Kan själv.

Idag har Adrian gått själv till dagis. Ca 900 m tog dryga 25 minuter. Över förväntan. Det är ju ca 3000 vattenpölar på vägen som är spännande.


Stora killen nu. Han har för övrigt kommit in i sin allra första riktiga trots. Hade glömt hur det var. Gode Gud ge oss styrka. Tyvärr råkar Ninnie illa ut också och det får mig att se rött. Stackarn kan ju inte försvara sig.


Ninnie som älskar sin egen vagn låg och mös en bra stund innan hon somnade. Nu sover hon i vagnen utanför bvc och vi väntar på vår tur. Ska bli spännande att se hur mycket hon ökat nu. Gissar på en del.
Kommentarer
Postat av: Erika

Ja men titta, den där påminner ju om vår city mini gt, samma mysiga liggställe. Visst köpte ni er på blocket? För hur mkt?

Svar: Jo vi hade tur och hittade en i princip i nyskick knappt ett år gammal för 3000. Med myggnät och regnskydd. Hade tänkt beställa en ny för typ 3700 (rea) men då fick man ju inget regnskydd o så.
Camilla Dahlstedt

2014-01-10 @ 19:24:13
URL: http://erikanaslund.blogg.se/
Postat av: Erika

Det var bra pris! Såg att den ändå kostade en del ny så :)

Svar: Ja det känns som att vi fick den billigt. Tyvärr så fick vi ju inte välja färg inuti då så den är röd och det gillar jag inte men det är väl ett i-landsproblem. Kändes mer värt med en röd vagn lite billigare än en med "rätt" färg för en större kostnad. Haha.
Camilla Dahlstedt

2014-01-10 @ 20:37:14
URL: http://erikanaslund.blogg.se/
Postat av: Erika

Ja definitivt mer värt, för man får ju tyvärr bara hälften av vad man lagt ut sen då man ska sälja den medan om man säljer en begagnad så kan man få lite mer än hälften av vad man lagt ut så :)

2014-01-12 @ 11:00:14
URL: http://erikanaslund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0