Leos lekland och trötta barn.

Idag skulle Jimmy egentligen ha jobbat men han behövdes mer på jobbet på sin lediga dag i torsdags än vad han gjorde idag så han fick byta, ledig torsdag mot ledig lördag. Inte mig emot. Vi passade på att åka till Leos med småbarnen på förmiddagen. Herregud vad de röjde. Helt lyriska båda två. Så roligt att se. Min onda tå (som mår mycket bättre) var inte nöjd över allt rännande upp för "trapporna" mot kanorna men barnen hade superkul så det fick göra lite ont. Ninnie skrattade högt varje gång vi åkte kana. Älskade bollhavet. Adrian älskade sjörövarskeppet och att skjuta bollar. 

På hemvägen åt vi på Max för att barnen skulle hinna få något i magen innan de definitivt skulle somna i bilen. Inne på Max betedde sig Adrian som ett sånt där barn de andra gästerna suckar högt åt. Såå övertrött och grinig. Skrek o härjade hej vilt så man fick skämmas. Det blev till att kasta i sig maten och åka hem snabbt som ögat. Båda somnade i bilen och båda vaknade när vi kom hem och ingen skulle somna om. Sen fortsatte gnällandet med trötta och extremt tjuriga barn hela eftermiddagen.

Jag längtar verkligen till den dagen då de inte behöver sova på dagen. Det känns alltid som att vi måste anpassa hela våra dagar efter deras sömnbehov på dagen, främst Ninnies. Adrian kan bli stärkt av en powernap i bilen vilken Ninnie nästan aldrig somnar i. Hur trött hon än är. Idag var ett undantag. 
Vi hinner sällan göra något på förmiddagen. Gör vi något som idag och det drar över på tiden när de börjar bli trötta så blir hela dagen förstörd. Adrian sover inte alltid på dagen längre, men han behöver en vila i alla fall. Det blir sällan av att han sover när vi bara är hemma men alltid på förskolan men där är det ju ett annat tempo än hemma. Ninnie kan också ha dagar som hon inte sover men oftast gör hon det. Det är tur att det inte är såhär jämt. Jag tror Ninnie kommer vara yngre än Adrian när hon slutar sova. 

Phu säger jag bara. Det var en fröjd att sätta sig i soffan efter de somnat nu ikväll. 
 
Tänk att de är så söta när de sover. All irritation man känt under dagen är som bortblåst och hjärtat svämmar över av kärleken. Det är väl en jäkla tur. Älskade skitungar, vad vore livet utan er?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0