Vaccinerade!

Nu är jag och Bella Bus vaccinerade och klara att motstå Hepatit A. Inte B som jag först ringde till vårdcentralen och sa att vi ville ha. Svårt att hålla isär för mig. A B C, same same but different. Tur att jag har Linnéa som upplyste mig att jag sagt fel.
Tar vi en spruta till om ca 6 månader så är vi skyddade 20-25 år. Gäller bara att komma ihåg det.

På förmiddagen idag åkte Jimmy, jag och småbarnen för att handla lite på Erikslund. Har läst att Egypten har världens skitigaste pengar och att det är mycket viktigt med handhygien för att slippa magsjukor så nu har jag fixat handsprit och desinfektionsservetter att ta med som vi kan ha i väskan om vi är ute o shoppar. Vill ju helst inte ha någon magsjuka. Har även fixat vätskerersättning om oturen ändå är framme, köpt alvedon o lite reseapotek som jag hoppas att vi slipper använda.

Adrian fick nya skor som han var så stolt över. Han har gått med dem hela eftermiddagen hemma. Ninnie behöver också skor men har inte hittat några än och inte letat så noga heller. Lilla Donnan vägrar att börja gå. Tycker det är dags nu så det är lättare för henne att ta sig fram ute. Annars lär hon ju slita ut skorna på ovansidan när hon kryper. Hon går jättebra när hon håller i oss. I ett finger bara. Det handlar bara om feghet eller bekvämlighet för gå det kan hon men så fort hon upptäcker att vi inte håller i henne så sätter hon sig ner. Det kommer när det kommer. Både Bella o Linus var 13 månader. Jag ger mig fan på att hon ska börja när jag är borta. :/


En utslagen kille som skulle ha skorna på sig direkt. Det är så roligt att köpa nya skor till små barn för det är alltid något de uppskattar. I alla fall har mina tyckt det är roligt att springa omkring med nya pjuck.



Finaste ♥
Adrian har faktiskt lugnat bsig markant senaste dagarna så jag hoppas trots o bråkperioden är över för denna gång. Jäklar vad han börjat prata nu. Visserligen mycket ett språk som bara vi som känner honom förstår men han pratar.
Igår hände en kul grej. När vi åkte förbi en av pizzeriorna här i byn så pekade Adrian på den o sa 'Pizza'. Det roliga är att Adrian har aldrig varit med när vi köpt pizza där och vi har aldrig pratat om att det är en pizzeria så det var nog en ren lyckoträff eller så kan ungen läsa. Haha. När vi senare frågade vad han ville äta så sa han pizza så pizza blev det. De andra barnen blev inte helt missnöjda heller då. Vi köper sällan pizza.



Ninnie pratar också massa. Tror dock hon lärt sig fel språk för hon kommer med långa långa utlägg, låter som långa meningar men inte ett ord begriper man. Det är så gulligt.

Nu ska jag sova. I bästa fall är det ca 8 timmar tills Ninnie sovit klart och innan det ska det säkert ätas och gapas en del också.






Kommentarer
Postat av: jessamy

Haha. Leo och Adrian har likadana skor :)
Klart du kommer nå ditt mål!!! Ge inte upp!! Man kommer långt på vilja.

2014-03-26 @ 07:58:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0