Ny vecka.

Nu är vi inne i februari. Vabruari som det också kallas. Jag hoppas att vi slipper sjukdomar och elände nu. 6 dagar klarade vi oss sist och så kräktes Ninnie natten till igår igen. Kan säga att förståndet brister då men tack och lov så blev det bara en gång och inget mer. Verkar inte som någon annan blivit smittad heller men än är det väl för tidigt att ropa hej. Konstig magsjuka om det var det dock. En gång, sen sov hon hela natten. Vaknade och åt frukost och var pigg hela dagen. Nu kan jag tycka att vi dragit magsjuka här hemma så det räcker för flera år framåt.
 
Jimmy är ledig denna vecka. Inget speciellt står på agendan förutom att Ninnies rum ska bli klart. Lite taklister kvar att sätta upp och sen dörrfoder. Igår köpte jag gardiner. Kommer nog att bli toppenfint Är jättenöjd med tapeterna. Ska visa bilder sen när det är inrett och klart. Hon har ju inga möbler förutom sin säng så det blir väl lite tomt i början. En hylla ska vi i alla fall köpa men vi är inte riktigt överens om vilken än. Eller rättare sagt jag är inte överens med mig själv om vilken än.
I övrigt så fortskrider ju dagarna som vanligt med skola för de stora barnen och diverse aktiviteter på kvällstid så att några större projekt kan det ju inte bli fast han är ledig.
 
På eftermiddagen idag ska jag träffa min mor nere på stan så ska vi gå och kolla efter någon resa. Vi har kommit överens om vilken vecka som passar bäst att åka så vi diskuterade oss fram till att det är nog lättast att åka ner till typ ticket och säga vad vi har för krav och vad vi har för budget och sen se var vi kan tänkas hamna. Spännande värre. Även fast vi inte har bokat något så har jag redan ångest över att lämna småbarnen hemma själva med pappa i en vecka. Inte för att jag inte tror att han klarar av det men jag har ju ingen kontroll. Jag kommer längta ihjäl mig efter dem och tänk om de längtar efter mig?  Inte som att man kan åka hem heller om det skulle hända något. Men å andra sidan så sitter ju inte han och har ångest över att jag är ensam med barnen när han är på sina hemvärnsövningar :) Det är nog bra för mamman att släppa på kontrollen ibland.
 
Snön vi fick häromdagen tyckte tydligen Moder Jord att den skulle smälta bort. Tråkigt. Blött, smutsigt och grått ute nu. Jag håller på att längta ihjäl mig efter vår och sommar men ändå inte. Då är det snart slut på mammaledigt. Högskoleprovet och plugg överhuvudtaget har jag inte ägnat en tanke åt på säkert en vecka nu. Det får gå som det går. Jag borde försöka nöta på mattedelen men det är liksom lite svårt när jag inte förstår hur jag ska nöta. Nej, jag måste nog ta tag i detta igen. Jag måste bara beställa tid med ett mattesnille först. Frågan är vem?!
 
 
.

Kommentarer
Postat av: Carola

Va skönt med semester! Det är du värd, men vet vad du menar med att släppa kontrollen.. 😉

Hoppas ni får vara friska nu. Vi får ta vår dejt en annan gång.. 😘

2014-02-03 @ 10:47:45
URL: http://carolalola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0