Jag gjorde det!!

Igår gjorde jag det som jag i förrgår skrev att jag inte skulle klara. Jag sprang 7 kilometer utan att stanna. Det betyder att mitt andra av tre nyårslöften är i hamn. Jag är så jäkla stolt över mig själv.
 
7 km på 43 minuter och 43 sekunder :)
 
Det var inte planerat att jag skulle springa så långt när jag gav mig ut. Redan efter 100 meter var jag redo att ge upp så jag tänkte att jag skulle springa ner till kyrkan vi har ca 2,5 km härifrån bara. Väl där så tänkte jag att jag fortsätter en bit för jag måste ju ändå hemåt igen. När jag passerat 5 km hade jag fortfarande en bit hem så jag tänkte att idag ska det ske. Sista kilometern var en ren pina men jag visste att jag skulle hata mig själv om jag gav upp när jag var så nära målet. Jag fick lov att springa till grannens hus och vända tillbaka för att klockan skulle slå över till 7. Sen fullkomligt ramlade jag in genom ytterdörren.
 
När jag kom hem tänkte jag att "vadå.. 7 km är väl inte så långt" Men jo, för mig är det faktiskt det. Jag är faktiskt stolt över mig själv. I höstas när jag började orkade jag knappt springa 3-400 meter utan att stanna. Jag hade en enda gång i hela mitt liv tidigare klarat av att springa en km. Det var någon gång i högstadiet och jag minns när jag kom i mål. Jag var så slut att jag faktiskt på riktigt trodde att jag skulle dö. Det brände i hela bröstkorgen och svartnade nästan för ögonen när jag kastade mig på gräset. Efter det försökte jag aldrig mer förutom några tafatta försök för några år sedan. I höstas gav jag mig tusan på att jag skulle klara 5 km. Nu har jag klarat det och därtill. Är inte helt missnöjd med tiden heller då det kändes som jag kröp vissa bitar.
 
Vad nästa mål blir vet jag inte. Vore ju kul att klara en mil men det får komma när det kommer. Målet är väl att hålla igång kroppen för i grund och botten gör jag ju inte detta för att uppfylla mina mål utan för att må bra i kroppen. Kompensera för att jag vägrar gå på någon diet med totalt socker och kolhydratsförbud. Skulle dock behöva styrketräna lite också.
 
Nu ska jag dock suga på den här karamellen ett tag till. För jag sprang nämligen 7 km igår. Fy fan vad jag är bra!
 
 

Kommentarer
Postat av: Carola

Grymt babe!! 👍❤️

2014-06-02 @ 20:45:30
URL: http://carolalola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0