Lördagen.

Lördagen har varit väldigt lång. Den sistfödda tyckte att 05:00 var en bra tid att vakna. Då hade hon kissat igenom så jag kan ju förstå att hon vaknade. Skulle betala dyrt för en blöja som inte läckte var och varannan natt. Att hon sen vägrade att somna om var ju däremot dumt då hon var så trött så trött. Men man kan ju missa något när man sover. Jag skulle verkligen uppskatta att få sova i alla fall till 6 imorgon.
 
 Ikväll är jag gräsänka med alla 4 barnen. Jimmy är ute med sin grupp på jobbet. Det är han värd. Inte ofta han är ute på galej direkt. Hoppas dock han kommer hem i skapligt skick. Orkar inte med en full karl som ska ligga och snarka och stinka bredvid mig i sängen. Då får han hellre sova på soffan. Han har en väldig förmåga att snarka när han är onykter. Men jag ska inte gnälla. Det händer typ 2 gånger om året.. max.
 
Mitt nyårslöfte om att orka springa 7 km innan sommaren känns väldigt väldigt avlägset. Jag är så omotiverad just nu och småätandet slår i taket. Alltså den där latmasken är en riktigt slug jäkel. Den biter sig fast riktigt hårt när jag väl låter den. Måste verkligen ta tag i detta. Idag har nämligen mamma bokat varsin plats åt oss i Vårruset. Det är visserligen "bara" 5 km men det vore ju trevligt om jag orkade springa det. Sprang för första gången på en månad idag. Det gick inte så bra. Nya tag imorgon tror jag bestämt. Först blev jag förkyld, sen åkte vi till Egypten och där gjorde jag illa foten. Missade ett trappsteg. Det kände jag av länge. Sen när vi kom hem så blev ju alla magsjuka. Ja, jag åkte dit. Men nu är de slut på bortförklaringar. Bara köra.
 
Nehe.. nu hoppas jag snart på att få gå och sova. Så fort Gladiatorerna är slut. Jag blir väldigt kvällstrött när jag har morgonpigga barn. Bella har en kompis som ska sova här. Tredje gången denna vecka. Men de märks knappt av. Hon har ju sitt rum i källaren.
 
Tack och god natt.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag minns när han skulle gå ut med soporna och inte kom tillbaka för han gick och drack med grannen :D haha

Svar: Haha.. ja det var ju en riktig omgång det. Jag tror dock han lärde sig något av baksmällan den gången. Han var hemma redan strax efter 12 inatt och visst, onykter var han men läget under kontroll. Det är mer än vad man kan säga att han hade den gången :)
Camilla Dahlstedt

2014-05-04 @ 14:00:31
URL: http://Empolie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0