Fullspäckad dag.

Idag började jag att skola in Lillfisen på förskola. Fast jag vet egentligen inte om jag tycker att en timme mellan 9:30 och 10:30 gav så mycket mer än att Adrian hade kul o lekte med nya grejer en stund. Men vi har inte nå bråttom så.
Killen har varit brutalt trött idag. Han sov bra i natt ända fram till 7 ca men ändå var han så trött så han somnade såhär i soffan strax efter 9.



När vi kom hem somnade han efter lite mat men det var ju pappa som låg där med honom så tydligen var man tvungen att vakna och bryta ihop och inte alls vara färdigsoven efter bara en kort stund.

Jag smet även iväg till barnmorskan på eftermiddagen. Allt såg bra ut och bebisen växer som den ska. Jääääklar vad ont det gjorde i fogar o mage när hon klämde och kände. Tösen har inte lagt sig till rätta än utan ligger med huvudet snett till höger nedanför naveln. Men det är ju drygt 7, 5 v kvar så än är det ingen panik.



Så ser kurvan ut. Den planar ut lite nu och det kanske jag kan tacka för. Även om hon inte lagt sig till rätta för utfärd så att säga, så har hon ju sjunkit neråt.
I natt som var hade jag massor med obehagliga sammandragningar och har haft en hel del under dagen nu också. Foglossningen idag ska vi inte ens tala om. Aj!!

På kvällen kom min mor över och skulle vara barnvakt åt Adrian medan vi åkte iväg på informationsmöte på förskolan. Det verkar vara ett jättebra ställe med jättetrevlig och bra personal så det känns bra.
När vi kom hem efter att ha varit borta i ca 50 min var Adrian jätteledsen och hade varit i stort sett hela tiden. Inte ok att både mamma och pappa åker hemifrån. Hans mammighet är helt enorm just nu. Efter att min mamma åkt hem lämnade han inte min sida. Det måste vara jättejobbigt för honom stackarn. För Jimmy är det inte heller kul att knappt känna sig värd vatten. För mig är det också jobbigt eftersom jag är den enda som duger på kvällar och nätter och det är kläng o gnäll på mig hela tiden. Jag hoppas det blir bättre av att börja på dagis nu och jag hoppas att det går bra när jag väl ska börja lämna honom korta stunder.

Nu; sova!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0