Huvudvärk

Jag är så galet less på den här jävla huvudvärken jag plågas av titt som tätt. Vad har jag gjort för att förtjäna den? Ingenting hjälper. Varken sömn eller piller.
Igår eftermiddag började skallen och ögonen banka som en besatt och det höll i sig tills eftermiddagen idag. Det värsta. Jag har fortfarande huvudvärk men hanterbart. När man gått med migränliknande smärtor i ett dygn (och ändå fått gå upp på morgonen och styra upp hem och hushåll under dagen) så känns "lite ont i huvudet" när det äntligen blir lite bättre som rena lyxen.
När jag var gravid med Adrian hände något mirakulöst i min kropp. Jag hade nästintill aldrig ont i huvudet. Hade önskat att det skulle bli samma lika denna gång men icke.

Nu har jag gnällt lite om det och nu ska det sovas och imorgon ska jag må bra. Då är det dax för ultraljud på morgonen.
Tack snälla snälla Linnéa som kommer till sjukhuset och tar hand om Adrian under tiden trots att de är mitt uppe i flytt och elände. Annars hade det nog slutat i att Jimmy inte kunnat följa med. Syskon är icke välkomna på undersökningen och det är inte jättelätt att få tag i barnvakt kl 8:30 på en torsdag. Mamma - bortrest, Pappa - kan inte gå ifrån jobbet, båda bröderna - jobbar utomstads, Carola - jobbar och bor i Enköping. Jimmy har inga släktingar i stan och så vidare.

Håll en tumme för oss kl 8:30 imorgon!

Kommentarer
Postat av: Carola

Dumma dumma huvud!! Hoppas du snart slipper den värken!
Wiiieee va spännande att gå på ultraljud! Hade jag kunnat, hade jag vart med lill fisen! Som du säkert vet!
Jag ringer dig under dagen!
Puss & kram min fina!!

2012-09-27 @ 05:51:29
URL: http://carolalola.blogg.se
Postat av: Josefin

Åååååh, jag vill också gå på ultraljud,HAHA! :)

Spännande! Så trist med huvudvärken, fy fasen..jag lider med dig.. finns det inget dem ( läkarna) kan göra för att lindra det?

Ps ; jag har låst min blogg tillfälligt för alla, jag skriver ingenting just nu - bara så du vet, återkommer med lösen osv sen :)

Svar: Åh, jag har undrat om jag inte fick fortsätta läsa :) Trist att du slutat skriva men förstör att man har dåligt med lust och tid ibland. Jag är ju lite av en periodare numera jag med :)
Tyvärr kan de väl inte mycket göra. Jag ska ringa och be om att få Citodon men då blir man drogad istället. Det får man äta som gravid. I vanliga fall brukar 2 alvedon och 1 ipren tillsammans hjälpa, men ipren är det ju förbud på med bebis i magen.. :/
Camilla Dahlstedt

2012-09-27 @ 07:35:08
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se
Postat av: Josefin

Och så kom jag på precis efter jag tryckt på skicka, att självklart kan dem ju ingenting göra. DU är gravid = inga starka värktabletter.

Glöm det! :)

2012-09-27 @ 07:35:44
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se
Postat av: Emelie

Jag vaknar ofta med huvudvärk för jag biter ihop käkarna allt jag kan när jag sover. Väldigt onödigt! Kanske du också spänner dig när du sover om inte sova tar bort värken.
Lycka till idag! Nu måste ni snart vara klara:)

2012-09-27 @ 09:07:55
URL: http://Empolie.Blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0