Fredag.

Vi började som sagt morgonen med Luciauppvisning på barnens förskola. Superduktiga var de även om Adrian som väntat satt och tröck i våra knän. Han blir otroligt blyg när det är så mycket folk. Ninnie var med hela tiden även om hon kanske inte direkt sjöng så mycket. Men hon är yngst på förskolan också.  

Söta var de i alla fall båda två på morgonen de små liven. Försökte få ett fint kort på de båda = omöjligt.


Haha!!

Ninnie har nog åkt på ögoninflammation stackarn. Hennes ögon har kladdat som tusan sen vi kom hem. Det hade visst börjat efter hon sovit på dagen. 

Jag har just återigen insett hur tacksam jag är över att ha kommit in på högskolan. Detta är mitt schema jag skulle ha gått. 


Kanske inte syns så bra men jag har alltså en helg i månaden där jag slutar tidigt på fredagen och sen börjar sent på måndagen.  Min jobbhelgsvecka - Jag jobbar tre dagar, ledig en dag, sen jobb i 6 dagar med skiftbyte mellan lördag och söndag. Sen ledig en dag och en dags jobb till och sen korthelg. Med korthelg menar jag slutar sent på fredagen och börjar tidigt på måndagen. De helgerna är verkligen jobbiga när man ska ställa om från kväll till dagtid. Natten mellan söndag och måndag sover jag knappt alls. 
Det är ju tyvärr exakt ett sånt här schema Jimmy kommer ha också fast med en annan jobbhelg. 
Nu kommer jag alltså bara jobba lördagen och söndagen. Skulle gärna slippa det med men 'degen måste ju in' som min chef uttryckte sig :)

Nu ska jag sova. Sjukt trött. Inte helt kry än men jobbat har jag och det tar på krafterna. 
Imorgon blir det klappjakt. Mina föräldrar kommer och barnvaktar några timmar så förhoppningsvis blir vi nästintill klara. Önsketänkande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0