Pest eller kolera.

Jag vet inte vilket jag hatar mest. Magsjuka eller halsfluss. Egentligen spelar det väl inte så stor roll heller.

Farbror Doktorn sa: Halsfluss vilket stick i fingret och halsprov konstaterade. Inte konstigt hon luktar död i munnen och inte konstigt hon är dålig min lilla sessa. Öronen var fina.

Nu är jag jätterolig att jag ska få det. Känt mig skum i kroppen idag och har lite ont i halsen. Bara lite än så jag kanske är inbillningssjuk. Sist jag hade det så hade jag 40 graders feber och var nyförlöst. Halsen känndes som någon hade slitit ur halsmandlarna utan bedövning typ. Vidrigt är det.
Adrian tar ju varje tillfälle han hittar att sno Ninnies nappar så han ligger väl i riskzonen han med. Ninnie hostar en gång i minuten och hur många gånger jag än säger åt henne att hålla för munnen så gör hon liksom inte det ;) Bakterierna bara sprutar!

Adrian stackarn var hysteriskt rädd för både läkaren och labsköterskan som var män. Han skrek så tårarna sprutade och Ninnie likaså. Nästa gång skiter jag i om Jimmy jobbar. Han får ta ledigt. Jag går inte till doktorn med ungarna själv igen.

Kommentarer
Postat av: Carola

Stackars pluttan! Vidriga sjukdom det här! Jag låg på soffan i igår & bad om att hellre ha magsjuka! 39 grader feber & en smärta som är vidrig! 😔
Stackars Ninnie! Hoppas hoppas ni andra klarar er! ❤️ Puss!!

Svar: JO, jag minns att jag också önskade magsjuka sist jag var dålig. Minns när vi bodde i Tillberga och jag var så dålig så jag kräktes så fort jag försökte röra mig. Att kräkas med halsfluss = dödslängtan rakt igenom. Fi fan. Hoppas du mår bättre babe!! Kram!
Camilla Dahlstedt

2014-02-27 @ 07:01:00
URL: http://carolalola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0