Solen skiner.

Ute skiner solen. Inne flödar bacillerna. Ljuvligt. 
 
Jag ringde familjeläkarmottagningen i morse för att höra om jag kunde få något mot hostan. De ville såklart att jag skulle komma in så de fick lyssna på mig så det var bara att pallra sig iväg. Läkaren sa att jag var ful i halsen och jovisst, den gör ont men inte halsflussont. Tack och lov. Sen fick jag hostmedicin och så sjukskrev han mig tom 23/12. Jag planerar dock inte att vara hemma så länge men det är väl mest förnuftigt att bli helt frisk denna gång. Vore ju trevligt om vi alla var friska till jul.
Ringde min chef som lät väldigt groggy när han svarade. Visade sig att han också låg hemma i feber. Dumt att ta med jobbtelefonen hem kan jag tycka. Det verkar i alla fall som många på jobbet är sjuka nu. 
 
Jimmy vabar idag. Adrian är dålig, Ninnie är piggare men definitivt inte kry. Så det känns som vi blir hemma hela veckan. Jimmy kanske får gå och jobba dock. 
 
Nu börjar jag känna av hostmedicinen. Mina armar och mitt huvud blir helt tungt. Jag tycker det är obehagligt. Men hostan har lugnat sig. Prst eller kolera. 
 
Vilka tråkiga inlägg jag skriver nu, jag vet. Men vi är sjuka. Händer inte så mycket spännande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0