Onsdagen..

Då har vi kommit fram till onsdagen redan. Veckorna rusar fram verkligen fram nu.
Idag har vi haft Gruppdiskussioner i skolan och för första gången kändes det faktiskt riktigt bra. Gruppen har börjat lära känna varandra och idag skrattade vi och hade riktigt kul. Mycket bra diskussioner också. Vi är inte överens om allt men det är ju lite det som är kul också. Hur vi har olika åsikter och synsätt på saker.  Det känns faktiskt som att vi har läget under kontroll inför seminariet på tisdag. Jag ska läsa igenom allt vi ska prata om en gång till men jag panikar inte lika mycket längre. Jag fick höra av en gruppkompis att hela jag utstrålade mer lugn idag än vad jag gjort tidigare så det var ju kul.
Fick även höra av en annan gruppkompis som är väldigt intresserad av smink och make up-artisteri att jag hade så fina drag i ansiktet så hon satt och fantiserade om hur hon skulle sminka mig. Haha. Det är inte varje dag jag får såna komplimanger. Jag som dessutom i princip aldrig sminkar mig.
 
Nu är klockan inte ens 19 och båda mina små sover. De stora är inte hemma och Jimmy jobbar kväll. Väldigt tråkigt faktiskt, ensamt. Jag vet att jag borde sitta med mitt individuella arbete men jag kommer på tusen ursäkter till att inte göra det. Ingen av ursäkterna är egentligen direkt bra.
Inget av barnen hade sovit på förskolan idag. Ninnie var nära på att somna vid 17 men jag satte på Krambjörnarna på Netflix och det var tydligen så bra att hon höll sig vaken. Adrian också. Han var ändå den som somnade först sen, på soffan.
 
 
Nej nu ska jag vara duktig och läsa lite om Arbetsgruppens Psykologi. Spännande saker.. eller inte så värst.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0