2 sjuka barn.

Jag var hysterisk i onödan i morse. Det var inte ens en hostkräka utan bara att han hade hostat upp massa slem. Fasen att jag ska hetsa upp mig så i onödan.

Ninnie är superdålig. Hög feber. Hon har mest legat på soffan hela dagen trots alvedon så har hon varit helt sänkt min lilla gumma. 


På eftermiddagen var jag och de tre stora barnen hemma hos min farmor som fyller år på tisdag. Längesen vi sågs och tanten hör så jäkla dåligt. Jättesvårt att kommunicera med. Hon blev dock väldigt glad över besök och det var kul att träffa henne också. 
När vi varit där någon timme började Adrian klaga om att han ville åka hem till sitt hus och sova. Vi tänkte väl mest att han var trött eftersom han inte sovit. Han somnade på två röda i bilen och när vi kom hem så var febern ett faktum och två sjuka barn. 


Suck. Känns inte alls kul att jag ska vara borta från 9.30 imorgon - läkarbesök med Linus och andra möten om honom och sen kvällsjobb på det. Men det är som det är. 

Framåt kvällen piggnade Ninnie på sig lite efter ipren och alvedon tillsammans så nu vill hon inte alls sova. Jag är galet trött. Galet förkyld ännu. Har nog snytit mig 30 gånger på 2 timmar  utan att överdriva. Nyser och näsan rinner heela tiden. Kan man inte bara få bli bra någon gång? 

Kommentarer
Postat av: Erika

Krya på er allihopa ♥

Svar: Tack snälla. 😙
Camilla Dahlstedt

2014-12-14 @ 23:22:56
URL: http://nouw.com/erikaalex

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0