Vilken djungel!

Alltså det här med att börja studera är mer invecklat än jag kunde ana redan innan jag börjat. Man ska registrera sig på skolans läroplattform, på studenttorget, får e-mailadress och man ska registrera sig på kurser och program, det ska sökas studiemedel och lämnas studieförsäkran. Jag blir helt yr i bollen! 
Sen ska det dessutom sökas rätt på vilken litteratur man ska ha till första kursen, och även andra om man vill vara ute i god tid. Jag säger bara tack gode Gud för jag har fått kontakt med denna tjej Natalia, som redan läser. Idag var hon här på förmiddagen och sålde en bunt med böcker till mig. Hon tipsade även om vilka böcker hon rekommenderar att eventuellt köpa nya och så har hon lagt till mig i en grupp på Facebook där det säljs massa litteratur. Hon har hjälpt mig att komma igång med alla olika konton man måste regga sig på och förklarat lite hur allt går till. Phu. Jag blir helt trött i huvudet.
 
 
Det här är böcker till första kursen som är på 5 veckor. Det saknar två böcker som hon kunde låna ut men inte ville sälja. Det är även två böcker till nästa kurs. Inte ser de direkt spännande ut att läsa inte :)
Herregud jag känner mig skräckslagen!
 
Nu ska jag snart åka till jobbet och dra av näst sista kvällspasset. Får se hur detta går. Sparkade in lilltån i Adrians sänghörn i morse. Det gjorde fruktansvärt ont och gör än. Dunk dunk känns det i foten. Ger mig fan på jag har fått en spricka. Jag vrålade som en stucken gris och Adrian kom fram och tittade chockat på mig och sa: "Nu äle bla mamma" Det var bara att bita ihop och säga att mm.. nu är det bra.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Håll koll så det inte står i planeringen att man ska ha läst vissa sidor till första föreläsningen också. Det gjorde det när jag pluggade engelska men inte hade man hunnit få boken till dess!

Svar: Det ska vi nog definitivt ha gjort. Det funkar liksom inte att vänta med att beställa böckerna när kursen börjat. Litteraturlistorna släpps två veckor innan kursstart så man får vara ett steg före hela tiden :)
Camilla Dahlstedt

2015-01-14 @ 13:35:36
URL: http://Empolie.blogg.se
Postat av: Jenny

Hej! Kul med en till sjuksköterskestudent :) Lovar att du kommer lösa alla olika grejer som ska fixas! Lycka till :)

Svar: Tack. Ja det kommer jag nog säkert. Det är bara lite läskigt såhär innan man riktigt vet hur allt går till :)
Camilla Dahlstedt

2015-01-14 @ 20:39:05
URL: http://blivandessk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0