Så blev det vinter igen.

I natt har det kommit massa snö igen. Något jag var helt oförberedd på. Men även om jag är trött på vintern nu så är det skönt att det kommit snö igen. Det är ett jäkla gnäll över snön på folk på Facebook bland annat. Eftersom vi haft barmark och några plusgrader i några dagar nu så verkar en del tro att det nalkas vår. Men det blir väl aldrig vår i februari? Sällan i mars heller så det är bara att gilla läget. Hellre snö och ljust, än grått och trist.
Adrian var  i alla fall väldigt glad när vi klev utanför dörren när han skulle till dagis. "Oooooojjj".. skrek han glatt. När vi gick så stoppade han in en stor näve snö i munnen. "Mmm.. dott" sa han, sen "Usch, blääää.. bajs" så spottade han. Det var i alla fall nysnö men han kom nog ihåg att vi har fått lov att gå sick sack för att undvika att trampa i hundskit när den snön vi hade innan smälte. Det verkar som att när hundarna skiter i snön så är det helt okej att strunta i att plocka upp det. Vidrigt. Det borde vara straffbart att inte plocka upp efter sin hund.
 
Nu är det inte långt kvar till högskoleprovet. 2 dagar innan vi åker till Egypten. Jag har helt tappat fokus och motivation. Förut pluggade jag hela kvällarna men nu,  så fort barnen somnat på kvällen tittar vi på Fringe så snart har vi plöjt alla 87 avsnitt. Fängslande serie även om den som många andra spårat ur lite på slutet.
Jag är ju helt och hållet inställd på att det inte kommer att gå med provet. Jag förstår ju ärligt talat inte hur mycket jag än försöker. Jag hoppas att jag kommer in på mattekursen som börjar någon gång nu i mars så jag kan fräscha upp matteminnena lite så får jag skriva provet igen i höst och söka högskola till nästa vår. När jag sökte på lernias hemsida så stod det att nästa kurs skulle börja i juni så jag hoppas det betyder att den kursen i mars är full och att jag kommit med. Mailade till dem o frågade men de visste inget, utan jag skulle ringa Vuxenutbildningscentrum vilket jag inte tagit tag i och gjort än. Får jag inte börja plugga matten kan jag ju inte ens söka högskolan till hösten men jag är ändå 100 % inställd på att börja jobba i höst. Det vore dock väldigt skönt att ha klarat av matten och som sagt, kanske friskat upp minnet lite så den kvantitativa delen på provet kanske klarnar lite. I wish!
 
Värstans vad Ninnie sover idag. Hon somnade i vagnen när vi gick för att lämna Adrian och sover än. Det kostar på att vakna klockan halv 6. Adrian vaknade för övrigt strax INNAN 5. Fattar inte att han orkar. Undrar om det har att göra med att han oftast sover rätt länge på dagen ännu? Han är ju trött då och behöver sova. Inga problem att få honom i säng på kvällen heller men på morgonen då ska han minsann upp.
 
Hade tänkt åka och handla idag när vi fått barnbidrag. Förra månaden var en tung månad och jag har tagit ut rätt snålt med föräldrardagar så vi har gjort allt för att äta upp det vi har i frysen så det är verkligen på sin plats med en storhandling nu. Om Sessan inte vaknar snart så blir det nog tight om tid innan Adrian ska hämtas. Men då är det så. Hon får sova tills hon vaknar. Hade jag vetat att hon skulle sova såhär länge hade jag sovit jag med. Istället har jag bytt sängkläder och fixat med massa tvätt. Ett evighetsgöra i en 4-barnsfamilj kan jag tala om så det var nog lika bra att jag inte sov.
 
Ha en fin dag alla läsare.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag blev så besviken på sista säsongen så jag tittade inte!

Svar: På säsong 5 menar du eller på 4.an som finns på netflix? Vi plöjer fyran nu. Har typ 10 avsnitt kvar. Väntar fortfarande på någon slags logik i varför serieskaparen helt plötsligt ville radera Peter från tidslinjen. :)
Camilla Dahlstedt

2014-02-20 @ 22:30:15
URL: http://Empolie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0