Skräcken!

Tisdagen till ända också nu snart. Dag 2 av den hektiska veckan.

 

Vi började morgonen på Adrians förskola med utvecklingssamtal. Han sköter sig exemplariskt pojken och jag fick titta på lite filmer från när han var ute och lekte och massa bilder. Han är snäll och glad och leker både bra själv och med kompisar. Han bara flyter med. Hon sa också att han är så lugn. Ända gången han kan vara lite busig och springig är i kuddrummet när alla nyss vaknat. Min pojke? Lugn? Haha.. inte hemma inte :)

 

Nu kan vi nog klassa vår lilla pojke som nappfri. Han har klarat sig hela dagen idag också. Till och med när han skulle sova på förskolan. Nu ikväll råkade han få syn på dem som låg uppe på hans hylla i hans rum. Då blev han lite gnällig och ville ha napp men det gick jättelätt att avleda och nu somnade han väldigt snabbt ikväll utan. Duktiga killen. Trodde ALDRIG att han skulle kunna sluta med napp så länge Ninne har.

 

Ninnie var feberfri och som vanligt på morgonen så jag trodde att det inte skulle bli något för henne men nu har hon ännu mer utslag/blåsor över hela kroppen. Mest i rumpan. Som tur är så verkar hon inte alls bekymrad över dem. Jag hoppas att detta betyder att hon slipper i munnen nu. Hon har i alla fall inte fått mer feber än den hon hade igår. Alltid något. I detta nu ligger tösen i sitt stekheta rum och kämpar för att hålla sig vaken. Hon har så varmt därinne stackarn. Ändå har vi köpt ny rullgardin från Jysk som ska reflektera ut värmen. Hjälper föga när det är så varmt tyvärr. Nu har jag ställt in en fläkt därinne men jag vet inte om hon blir störd av ljudet för både igår och idag har hon kämpat i över en timme. Skapligt irriterande.

 

På kvällen idag har jag, Bella, Linus och Adrian varit på hans förskola på avslutningsfest. De sjöng men Adrian vägrade vara med såklart. Tyvärr hände en liten incident som höll på få mej att svimma av skräck. Det var massa folk och Adrian sprang omkring som en galning. Till slut hände det jag oroade mig för hela tiden. Han krockade med en pappa och flög handlöst bakåt och slog bakhuvudet riktigt hårt i asfalten. Alltså det ljudet. Jag tror aldrig att jag så snabbt varit framme och hämtat upp honom sen sprang jag in. Stackars pappan blev alldeles skärrad också. Det var ju såklart inte hans fel och jag kanske verkade otrevlig när jag bara lyfte upp honom och sprang in men jag fick panik. Pappan var in flera gånger och sa förlåt och verkade så ångerfull trots att jag försökte förklara för honom att det absolut inte var hans fel. Adrian skrek högt på ett sätt jag sällan hört honom skrika men som tur var så gick det över rätt snabbt och det verkade inte bli något. Adrians favvofröken Gina kom med ett paket fryst kalkon och la på huvudet. Han har dock en fin bula i bakhuvudet. Men det ljudet när skallen slog i asfalten kommer jag sent att glömma. Både Bella och Linus har haft hjärnskakning och det är inget jag känner att jag behöver uppleva någon mer gång. Ännu mindre en spräckt skalle.

 

Imorgon sticker Jimmy på hemvärnsövning tills på söndag. Jag hoppas på snälla barn då. Nu vill han att vi ska se på Game of Thrones som alla säger ska vara så bra. Han har köpt första säsongen på rea på Blue ray. Upp till bevis nu då.


Kommentarer
Postat av: Erika

Huvva vad otäckt! Skönt att det gick bra i alla fall för lillkillen. Det är tur att huvudet är relativt tåligt ändå :)

Svar: Ja. Fy fasen. Mycket ska man gå igenom som mor :)
Camilla Dahlstedt

2014-06-10 @ 22:13:09
URL: http://nattstad.se/erikaalex
Postat av: Carola

Stackars lilla plutt! Usch vilken upplevelse! Så länge det blir en bula är det inte farligt har jag fått lära mig. Skulle det inte blir en bula skulle det vara en blödning inåt! ☺️

Hoppas Ninnie kryar på sig & blir helt bra snart! Synd jag jobbar tors-sönd.. 7-16

Vi måste få till en dejt snart, men näste tors går jag på semester, då finns det inga hinder för en dejt! 😘

Svar: Verkligen synd. Jag saknar ihjäl mig efter dig. Det är så bittert att vi bor så långt ifrån varandra. Jäkla skit. På semestern ska vi ha date. Punkt.
Verkligen tur att det gick bra för Adrian. Minns så väl när Linus hade sin när han bara sov och inte ville vakna. Det var en mardröm.

Puss o kram bästa du! ♥
Camilla Dahlstedt

2014-06-11 @ 08:14:18
URL: http://carolalola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0