Hej då måndagen.

Den här dagen försvann i ett naffs. Skönt det var jag har varit otroligt trött. Det kostar på att stressa runt på natten. 
 
Jag började min förmiddag med en föreläsning om Kunskap och lärande. Det var väl inte jätteintressant men vår lärare är super så hon gjorde att man inte tappade intresset. Jag kan dock inte riktigt relatera detta till mitt blivande Sjuksköterskeyrke?! 
 
 
När jag åkte in till stan imorse så insåg jag efter en bit att jag fått med mig halva bohaget - Böcker, pennor, frukt osv men inget jäkla kollegieblock vilket kan vara bra att ha på en föreläsning så jag kan anteckna. Eftersom jag hade god tid på mig vände jag hem för att hämta det. La det på sätet bredvid min väska när jag plockat upp det. När jag sedan satt i föreläsningssalen insåg jag att där låg det kvar. Jag hade bara tagit väskan. Svordomar! Jag antecknade istället på baksidan av flera papper i ett kompendium och renskrev nu ikväll. Det var väl ändå positivt för då fick jag lov att gå igenom allt en gång till medan det finns hyfsat färskt i huvudet.
 
Hämtade Fisarna på förskolan och jag är rädd att Adrian håller på att bli sjuk. De har båda varit lite förkylda i någon vecka nu. Inte farligt och de är ändå pigga men nu ikväll tyckte jag Adrian lär hes, hostig och verkade allmänt hängig. Kanske bara trött också då han inte sovit på dagen. Han somnade halvt på min rygg när vi låg och mös framför en film. 
 
Handen i håret såklart. 
 
Hans hårpill är helt maniskt ibland. "Jag vill ha ditt hår. Jag älskar ditt hår. Det luktar väldigt gott" får jag höra dagligen. Tror inte han accepterar en kortklippt partner när det blir så dags :)
 
Nu ska jag slå igen mina blå. Hoppas på en bättre natt än sist. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0