Ge upp.

Jag är så nära på att ge upp matten. Det är det sista jag vill. Jag klarar det helt enkelt inte. Men hela min framtidsvision hänger på att få ett Godkänt i den jäkla kursen. Det är mig övermäktigt. Varför är det så lätt för vissa? Utan den kursen har jag inte behörighet till att söka den utbildningen jag vill gå och då lyckas jag nog aldrig komma ifrån mitt nuvarande arbete som jag inte trivs på. Min kropp trivs inte med det fysiskt tunga. Lyfta flera ton om dagen.

Jag grät när jag kom hem från matten idag. Det går bara inte. När jag får förklarat för mig gång på gång men det ändå inte går in. Förstår inte ens frågeställningarna. Sitter stenhårt fast på funktioner nu. Jag vet ärligt talat inte hur jag ska gå till väga för att klara det. Klarar jag inte detta klarar jag inte resten. Det är som ett korthus. Går inte att bygga uppåt om inte grunden är bra.
Jag skulle maila en av lärarna i början på nästa vecka för att höra om vi kunde boka in en genomgång bara vi två någon timme någon dag. Hon kunde inte lova men hon ville verkligen hjälpa. Till och med hon läraren kände sig maktlös över det som heter individuellt anpassade studier. Många elever behöver tydliga genomgångar och lektioner vilket är svårt när alla har olika start och slutdatum på sina kurser. Det jag har är handledningstid tillsammans med många andra som också behöver hjälp. Men det är tydligen såhär man ska plugga nu.

Än har jag inte gett upp, men jag vet inte hur jag ska ro fan i land heller. På riktigt, jag vet inte. :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0