Frost är bättre än regn och rusk.

Jag och barnen var ut en sväng på baksidan och lekte på eftermiddagen. När det är plusgrader och regn undviker vi det gärna då det finns så mycket lera på tomten. Jag avskyr lera. 
Vi har ju knappt varit utanför dörren på hela veckan när vi varit sjuka så det var skönt med lite frisk luft. Eller som Adrian sa: Inte frisk luft. Isluft mamma. 
 
 
Här stod det då en pool för några månader sedan. Det känns avlägset. Adrian ville att vi skulle sätta upp den så han fick bada. Haha. Inte lätt att förstå. 
 
 
 
Såhär arg blir Ninnie när man säger åt henne att inte äta isen :)
 
 
 
Åh vad jag önskar att vi kunde få lite snö. Snö som stannar kvar.
 
Nu ska jag sova. Hoppas Ninnie får sova bättre inatt. Hon har inte hostat någonting under dagen men det gjorde hon inte igår heller. Det kommer väl när hon ligger. Hoppas inte för det var så jobbigt för henne stackarn. När hon väl fick somna ordentligt inatt så sov hon ända till 8.15. Lite att ta igen då det aldrig sker i normala fall. En annan fick ju kliva upp som vanligt med Adrian då Jimmy åkte till jobbet. Men jag har sovit middag på soffan med Adrian idag så det är egentligen inge synd om mig. Tanken var att vi skulle se lite på Nicke Nyfiken medan Ninnie sov efter lunch. John Blund tänkte annat. Inte mig emot. Mysigt.
 
Sova var det. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0