En gråmulen onsdag, eller torsdag.

Den här veckan är jag otroligt dagblind. Jag förstår inte varför. Igår kändes det hela dagen som att det var onsdag och jag följer samma lina idag för idag tror jag att det är torsdag.
 
Här sitter jag i detta nu och dricker kaffe. Jag som inte ens gillar kaffe. Brukar koka mig en kopp ibland och hälla i massa mjölk i ett desperat försök att bli lite piggare. Vissa dagar smakar det helt okej. Andra dagar, som idag, smakar det kattpiss. Inte vet jag om det har den effekten jag vill heller.
 
Ninnie har haft en dålig natt och när Ninnie har en dålig natt så har även jag/vi det. Hon har sovit jättebra på sista tiden. Oftast hela nätterna i sin säng utan välling. Igår började hon redan vid 20.30 att vara orolig. Runt 1 så bar jag över henne till oss. Tyvärr så sover hon riktigt illa inne hos oss och för att inte tala om hur illa vi sover med en propeller bredvid oss. Ena sekunden får man en spark i njuren, nästa ligger hon raklång över huvudet på en, och i en tredje så ligger hon och sparkar på Jimmy raklång emellan oss. Under tiden så skriker och gnäller hon titt som tätt så jag tror bestämt att hon inte kommer till ro. Jag vet att hon flänger lika mycket i sin säng men där blir hon ju inte störd av att vi flyttar på henne och att det blir trångt. Där kan hon snurra bäst hon vill. Vi har ju bara en 160 säng. Samsovning kan säkert vara jättemysigt men här hemma mår vi alla bäst av att man sover i sin egen säng. Adrian sover hela nätterna i sin säng och vaknar ytterst sällan. Ibland framåt morgonen kommer han med sin kudde men det är mest mysigt. Det är så skönt. Han vill inte ens ligga någon annanstans än i sin säng på kvällen.
 
Jimmy gick upp mitt i natten, klockan 03.30 för han skulle jobba extra och börja jobba 04.30. På vägen till jobbet skulle han hämta en kollega då det inte går några bussar så tidigt. Sjukt tidigt. En stund efter att Jimmy gått upp så somnar Ninnie äntligen bredvid mig. Då hade vi ju sängen för oss själva. Adrian gjorde morgon klockan 6 och då var jag halvt medvetslös. Ninnie sov lugnt vidare till nästan 8. Skitunge!! Därav kaffet. Jag är otroligt trött.
 
Så fort tjejen somnat efter maten måste jag som vanligt sätta mig med matten. Jag är fast. Sms:ade nyss till min ex-svägerska och frågade om hon har tid någon kväll innan måndag att sätta sig med mig. Hon har lovat att hjälpa mig. Dessutom så strular min miniräknare. Jag måste ju ha en sån grafritande räknare och min är ifrån när jag gick i gymnasiet för 15-16 år sedan.. Jag vet inte om jag gör fel när jag skriver in graferna eller om det är räknaren som är knäpp för det blir inte alls som jag vill. Har verkligen ingen lust att lägga pengar på någon ny heller. De kostar 7-800 kronor och det kan man lägga på betydligt roligare och mer nödvändiga saker. Jag hoppas att Nicolina har tid. Då kan jag utesluta också om jag behöver en ny räknare. Känns onödigt att köpa en också när det känns som att jag kommit till den del av kursen där jag återigen undrar om jag någonsin kommer klara detta. Omöjligt. Det blir nog ICA för resten av mitt liv om det fortsätter såhär.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0