Tjänstledigt.

Nu kan jag klassa mig som tjänstledig. Tyvärr så fick jag abryta på upploppet igår pga min tå jag sparkade i. Att ha skor på sig gjorde pissont och att sen dessutom gå på den i skyddsskor gjorde ännu ondare. Jobbade 2.5 timme igår sen gick/haltade jag hem. Kände mig värdelös men vafan, vad gör det om 100 år. 
Tån gör ont idag med. Värst när jag har skor på mig. Det går väl över tids nog. Synd att det inte är sommar så man kan gå i foppatofflor. Fula men sköna. 
 
Alltså är det nu slut på heltidsjobb fram till sommaren. Hur skönt är inte det då? Tyvärr kan jag inte riktigt njuta. Det är som i början på en graviditet. Jag vågar inte ta ut något i förskott. Innan jag vet att allt gått bra. Lite så känns det nu. Jag kanske inte klarar utbildningen och kommer krypandes till Ica om några veckor. Evil Me är igång igen. Evil Me kan dra åt pipsvängen! 
 
När jag lämnat barnen på förskolan idag klockan 10 så åkte jag hem och satte mig i soffan. Tröttare än tröttast. Lyssnade lite på en P3 dokumentär men tänkte att jag ska bara blunda lite. Har ändå inget annat att göra. Jag skulle inte jobba och inte tog jag mig någon längre tur med foten. En powernap fick det bli och en powernap blev det.. på ca 2.5timme! Det var det skönaste jag gjort på bra länge. Jag vaknade till en gång och kände att jag knappt orkade titta på klockan så jag somnade om. Inte ofta det sker kan jag tala om så det var jag värd. Desto svårare är det att somna nu ikväll.
Jimmy härjade och hade lätt sinnesförvirring inatt. Jag vaknade av att han gick upp med ett ryck och det kändes verkligen som att det var mitt i natten. Han är ju lätt onormal och kliver upp före 4 när han börjar 6 i vanliga fall men inatt kändes det som klockan var mindre. Jag tittade på klockan och den var 1.52. Tänkte att nu har det fasen slagit slint ordentligt på karln när jag hör hur han häller upp flingor i en tallrik så jag ropade lite försiktigt och frågade om han verkligen visste vad klockan var. Efter en stunds tystnad när han tittar på spisklockan säger/fräser han: Men vafan klockan har ju ringt!? Haha. Jag kunde knappt hålla mig men förklarade som för ett litet barn att han kunde sova mer och att hans klocka inte hade ringt. Han tog sitt täcke och kudde och la sig på soffan och somnade. Måste varit skönt med några timmars bonus. Jag låg vaken en bra stund. Idag hävdade han att han varit helt bombsäker på att han hört klockan ringa. 
 
Nu ska jag försöka skrapa ihop några timmar innan småfisarna anser att det är morgon vid 6-tiden. 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Utbildningen är tuff vissa perioder och lättare andra. Ta en termin i taget. Om det är för svårt så behöver du inte hoppa av. Du kan ta en termins uppehåll. Tänk på att ha hand om dig, och stressa inte. Det gjorde jag alldeles för mycket och ville bara krypa under täcket och aldrig komma upp igen.

Tro på dig själv allt vad du kan. Jag brukar tänka inför seminarium och praktik att "jag är bäst", fast jag själv inte tror på det. Men man kan lura hjärnan ordentligt. Lycka till! <3

Svar: Tack för tipsen och råden. Jag ska verkligen tänka på det. Jag brukar tänka att av alla tusentals sjuksköterskor som finns i Svergie så kan väl inte jag vara "dummare" än alla :) Det går nog säkert bra. Jag är inställd på att få panik och att det ska bli körigt men jag ska fasen klara det :)
Tack :)
Camilla Dahlstedt

2015-01-18 @ 16:42:06
URL: http://sskemma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0