ganska lagom 1,5 timme efter att jag stämplat ut kom jag äntligen hem.. *suck o stön*

Det är ganska jobbigt att gå från kvälls-skift till dagskift varannan vecka. Efter en kvällsvecka när man är inställd på sena kvällar och nätter och ganska långa sovmornar ska man helt enkelt ställa om sig för att gå upp klockan 5/6 på morgonen. Det blir ofta inte många timmars sömn den första natten även fast jag lägger mig i tid. Oftast inte det minsta trött. Jag ligger och vrider och vänder på mig och vet inte hur många gånger jag kollar på klockan och räknar ner. Nåväl. Desto bättre sover jag inatt sen.  

Mina underbara ungar har kommit hem idag och det om nåt är ju i alla fall positivt. Fick till och med en bamsekram av en lycklig Linus när jag kom till dagis. Han som senaste månaderna varit arg som ett bi för han inte vill hem till mig. Nu hade han längtat efter mig och var glad att se mig. Skönt i mammahjärtat.
Bella verkar inte bry sig om varken eller. Skönt det. Glad att se mig såklart, men lika glad att se pappa och hans familj den andra veckan. 

Nu ska jag natta lite kids här, och sen se på finalen av Top Model. Sen blir det raka vägen ner i bingen. Är så trött!

Kram o hej!


Helgen slut.

Helgen har sprungit förbi i vanlig ordning. Jag är så osugen på att jobba imorgon och önskar min semester vore här nu. "Bara" 4 veckor kvar, vilket känns som en hel evighet. Men jag ska inte gnälla jag vet. Jag är glad att jag har ett jobb.

Tack o gonatt!!

The Proposal

Lördag idag. Så skönt med lite ledig tid tillsammans.

Har spenderat mestadelen av dagen hemma hos mor och far med Micke och hans två små troll. Så längesedan vi sågs så det var jätteroligt.
Jag och mina bröder är tyvärr inte så bra på att ses så ofta som vi kanske borde. Skittråkigt tycker jag men de är rätt upptagna med att leva sina liv kan man säga. Ska väl inte skylla allt på dem, men de är ofta uppbokade och ute och flänger på äventyr, medan vi oftast inte alls har så mycket uppbokat och planerat på helger osv. 
Alwin hade längtat jättemycket efter att få träffa Linus och var så besviken över att han inte var med. Vi får helt enkelt se till att träffas snart igen så kusinerna får busa lite. Alwa hade blivit så stor också. Jag tycker verkligen helt ärligt talat att det kändes som att det bara var någon månad sedan hon föddes och nu är hon redan 14,5 månader. Helt galet

Ikväll har vi kollat på The Proposal. En film med Sandra Bullock. Helt okej film som jag fick från lovefilm.




Hade inga förväntningar alls och visste knappt vad den handlade om. Ganska uppenbar som alla romantiska komedier och ungefär 10 minuter in i filmen kunde man se hela handlingen. Men ganska bra ändå.

Firade även att det var lördag med att äta lite såna här:



Mycket gott. Tyvärr luktar man apa om händer och fingar när man tryckt i sig dom. Inte så att man blir så sugen på att kela direkt ;)

Tror att min dator håller på att säga upp sig. Känner inte riktigt att jag har råd med det. Fläkten låter som ett helt tröskverk och skärmen glappar om man inte har den i rätt läge (laptop) så bilden flimmrar.  Tänkte den skulle få hålla ihop ett tag till.

Nu ska jag nog uppsöka bingen. En dag imorgon också med nada inplanerat som det ser ut just nu.
Ciao alles!


Äntligen helg.

Denna vecka har känts som en av de längsta sedan jag började på ICA och då har jag ändå bara jobbat halvtid. Jag är så uttråkad på jobbet. Vi brukade vara ett gäng som åt tillsammans och som liksom lös upp tillvaron en massa men nu känns alla som bortblåsta. Anna är mamma-ledig, någon är ledig, några är på andra avdelningar, några ser man knappt röken av fast de borde vara någonstans i gångarna osv osv. Lagret är ju ganska stort om man så säger. 
Så jäkla tråkigt när de enda man stöter på i gångarna är sommarjobbare som ser allmänt stressade och rädda ut, precis som jag gjorde för 2 somrar sen. Inte för att det är nåt fel på att vara sommarjobbare men jag saknar mina bästa arbetskamrater!!

Åh jag önskar sååå att jag kommer in på utbildningen i höst. Annars vet jag inte vad jag gör. 

Igår åkte jag ut till Hälla shopping och köpte mej ett par riktiga joggingskor. Det var väl vad man kan kalla kärlek vid första "fotinstoppet" Så sköna och det blev en helt annan känsla att springa i dem än vad det var i mina andra skor. Inte så farligt fula heller. Jag är nöjd. :)

 

Mest nöjd är jag ändå över att jag tappat lite i vikt. Vägde mig aldrig första veckan för jag har lovat mig själv att inte stirra mig blind på vikten. Dessutom hade vi inga batterier i vågen. Vägde mig i tisdags morse för att kolla om den fungerade med nya batterier och sen imorse för att ha en startvikt. Ska jag väga mig någon gång så får det bli på fredagar. Innan helgsvullandet. Haha. Hade iaf gått ner 7 hg från i tisdags till idag. Tycker magen inte känns lika svullen heller. Mycket positivt.

Nu sitter jag och katten här hemma och har fredagsmys i form av kartongmat á la Karins Lasagne från Dafgårds. Väldigt ogott men jag orkade verkligen inte laga till nåt. Är sugen på ostbågar men jag orkade inte köpa några på vägen hem från jobbet så det fick bli russin istället. Imorgon ska jag äta ostbågar och det ska bli såå gott :)




Springa.

Onsdag idag. Veckorna rusar fram. Måste erkänna att det är bra jäkla skönt att jobba halvtid. Jäklar vad mycket saker man hinner med. Men såklart inte det ultimata för ekonomin och jag vill ju jobba heltid. Fast heltid jobbar jag inte. Fick hem papper häromdagen på att jag jobbar ca 91 %. Längtar tills jag kommer igång och får en ordentlig lön igen. Förresten så trillade skattepengarna in på kontot igår. Det gillar vi starkt :))


Direkt efter jobbet idag så stack jag och Linnea ut i spåret och sprang. Fy fan vad ont jag fick i mina knän efter dagens tur. Känt av det flera dagar på jobbet också men inget hemma.  
Min kondition orkar ju mycket mer än vad mina ben och knän gör känner jag och det är väldigt frustrerande. Vill så mycket mer men då tror jag benen ska vika sig under mig av smärta. Inte bra.
Jag undrar om jag behöver ett par andra skor. Jag har ett par ordentliga skor som jag köpte för några år sedan när jag skulle börja med Friskispass. De användes inte så många gånger innan jag tröttnade. :) Av någon anledning så tycker jag att de har blivit för små. Att stoppa i jobb-svällda fötter idag direkt ner i löpskorna var inte så skönt. Kändes väldigt trångt. Måste nog köpa andra skor men jag vill ju liksom inte lägga massa pengar på ett par riktigt bra skor när jag vet hur min motivation till saker och ting bara har en förmåga att försvinna efter ett tag ;) Får se hur det blir med det där. Den här gången ska jag inte tröttna hade jag tänkt :)

Ska väl ta och hoppa in i en välbehövlig dusch nu.


Hej o hå!

Ännu en helg har passerat.
Ungarna åkte hem till sina pappor igår och som vanligt är det tomt och tråkigt här hemma.

Helgen var lugn och skön. I lördags åkte vi till björnön med lite picnic, och hade planerat att leka lite vid stranden, men vädret ville annorlunda. Det blev lek i lekparken istället.  
På eftermiddagen åkte Jimmy till IKEA och köpte ett skrivbord till Linus. Han leker mycket mer ofta i Bellas rum än i sitt eget och då sitter han alltid vid hennes skrivbord och ritar och leker med pet-shop figurer och allt vad det är. Tyckte det var dags att han fick ett eget skrivbord och lyckan var total när det var ihopmonterat. Så skönt i mammahjärtat när man gjort något  som fått barnen så glada.

 

I söndags var det ju nationaldagen och vi hade ett underbart sommarväder. Perfekt den 6.e juni. Vi satt ute i en lekpark här i området med Elias och hans ungar och hade det trevligt i några timmar. Fick lite färg på näsan och det är ju alltid härligt.
Kändes som att helgen tog slut alldeles för fort, som alltid. Jag hatar när vi sitter där i soffan på söndagkvällen och ångesten över att de ska hem till sina pappor börjar komma krypandes. Fi faan. Jag vänjer mig nog aldrig.

Igår var det ju återigen måndag. Dags att ta tag i träningen igen som vilat över helgen. Jag tvingade med mig Linnea ut i spåret igår morse och vi sprang/gick tills vi nästan fick blodsmak i munnen. Tänk vad 4 gångers springtillfälle gör mycket. Jag känner redan att jag orkar springa längre sträckor än vad jag gjorde första gången. Imorgon ska vi på´t igen. Idag har jag och Jimmy promenerat. Till och med han tycker att det är skönt att röra på sig. :) 


Igår började jag även min rehabträning på jobbet. Har fått massa övningar för att komma igång med att stärka upp musklerna i ryggen så idag kan jag säga att jag har träningsvärk i muskler jag knappt visste att jag hade. Undrar hur länge man ska gå med konstant träningsvärk?


Var hos doktorn idag. Är 50% sjukskriven tom 20 juni. Sen blir det 25% sjukskriven juni ut och därefter heltid i en och en halv veckan innan 5 veckors semester väntar. Härligt. Jag hoppas verkligen att det håller i sig nu. Det känns som att det går åt rätt håll. :) Igår var jag dessutom uppe i ackord på jobbet för första gången sen ryggen började jävlas.

Nej, nu ska jag ta och göra nåt vettigt. Dvs kasta mig i duschen och sen fortsätta mitt Two and a half men maraton. Kollade föresten på de två första avsnitten av Desperate Housewifes igår och det var verkligen inget för mig. Rena rama skiten. Tur smaken är som baken - delad.

Avslutar med att gratulera Sofia och Anders stort till sin andra son. Ännu en liten goding har anlänt till jorden. Så roligt. Gabriel ska underverket heta. :)


Ur barnamun.

Linus: - Mamma... gillar du mig?
Jag: - Ja, jag älskar dig Linus.
Linus: - Ända jag dör?
Jag: - Ja, ännu längre.
Linus: - Hah.. då får du gå på min gravning (begravning).... och tända ljus!! (låter skitglad)
Jag: - Ja, fast jag dör nog före dej, när jag blir gammal och du är vuxen.
Linus: - Då får JAG tända ljus?! (låter ännu gladare) och när Jimmy dör också. När jag dör får pappa tända ljus.
Jag: - Ja... vi säger det.
Linus funderar en stund och utbrister: - Mamma?! Hur försvinner tandkrämen från tänderna?

Haha.. jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt min sons funderingar ibland. Det är tvära kast mellan allt från små obetydliga ting, till meningen med livet.. typ :)

Älskade lilla unge <3


Lovefilm.se



Jag är återigen med i en sån här kampanj för Buzzador. www.lovefilm.se är en sida på nätet där du kan gå i och hyra film och få hem dem direkt i din brevlåda. Sen skickar du tillbaka dem när du sett dem utan stress och press. Man får lägga till en filmlista på ca 20 filmer eller tv-serier som man vill se och sen skickas det automatiskt ut en ny film när de fått tillbaka den som du har hemma.  

Jag har en del läsare har jag sett i min statistik, även om få ger sig till känna :) Jag har 2 st presentkort att ge till intresserade, där man får en månads gratis medlemsskap och får hyra 4 filmer. Efter en månad säger man enkelt upp medlemsskapet om man inte vill fortsätta. Helt utan kostnader. Man får inte ha varit registrerad av lovefilm tidigare för att ta del av erbjudandet.

Smidigt tycker jag, men förmodligen inget jag skulle vilja betala för.
Personligen ska jag plöja första säsongen av Desperate Housewifes. Inget jag följt tidigare men alla pratar ju så gott om det så jag ska ge det en chans :)  

Lämna en kommentar om du vill ha ett av presentkorten!


Vatten-miljon.

Finns det nåt godare än vattemelon en varm sommardag?
Ja.. jordgubbar kommer väl inte långt efter de heller, om de är söta o goda det vill säga. Fast såna där riktigt goda jordgubbar är bra svåra att få tag i.

  

Båda ungarna blir som tokiga när det vankas jordgubbar. Värre än om man råkar visa att man har en godispåse hemma. Samma sak blev det tydligen idag när vi handlade hem en vattenmelon. :) Vi hann knappt äta upp middagen innan det började tjatas om efterrätt. Det är ju posivit att de gillar nyttiga saker också.

När jag var lite var jag ofta hos min farmor och farfar i deras stuga på somrarna. Vi köpte nästan alltid melon när vi var och handlade och farfar sa alltid att det hette "vattenmiljon", så varje gång jag käkar melon så tänker jag på farfar :)

Idag har jag inte varit så flitig som igår. Var ute och gick en sväng, men när jag gått i ca 10 min kom jag på att jag var kissnödig. Smart planering där Camilla! Gick en liten bit till och blev bara mer och mer nödig. Ett tag funderade jag på om skulle springa upp i skogen och sätta mej, men förnuftet tog över så jag vände och gick hem istället. Kanske inte så smart att hälla i sig ett stooort glas Loka, och sedan gå ut och gå?

Imorgon är det fredag och fredagsmys :) Weee. Längtar.
Har verkligen inget vettigt att förtälja idag känner jag, så jag avslutar här.


Alla talar om den sköna känslan.

När man har tränat. Att själva träningen kanske inte är så skön alla gånger, men när det är gjort, man kommer hem och slappnar av: kommer den sköna känslan. Jag kan bara hålla med. :)

Idag kom jag återigen hem från jobbet. Skallen bankade som om någon satt med en hammare därinne. Jag sov nån timme, drog på mig "löparkläderna" och ut i spåret. Jag är lite stolt över min egen karaktär där kan jag erkänna.
Det var jobbigt som fan. Varmt och klibbigt. Återigen jobbigt. Jag sprang mer idag än vad jag gjorde sist och det gjorde mig sjukt taggad. Sitter nu hemma i soffan och är skönt slut i kroppen. Skallen bankar fortfarande men det har jag ju inte dött av tidigare så.

Var hos naprapaten på jobbet idag. Han tejpade min rygg och gratulerade till att det känns bättre. Jag har tom kört en drickaorder udag UTAN smärta. Det var jobbigt, men helt ljuvligt skönt. Det går bra nu känner jag. Jag är så lycklig!
På fredag ska jag till honom igen och då ska vi lägga upp ett träningsprogram för ryggen för att arbeta upp muskler o grejs i den.
Frågade även honom om det är mindre bra att börja springa nu när jag är ovan och har ryggproblem. Han sa att det blir ju mer belastning självklart på ryggen av att springa än av att gå snabbt tex men allt handlar ju om vad jag själv känner att jag klarar av att göra och hittils har jag inte fått ont.

Ska kasta mig i duschen nu och sen hämta hem kidsen. Ikväll blir det pannkakor.

Tjohej!


Juni.

Nu har vi redan kommit in i juni. Det är helt galet. Kan inte riktigt minnas vart det här året har tagit vägen. Snart är det väl jul igen. Men först har vi en sommar att njuta utav. Bara 6 arbetsveckor kvar till 5 långa sköna veckors semester. Tyvärr får Jimmy bara vara med 2 utav dem.. :( Vi har inte riktigt några planer ännu men nåt skoj ska vi väl hitta på.

Idag har jag jobbat. Hela 3 timmar o 20 minuter. Frågade min chef idag om jag skulle jobba 50% av heltid eller %50% av min tjänst som är 100% i grund o botten, men mindre nu när jag har sån här arbetstidsförkortning. Vet inga exakta procent. Efter några samtal kunde han upplysa mig om att det är 50% av min nuvarande tjänst så idag när jag skulle jobbat 7.30-14:30 så jobbade jag alltså bara 7:30-10:50, med rast inräknat på 20 min. Ganska skönt faktiskt.

Hör och häpna men jag blev faktiskt uppringd av sköterskan igår så nu går jag halvtid denna vecka och ev nästa. Jag vågar knappt säga det här men jag tror faktiskt att min rygg är på bättringsvägen. Galet skönt måste jag säga. Nu vill jag inte ha fler bakslag!

Skulle vara duktig idag också när jag kom hem från jobbet och gå ut och gå hade jag tänkt, men jag var så trött så hela huvudet kändes helt luddigt så jag bestämde mig för att vila en stund. Som blev närmare 1 timma och 45 minuter. Hur skönt som helst. :) Inte varje dag man unnar sig nåt sånt.
Klädde på mig och gick ut efteråt men hann bara gå några hundra meter när mobilen ringde. Det var Jimmy.
Det är nåt fel med styrservot på hans bil så vi lämnade in den på Bilia igår. Imorse fick stackarn lov att cykla till jobbet på andra sidan stan. Drygt 1,5-2 mil. Han började klockan 5 så han fick lov att cykla hemifrån strax efter 4. Inte så jäklarns mysigt. Tyvärr kan vi ju inte åka tillsammans då jag går helt andra tider nu. Vi börjar visserligen oftast inte samtidigt på dagveckorna då jag har min arbetstidsförkortning. I alla fall så ringde han och behövde skjuts hem idag, för när han skulle låsa upp cykeln och skulle cykla hem så gick nyckeln av i låset. Nu håller han på att ragga skjuts till jobbet imorgon bitti. Då börjar han "normal" tid, dvs klockan 6.

Har fortfarande inte fallit för suget att stoppa nåt direkt onyttigt i mig. Duktiga jag. Loka med jordgubb och guava smak är helt okej att dricka (fast inte lika gott som cola) :)

Nu ska jag alldeles strax se till att få mina barn i säng. Vi går upp kl 6 på morgonen och då är de oftast helt döda så vid 19 börjar kampen om att få dem i säng. Är nöjd om båda sover kl 20, men de är oftast inte så sugna på att lägga sig. Speciellt inte när det är dagsljus ute och jag förstår dem.

Ha en trevlig kväll!


RSS 2.0