Helg igen.

Då var det återigen lördag. Härligt. Denna helg är jag i betydligt mycket bättre skick än förra. :)

Arbetsveckan är avslutad. Jag "slapp" ju min 7-dagars vecka då jag roade mig med att vara magsjuk så jag har bara jobbat tisdag - fredag. 4 lååånga dagar men nu är det äntligen helg som sagt. Fick hem barnen på förmiddagen så ordningen är återställd här hemma också. Vi fick börja med att åka och storhandla på ICA maxi. Det gör jag inte om en lördag kan jag säga. Fy vad folk. Har folk inget bättre för sig när det är helg?  

Jag har funderat ett tag på om jag ska komma in i 2010-talet och skaffa mig en iPhone men dragit mej för det då det verkar vara så lång leveranstid. I onsdags gjorde vi slag i saken och åkte ner till Tele2butiken och skulle beställa en. Då hade jag tur så de hade fått in en leverans samma dag så då slog jag till direkt. Herregud det är ju mer dator än telefon känns det som. Men rolig är den och jag fattar noll för det mesta.

I morgon är det fars dag. Ska väl hem till pappsen en sväng är det tänkt. Så mycket större utsvävningar blir det nog inte denna helg.
Jag längtar till advent så man får börja pynta lite och göra mysigt i höstmörkret. Jag känner mig aningens deprimerad när man märker av att det börjar skymma redan vid 14.30.

Nu inväntas bara kvällen här hemma. Vi ska ha myskväll och äta godis. Jag längtar.

Vad är det för fel?

Varför mår jag sämre idag än igår? Känner mej yrslig, illamående o konstig i kroppen. Nu är det väl ändå läge att vara frisk? Jag vill jobba. Inte bestämt mig än om jag ska eller inte. Hoppas det känns bättre om en stund. Mådde bra imorse.

Nu snöar det ute. Jippi. Hoppas det kommer mycket :) Jag gillar snö och vintern. Dock när det börjar gå ner mot 30 minus och metervis med snö kan till och med jag tycka det blir för mycket. Lagom är bäst.

Kallt o jobb.

Idag har jag kännt mig relativt pigg. Finally. Förutom en dryg smärta i nacke och rygg jag inte kan förklara. Känns som nackspärr Först tänkte jag att det nog var träningsvärk efter allt kräkandes men då borde jag ju ha ont i magen o inte ryggen?! Kanske beror på att jag låg i horisontal-läge i nästan 2 dygn. Jaja.. jag hoppas att det är bättre imorgon för då hade jag tänkt jobba. Får krupp på att bara sitta ensam hemma. Datorn kan man och tvn kan man. Kan tom alla "Deckargåtan" i Jimmys ENORMA Kalle Anka tidnings samling.

Idag är det kallt ute och det ska tydligen kunna bli ett riktigt oväder runtomkring i landet inatt. Jag tyckte att man sa det för några veckor sedan också och det enda jag märkte av då var lite frost på bilrutan. Alltid ska det blir stora rubriker om snökaos och snöoväder, fastän det blir vinter varje år. Är det inte lite lustigt? På sommaren blir det värmebölja och extremvärme. Samma visa varje år. Oftast samma rubriker i tidningarna också.

Ikväll har jag tvingat min lillebror att umgås med mig. Han var dock inte så svårövertalad. Jag ringde honom och sa att jag har tråkigt, jag behöver äta nåt, jag bjuder. Så blev det. Vi köpte mat och åkte hem till mor & far och våldgästade dem i några timmar. Aldrig blir man för stor för att hänga hemma hos mamma och pappa. Så är det bara. :)

Nu ska jag invänta min bättre hälft som förhoppningsvis kommer hem från jobbet om några minuter.

Statistik.

Här på bloggen kan man ju kolla sin statistik om man vill. Hur många sidvisningar och unika besökare man har. Jag bryr mig inte om egenligen om jag har 5 eller 50 läsare för mest skriver jag ju för min egen skull. Brukar ändå kika in under statistiken ibland, mest på skoj. Lite lustigt är det att jag har mer Unika besökare under de perioderna jag inte skrivit något, än de dagarna jag faktiskt uppdaterat ganska frekvent.

Hur kan det komma sig? :)


Jag åkte dit.

Ja, jag åkte dit. Med dunder och brak kan man säga. Talar förstås om magsjukan som jag var rädd för i föregående inlägg. Fy fan. Det var längesedan jag kände mig så liten på jorden. Satte igång att kräkas lagom till IDOL skulle börja i fredags och sedan började 8 timmars helvete. Satt ihop med toalettstolet i ena änden o hinken i andra. Det enda positiva med kräksjukan är att just själva kräkandet oftast är relativt snabbt övergående även om det känns som en evighet när man väl är där. Hela dagen igår gick åt till att sova och försöka få i mig vätska. Idag känner jag mig bättre i magen men jag är så jävla trött, och skallen bankar. Matsug = noll också. Blir definitivt hemma från jobbet minst imorgon också.

Jag är så jäkla uttråkad. Jimmy jobbar. Ungarna är hos pappa och jag är strandad hemma. Inte för att jag direkt har någon ork att göra något och ur smittosynpunkt så bör jag nog hålla mig hemma. Funderade tidigare på att försöka mej på en kort promenad för att få lite frisk luft men nej, orken finns inte. Får försöka ta det i morgon.

Skickade iväg Jimmy innan han åkte till jobbet för att hyra en film åt mig. Det blev Sex and the city 2. Den har jag redan avverkat och klockan är inte 17 än :) Filmen var helt okej. Hör hört många säga att det inte skulle vara så bra och det var väl verklgien wow-bra, eller skitdålig. Helt enkelt en okej film. Vad jag nu ska hitta på i flera timmar innan jag kan gå och sova är frågan. Detta har varit en totalt värdelös helg.

Saknar mina barn massor. Vissa veckor går det lättare, andra är jobbigare. Den här gången känns jobbig även om jag är glad att de inte var här när jag körde stafett inne på toan i fredags/lördags. Nu kan det få bli lördag så de kommer hem igen.

Ska nog försöka få i mig nåt att äta nu. Är hungrig men vet inget jag skulle vilja äta på direkt. Jobbigt dilemma. :)

Sista lediga dagen.

Idag är det fredag och då alltså sista höstlovslediga dagen för oss. Barnen åker hem till sina pappor under eftermiddaen och kvällen och jag o Jimmy ska väl förbereda oss för helgsjobb tyvärr. Usch. Jag vill verkligen inte. Imorgon jobbar jag 6-15 sen 14.30-22:50 i 6 dagar. 7 dagar på raken är väl inte så mycket tycker vissa, men är man van med max 5 dagar, och man dessutom har ett fysiskt tungt jobb de 5 sista dagarna så känns det inte så kul. Helgen har jag ingen ågren över. Det är nästa vecka.
Jimmy den tokfan jobbar extra imorgon fast han inte behöver. Sen har han ledig dag på onsdag. Men men. Vi tjänar pengar. Man får se det så.

I nuläget är jag lite orolig för om jag kommer kunna jobba överhuvudtaget. Mår så jäkla illa till och från. Gjort sen igår och jag känner mig jättekonstig i magen. Känns som det bara blir värre och värre också. Linus inledde morgonen idag med att göra ner sej. Två gånger på raken dessutom. Så nåt konstigt har vi väl drabbats av. Jag hoppas jag slipper.

En tur i skogen har vi hunnit med i dag iaf. Kände att vi behövde komma ut lite. Klädde på oss och traskade iväg mot skogen. Riktigt skönt ute måste jag säga. Här kommer lite bilder:





Min sötsmurf <3


Andra sötsmurfen <3

     


Min största sötsmurf :)





Det är såna här dagar man inte riktigt kan förstå att det redan är november?


Buzzador - Decubal

Jag är återigen utvald i en kampanj på Buzzador. Fått hem massa tester på Decubal Handcreme, Decubal Face Vital, och Decubal Lips & Dry Spots Balm 

OM DECUBAL
Decubal är en ny hudvårdsserie speciellt framtagen för personer med torr eller mycket torr och känslig hud. Redan på 70-talet togs "klassikern" Decubal Clinic fram av hudläkare på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg. Decubals produkter är utvecklade för att fungera i ett klimat där torr hud är ett vanligt problem.



Någon som vill prova? Hör av er ska ni få ett litet test-set :)

Vill ni själva prova på Buzzador? Det är gratis och roligt.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är camorr):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=camorr>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=camorr 

 

 


Bio.

Idag på eftermiddagen har vi varit på bio med barnen. Sammys Äventyr hette den. En animerad film som hade bio premiär den 29 oktober. Fanns att se i både 3D och vanligt. Vi tog vanligt. 3D kostade 120 kr mer och det kändes det inte värt. Ska jag sitta med två glasögon på varann annars eller? :)





Filmen var helt okej men inte mer. Tyckte den hade i princip samma handling som Hitta Nemo som gick för ett par år sedan. Handlar om en sköldpaddskille och hans resa genom havet och han stöter på faror och hinder på vägen men det slutar såklart lyckligt. 
Roligt att komma iväg och göra nåt i alla fall. Visst är det underbart att vara ledig, men jag får krupp när det blir mörkt kl 15.30 ungefär och vi bara sitter hemma o glor utan att göra nåt. Vad sjutton gjorde man förr i tiden när det inte fanns tv o dator?  Linus vill spela tv-spel. Jimmy vill spela dataspel. Bella vill leka med kompisar. Vad ska jag göra? :)


Glasögonen går bättre idag. Tycker fortfarande att de skaver och är obehagliga att ha på men jag hoppas man vänjer sig. Får nog åka ner o justera dem lite mer också. Vet inte riktigt om jag vill påstå att jag ser så mycket bättre med dem heller men det kanske är en vanesak. Färgerna är skarpare, det är det enda jag kan säga på rak arm.
Jag har ingen lust att lägga ut någon bild än. Har inte accepterat mitt utseende med dem på riktigt än. ;) 

Nu kan jag säga att Bella bokstavligt talat precis skrämde skiten ur mig. Totalt livrädd blev jag. Sitter här i godan ro o skriver vid datorn. Tyckte mig höra att någon kom i ytterdörren men trodde det var Jimmy som kom hem från affären. Plötsligt låter det som att någon är i rummet bredvid där jag sitter. Vi har datarummet i klädkammaren intill Linus rum, och ingen dörr emellan. Vänder mej om o ropar på Jimmy och tänker att han kanske smyger på mig. Då hoppar Bella fram från bakom min stol och skriker BUUU. Jag har inte ens hört att hon smygit sig in här. Jävlar vad rädd jag blev. Fick fan blodsmak i munnen. Skitunge! Där fick jag för att jag slängde upp dörren till hennes rum o skrek Bu tidigare idag när hon satt o tittade på tv. Men det var faktiskt en hämnd på att hon skrämde Linus igår.. Det blev en lång hämndaktion det här.. haha :D


Glasögon.

Idag har jag fått mina glasögon. Blir helt konstig i huvudet av dem. Tycker inte jag ser så mycket annorlunda förutom att färger o så blir lite skarpare. Tar väl ett tag att vänja sig gissar jag på. Vänja sig med att ha nåt som sitter och skaver på näsan också. Det blir nästan det värsta. De sa även hos optikern att jag förmodligen skulle få huvudvärk första dagarna av dem men att jag skulle försöka använda dem ändå. Som att man inte redan hade huvudvärk då liksom :) Hoppas VERKLIGEN att det vänder nu.

Nu är hela familjen samlad igen. Bella kom redan igår kväll och Linus i morse. Ja, Jimmy kom såklart också igår.
Vi har inte gjort mycket alls idag. Mest slappat och det är skönt det med. Drog iväg på en storhandling också. Så roligt så.. *not* 

Lyckades fånga den här bilden på barnen imorse när de såg så otroligt roade ut av att titta på förskolebygget vi har här utanför. De kom med stora lekställningar och ställde dit med traktorer. Gillar Bellas stil :) De käkar på varsin glass också. Bättre än bio.



Imorgon ska jag jobba. Ingen lust egentligen men jag ska inte klaga. Jobbar 7.30 - 14.30 sen är jag ledig i 3 dagar igen. Dessutom är jag på Höglagret så det ska nog gå bra.

Tänk vad det känns att man ställde tillbaka klockan en timme i helgen. Det blir svart som i en säck redan vid fem på eftermiddagen och det känns som att klockan är så mycket mer. Tar väl ett par dagar så är man inne i det. Värre var det på den tiden man hade en extremt morgonpigg bebis som helt plötsligt skulle upp klockan halv fem istället för halv sex. Det känns i alla fall skönare att man får en timme istället för att man blir av med en.

Mina ögon säger åt mig att gå härifrån nu.

Ha det gott!


RSS 2.0