Så är det.

Jag har fått höra att jag lät bitter igår. Ja, så är det. Jag kan inte alltid se saker från den positiva sidan när jag blir så starkt motarbetad av både min kropp (huvudet) och min käre son. Nu var det inget illa ment i det påståendet men om någon hakade upp sig på det så är det dennes problem.
Det händer faktiskt mer och mer ofta att jag funderar på att lägga ner det här med att hänga ut mig och mina barn på nätet på detta vis. Men jag vet inte.
 
Idag är i alla fall en mycket bättre dag. Adrian var glad och positiv hela morgonen och lämningen på förskolan gick bra. Igår skrek han hela vägen dit. I förrgår var han hysterisk när jag lämnade, vilket han inte varit sen jag skolade in honom. Nu var han inte hysterisk över det faktum att jag skulle gå, utan att de skulle vara inne och Adrian ville vara ute, och i och med det så blev han ledsen över att jag skulle gå. Idag sa personalen direkt att han såg glad ut och det stämde ju bra. Adrian vinkade glatt av mig så jag gick hem med lättare steg än tidigare i veckan.
Idag ska han dessutom få vara kvar enda till klockan 15.15. Han ska för första gången äta mellis där. Undrar jag hur det blir. Det är nämligen ett annat barns pappa som ska komma och fotografera hela barngruppen på eftermiddagen klockan 15 så då ansåg personalen att det skulle bara bli krångligt att gå hem klockan 14 och sen tillbaka kl 15 så alla barnen (om föräldrarna ville) skulle få vara kvar och äta mellanmål och sen gå ut och ta kort. Ja, just det. Ut. Lär ju bli en skaplig vinterbild då med tanke på all denna snö som kommit.
 
Jag har äntligen fått tag i en bikini. Inte det lättaste med min kropp med en häck som är typ 3 storlekar större än brösten. Det finns inte jättestort utbud såhär i mars heller. På stadium trodde det inte att de skulle få in badkläder på minst en månad till. Hittade lite på Lindex och lite på Cubus. När jag åkte hem så kom jag på att jag nog egentligen inte alls ville ha den jag köpt så jag tror jag ska åka tillbaka med den när Ninnie vaknar. Förmodligen får jag inte lämna tillbaka underdelen som jag inte ens provat men det var ett par svarta neutrala så de fungerar väl till allt.
Känns just nu som denna resa ger mig mer ångest än glädje. Massor med grejer att fixa och inhandla och vi är inte gjorda av pengar. Jag har jättedåligt med sommarkläder som jag kan ha. Bella har tagit med massa från sin pappa så hon klarar sig nog. Skulle behöva nåt att ha på fötterna och Bella med. Måste försöka låna en resväska av någon för det tänker jag inte köpa någon. På måndag ska vi vaccinera oss och det kostar ju en del det med. Men det blir nog bra. Jag känner bara att jag har lite dålig kontroll just nu. Eller snarare att det är mycket utgifter. Vi behöver nya sommardäck till vår stora bil också = svindyrt.
 
Nyttiga veckan knatar på. Angående maten så fick vi ihop en lista på 7 rätter. Inget spektakulärt och väldigt nyttigt så, men inget halvfabrikat i alla fall. Förutom currysåsen igår då kanske. Ikväll är det tänkt att det ska bli hemmagjorda raggmunkar. Inte riktigt min favvorätt kan jag erkänna men det är inte pannkakor som vi äter typ varje torsdag. Variation skadar inte och pannkakor är inte heller någon favorit hos mig ska jag erkänna.
Jag har inte stoppat i mig några onyttigheter heller direkt. I alla fall inte rent socker, godis, chips, fika osv. Nu tillhör de inte vanligheten i veckorna annars heller men denna vecka kör jag Noll tolerans.
Träningen då? Jo. Söndag - 5 km på löpbandet. Måndag - 2,5 km på löpbandet. Tisdag - Friskis o svettis. Onsdag - vila och idag blir det Friskis igen. Förkyld har jag blivit men jag kör på i den takt jag orkar. Så länge jag känner att jag orkar och inte har feber eller ont i halsen är det väl bara köra på. Trots detta är min mage uppblåst och det ser ut som jag är gravid på kvällen. Tröttsamt. Det är nog dags att inse att jag inte får tillbaka den kroppen jag hade när jag var 19 igen :)
 
Det visade sej att vi har ett friskvårdsbidrag från jobbet på 1500 kr som jag inte nyttjat. Hade inte riktigt koll på det heller. Man får logga in på ett konto, en slags hälsoportal där fanns en himla massa olika grejer man kunde välja att köpa för sina pengar. Massage, olika gym, viktklubb, tappa,se, personlig träning, osv osv. Där fanns friskis och svettis med, så för mina 1500 kr så köpte jag ett Träna Grupp kort, 12 månader för 1800. Jag behövde alltså bara betala 300 kr ur egen ficka. Hur bra som helst.
 
Om man skulle ta och göra lite nytta nu kanske medan tösen sover. Funderar på att ta en dusch men då kan jag ge mig f*n på att hon vaknar så fort jag blivit blöt.

Kommentarer
Postat av: Carola

Oj vilket bra friskvårdabidrag! Det lär du ju utnyttja! 😃
Vi får inte använda vårt på ridning. Så jag vet inte var jag ska stoppa dom pengarna. 😉

Härligt att Adrian hade en bättre dag. Det ÄR jobbigt med trots, bråk, skrik etc. Man FÅR gnälla! ❤️❤️

Underbart att åka bort ett tag snart! Det är du värd! 😘

Svar: Ja, jag har ju utnyttjat det :) Visste inte ens att det fanns något som hette friskvårdsbidrag tills för alldeles nyligen. Jimmy ska gå på helkroppsmassage han. Det bästa är att man aldrig behöver ligga ute med pengarna själv. En (av få) bra grejer med mitt arbete.
Kram på dig bästa babe!
Camilla Dahlstedt

2014-03-21 @ 05:47:08
URL: http://carolalola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0