Lite bilder.

Vår systemkamera är absolut ingen värstingkamera men man kan ta rätt fina bilder med den. Oftast så får den tyvärr stå i skåpet och samla damm medan vi (jag) tar 95% av korten med mobilkameran. Jimmy tar nästan aldrig kort överhuvudtaget.
Alla kort som tas med kameran tas med autoinställning men de senaste dagarna har jag försökt leka lite med inställningarna manuellt bara för att prova mig fram. Det blir nog Auto i framtiden också, haha :)
 
Jag har i alla fall lyckats få några fina kort. När objekten är fina är det kanske inte så svårt. Sen att de flesta är tagna med autoinställning behöver vi ju inte diskutera närmre.
 
Linus får man aldrig ta kort på i normala fall. Min stora fina fräkniga kille ♥
 
Hoppa studsmatta är kul. Stövlar på fötterna är vad Adrian föredrar just nu. Alltid lyckas han få dem på fel fot.
 
Den här bilden tycker jag blev rolig i alla fall. Jag gillar vattnet och Ninnies ansiktsuttryck :)
Ninnie älskar att bada. Eller "bola" som hon själv säger.
 
Vår tjej har humör. Syns det?
På översta bilden var hon arg för att hon inte fick ta kameran. På den undre var hon nog sur för att Adrian hoppat så att hon ramlade.
 
När Jimmy är så dålig på att ta kort så blir det inte många bilder som jag själv är med på. Inte gör det mig så mycket men jag tänker lite att det kan väl vara kul för barnen att kunna se hur deras mamma såg ut när de var små.
 
Annars har jag inte mycket att förtälja. Sista veckan innan Jimmy går på semester. På fredag åker vi mot Kolmården och firar midsommar med Jimmys syster som nyligen köpt ett hus där så det ska inspekteras. Hon bodde ju i Norrköping innan så hon har ju inte flyttat långt. Sen blir det nog att vi åker tillbaka dig någon dag på semestern och går på Djurparken också.
 
Nu ska jag kasta mig i sängen. Trött som tusiken. Jämt och ständigt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Erika

Här fick jag förklaringen till den bra kvaliteten på bilderna du la upp på insta idag, tyckte väl att det var ovanligt bra kvalitet för att vara mobilkamera :p

Den där bilden på Adrian då han tittar ut från nätet var ju helt underbar, vilka ögon han har alltså!

Svar: Haha.. Nä ibland lägger jag upp bilder från systemisen på instagram. Vore schyst med systemkamerakvalité på telefonbilderna. Då skulle man inte behöva ha någon kamera.
Adrian är en väldigt fin pojke. Nu menar jag inte att mina andra barn inte är det. Men det är något speciellt med Adrians ögon och hans blick som gör att man bara smälter. Jimmy tar åt sig äran och säger "Jag sköt mitt i prick där" Haha :D
Camilla Dahlstedt

2014-06-17 @ 22:07:35
URL: http://nattstad.se/erikaalex
Postat av: Carola

Fina bilder på fina barn & en snygg morsa! ❤️

Svar: Tack babe :)
Camilla Dahlstedt

2014-06-18 @ 06:14:53
URL: http://carolalola.blogg.se
Postat av: Erika

Hahahaha det låter som Daniel när jag pratar om Nathalies lockar, det är baaara hans förtjänst ;)
Ja jag älskar blå ögon så hans ögon är helt underbara i mina ögon! Sen långa fransar på det..han kommer inte få det lätt ;)

2014-06-29 @ 17:59:49
URL: http://nattstad.se/erikaalex

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0