Urk idag med.

Känslan i min kropp är inte till belåtenhet idag heller. Sov igenom hela natten och kände mig lite piggare på morgonen. Ingen var gladare än jag. 
Bella och jag åkte en sväng till Erikslund och hon handlade lite för sina presentkort. Dock tycker jag HM hade väldigt taskigt utbud för henne. Hon har lika mycket presentkort kvar som hon gjorde av med. Men hon var ändå nöjd med sina inköp och det är ju huvudsaken. 
Jag hittade en tröja till Jimmy som han hade beställt. Vi hade tur så den var på rea. 100 kr istället för 249. Det är ju inte dåligt när man ändå tänkt köpa den till ordinarie pris.  Köpte även en plommonlila pyjamas med lysande skelett på till Ninnie för 75 kr istället för 129. En t-shirt till Linus för 30 kr. Jag brukar aldrig hitta något på Rea men idag hade jag tur. Det var så mycket folk så jag höll på smälla av men det gick rätt smidigt ändå. 

När vi kom hem så började jag återigen att få ont  magen. Fy fan för detta. Skapligt less på att må dåligt nu. Har inte varit pigg på hela december. Huvudvärken är inte att leka med heller. Jimmy håller på att tjata om vad vi ska äta men jag skulle lätt klara mig utan mat. Det verkar som att det blir tacos. Mmm vad gott, eller inte. Godiset vi köpte tills ikväll lockar inte heller. 



Kommentarer
Postat av: Emelie

Vi skulle också äta tacos men det går inte, har sån magkatarrillamående så jag kan inte tänka på mat. Vi värmer på gulaschsoppa istället. Hade köpt choklad men usch, det blir helbantning

Svar: Är nog kanske det jag har med. Har ont mellan revbenen ibland men även längre ner i magen. Knaprat omeprazol hela veckan.
Camilla Dahlstedt

2014-12-27 @ 18:22:37
URL: http://Empolie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0