En utedag i solen.

Imorse när vi satt och funderade på vad vi skulle hitta på så ringde min käre storebror och undrade ungefär detsamma. Vi bestämde att vi skulle åka hem till dem och grilla korv o leka i solen o snön. Jäklar vilket härligt väder det har varit idag. Man känner sig verkligen piggare och gladare när man får lite sol på näsan.

Hemma hos kusinerna finns det en 4-hjuling. Massa lyxigt att åka på, eller efter den med bob/pulka. Framförallt så har de ju lyxen att bo i hus lite ute på landet med massa möjligheter till lek. Åh vad jag vill flytta till hus. Helst nyss!!

Bella och Alwa väntar på att vi ska komma igång. Alwa har tungan rätt i mun.



Till och med jag fastnade på en bild vilket verklgien inte hör till vanligheten numera. Usch. Jag känner mej allt annat än vacker. Jag är blek o mörk under ögonen o känner mej sådär lite småfet "är jag gravid eller har jag bara ätit för mycket bullar fet. :)



4-hjulingen fick gå varm. Ungarna tycker det är skitkul och jag tror nog att Morbror Micke tycker det också. Bella åkte om kring som en snorlåma där bak i pulkan och tyckte det var superkul :)





Nico fick också agera chaufför när Alwa tröttnade på att åka själv. :)



Personligen vågar jag inte sätta mej på varken fyrhjuling eller bob även om det ser kul ut. Har en känsla av att det inte skulle vara så uppskattat av mina fogar. Jimmy vågade inte heller. Kyckling!! :)

Efter åkten vart det korvgrillning o slapp i solen. Jäklar vad solen värmde på när man satt i lä. Så skönt. Hur gott är det sen inte att äta korv som man grillat ute då? Jag förstår inte varför? Speciellt vintertid.

Ett stycke kladd-Linus och en Alwin.

 

Jäklar vad trött man blir när man har varit ute såhär i flera timmar. Jag känner mej helt färdig i hela kroppen. Blir nog inte gammal ikväll. Imorgon blir det jobb igen som vanligt. Ska prata med min chef då och se vad han tycker om att läkaren rekommenderar andra arbetsuppgifter.
Dock blir det bara kort-dag imorgon. Ska till tandläkaren med båda barnen runt 13 så jag ska gå från jobbet vid 12. Linus ska sova hos sin far ikväll så slipper han hatta ifrån dagis mitt i lunchen. Vi hade tur att Dennis jobbade kväll så att Linus kunde vara där på förmiddagen, men sen tyckte jag att det var väl lika bra att Linus sover där istället så slipper vi hålla på böka tidigt imorgon bitti.


Nu är Jimmy och ser på nån fotbollsmatch nera på stan. Bella är ute o åker skridskor med kompisar och Linus leker i sitt rum. Roligaste leksaken just nu är 2 st grillspett som han har till både det ena och det andra. Jag ska väl försöka fundera ut någon kvällsmat. Börjar bli lite hungrig igen efter korvarna.


Kommentarer
Postat av: Erika

Vilken härlig dag ni ser ut att haft!!!!

Och du, du ser INTE "småfet" ut, å inte tror jag du ätit för många bullar heller ;), DU ÄR FIN och har en liten guldklimp i magen!!

kram på dig!

2011-03-06 @ 21:28:30
URL: http://mammins.blogg.se/
Postat av: Marie

Härligt det såg ut. Balsam för själen sådana dagar.



Hoppas att allt är bra med dig o magen.



Kram kram!

2011-03-07 @ 13:32:31
URL: http://marieas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0