Utevistelse.

Eftersom det kommit massa ny snö inatt var jag och barnen ute långt innan 9. Tänkte skotta men det gick sådär med en trasig snöskyffel och tung blötsnö. Överlåter det åt min kära make :)
Ninnie var inte nöjd över att vara ute i snön. Det blir svårt att röra sig i vinteroverallen och snön som blåste i ansiktet var läskig. Hon fick sitta vagnen en stund, vilket också sög. Nästa vinter blir det nog bättre.Adrian däremot hade nog kunnat stanna ute i flera timmar om han fick. De har anammat hans kärlek till att vara ute nu på förskolan så även om de brukar dela upp sig och vara ute i olika grupper så får han alltid vara ute. De har frågat om är ok för oss och självklart är det de. De frågar honom också om han vill vara inne när hans grupp är det men han tittar på dem som om de vore dumma o säger 'Ut!' Tror han skulle uppskatta att gå på en riktig I ur och skur förskola där de är ute mer eller mindre jämt men vi har ingen i närheten här.

När vi kom in somnade han såhär framför Bilar 2.Undrar hur många gånger jag sett de där filmerna nu? Han tröttnar aldrig. Han växlar mellan dem och Flygplan. Nu har vi även hittat något nytt på Netflix som heter Mighty machines. 3 avsnitt om olika stora maskiner. Det ska han också se. 'Titta tattorn' säger han. Han vet vad han vill.

Förresten, igår tog Ninnie sina 2 första steg 11,5 månad gammal. Hon blev så stolt. Numera så står hon väldigt ofta utan att hålla i sig så det kommer nog snart mer steg. Så fort hon ställer sig själv så börjar hon att klappa händerna. Så söt.

Mina små bebisar, var tog ni vägen? ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0