Imorgon smäller det.

Imorgon är dagen då man får besked om resultatet på högskoleprovet. Jag har ju redan räknat ut enligt mitt svarspapper hur jag ligger till men det känns inte definitivt förrän jag har det svart på vitt. Dessutom, vad ska jag med det provresultatet till kan jag ju undra. Kommer ändå ingenstans utan matten och den är ju stört omöjlig. Ångest ger den mig.
 
Men om man tänker såhär.. Av alla sjuksköterskor som finns i Sverige så måste det väl finnas ett antal som är sämre på matte än vad jag är? Kan de klara det så borde väl jag kunna det? Fast alla har väl inte fått lov att gå kursen som jag gör. Har tyvärr inte försökt nåt mer sen i fredags heller. Det är så svårt att sätta mig och ta tag i det när jag vet att jag kört fast.
 
Den här helgen har sprungit fram. Söndag kväll redan. 3 av 4 barn sover och jag ska väl snart göra detsamma. Kanske att högskoleprovsresultatet imorgon får mig att få mer motivation. Det verkar ju faktiskt som att resultatet kan räcka till, till att söka Sjuksköterskeprogrammet med lite tur. Men då krävs ju ett G  i matten också.
Fr
Suck suck suck.. Giv mig styrka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0