Julklapparoch julstress.

I år känner jag en fruktansvärd stress över julklappar och ärligt talat över hela julen i sig. Jag har ingen julkänsla för fem öre men det kan ju bero på det tråkiga väder vi har. Är det för mycket begärt att få lite snö i december? Jag älskar julen och brukar i normala fall försöka göra huset juligt och mysigt. I år får jag inte till det. 

Vi, familjen har inte ens bestämt vart vi ska vara. Det kanske också är en orsak till att det inte riktigt känns som något att se fram emot. 
Det blir förmodligen här eller hemma hos mina föräldrar. Blir det här så känner jag ännu mer stress över det. När sjutton ska man hinna fixa allt?! Vet knappt när vi ska hitta tid för att handla klapparna. Det får nog bli förmiddagsshopping veckan innan jul för då jobbar jag kväll. 

Klapparna då. Idag blev vi klara med den första. Det blev nätshopping. En Elsa-klänning från filmen Frost till min brorsdotter Alwa. Det stod att det var garanterad leverans innan jul så nu hoppas jag att de håller det. Hon kommer förmodligen bli superglad över den och det är ju lite den känslan man vill åt med alla julklappar. Inte bara köpa för köpandets skull. Det är där problemet kommer in. Jag har inte en aning om vad vi ska köpa till 3 av mina 4 barn. Min brorson Alwin hade en lång önskelista så där blir det nog inte heller några problem.

Bella är lätt. Hon är stor tjej nu och kläder, smink m.m ligger högt på listan  Vi vet vad hon ska få. Det ska bara inhandlas. Vet inte om hon eventuella snokar in här så jag skriver inte vad.
Linus är svår, riktigt svår. Han vill ha så mycket men nästan alltid så blir det han får liggandes. Han är den svåraste nöten av alla att knäcka.
Adrian har vi inte heller en aning. Pussel och fordon går ju alltid hem. Men som jag sa, det känns lite som att vi köper bara för köpandets skull. Vill hitta något han har glädje av längre än på julafton. 
Ninnie funderar jag på om vi ska köpa nå bord och stolar till hennes rum. Hon är väldigt sällan i sitt rum och leker. De är oftast båda i Adrians rum och leker för det är där de mesta leksakerna finns. Skulle vara kul att hitta något som hon tycker är kul. Som är hennes liksom. Eller ska man satsa på att hitta något gemensamt till dem? Svårt!!

Sen vill jag hitta något litet åt mina föräldrar också. Jag vet att vi inte behöver men det är ändå kul att ge. Dessutom så heter det att det är från barnen. Lite så de får lära sig att man inte bara får själv. Man kan ge också. Det behöver inte vara något märkvärdigt.

Lite julkänsla i hallen i alla fall. Detta fick jag av min fina vän Carola ❤


Kommentarer
Postat av: Carola

Fint det blev! 😘

Ja svårt med julklappar. Vi har köpt en stor till barnen i år så dom får "bara" det.. Vi ska vara hemma men känner för en gångs skull ingen stress.. Hoppas du kryar på dig snabbt & att du kan gå på julfesten imorgon!

Kram ❤️

Svar: Tack babe ❤
Camilla Dahlstedt

2014-12-05 @ 16:49:06
URL: http://carolalola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0