Grinig shoppinglördag och massa snö!

På förmiddagen idag höll jag på att bli galen. Barnen var så griniga, arga, ledsna, trötta och allmänt skitjobbiga. Det skreks tamejtusan i kör non stop fram till lunch. Både jag och Jimmy höll på att få ett redigt psykbryt men som tur var så ordnade det upp sig på eftermiddagen. Annars hade nog dårhuset blivit nästa anhalt. Lyckades med att få undan sista julen och putsa fönster i köket och få upp nya gardiner. Det tog visserligen sin lilla stund när det skulle tröstas barn varannan minut.
 
Efter lunch tog jag med mig Linus på en shoppingtur. Jag behövde lite nya kläder och gör än då jag inte direkt hittade något jag vill ha. Lite baslinnen och grejs blev det i alla fall. Vi var på Lager 157 och Linus hittade ett par jeans han tittade suktande efter. Han brukar aldrig direkt bry sig om kläder utan klär sig i det vi köper. Byxorna kostade hela 50 kronor såg jag så självklart köpte jag dem. Som hittat ju. Han hittade även en t-shirt för lika mycket som han verkligen gillade. 100 kr sammanlagt. Kan knappt bli bättre. Det skulle väl vara mitt 5-pack med strumpor de hade för 17 kr då. För billigt för att låta bli att köpa även om jag har massor med strumpor, inköpta där i somras och fortfarande hela. 
 
Mamma ta ett kort o skicka till pappa!
 
En av anledningarna till att vi åkte iväg var för att köpa en grej till Bella som fyller nästa vecka. Vi ska ha lite kalas imorgon eftersom hon är hos sin pappa på födelsedagen. Tyvärr kom vi hem utan den grejen. Hon har redan fått en dator i julklapp och kombinerad födelsedagspresent så hon skulle inte få något mer egentligen men en till sak blir det som hon sagt att hon vill ha som inte är direkt onödig. Jimmy får åka och fixa imorgon förmiddag. 
Jag passade även på att inhandla lite kollegieblock och pennor i olika färger inför studiestart. Det lär ju gå åt. Behöver visst en väska att lägga allt i också. Min gamla adidasväska har agerat skötväska de senaste åren så den börjar ha gjort sitt om vi säger så. Jag hittade inget som föll mig i smaken. Vill ha en svart adidasväska med guldtext. Verkar inte finnas längre. 
 
Linus har varit hopplös idag. Såna utbrott. Att så mycket raseri får plats i en sån liten kropp!? Har startat en underblogg där jag skriver av mig om honom nu. Dock har bara en enda person fått adress och lösen än. Känns läskigt att ge ut. 
Han lugnade sig när han, Jimmy och Adrian gick ut på kvällen och skottade snö. Vi har fått massa snö idag and I love it. Tyvärr är det plusgrader ute nu men det ska snöa mer imorgon så jag hoppas det får ligga kvar lite. I alla fall så skrattade Linus och Adrian ute så det hördes ända in när Jimmy o grannen hade lite snöbollskrig. Hoppas vi hinner med lite snölek på förmiddagen imorgon innan kalaset. 
 
Nu trillar ögonen ihop så bäst att jag publicerar detta nu. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0