Tjänstledigt och Lucia.

Nu är tjänstledighetsansökan inlämnad. Jihaa! Jag kommer visserligen att fortsätta jobba mina helger, men det ska man väl kunna stå ut med. Smolket i bägaren är att min jobbhelg tyvärr infaller när Bella och Linus är här. Den andra helgen de är här jobbar Jimmy. Det grämer mig som tusan men det kanske löser sig.. på något vis. Känns ändå som viktiga pengar som måste komma in och att byta jobbhelg är inte så lätt som man kan tycka att det borde vara.
 
Ikväll har jag varit och tittat på Luciatåg i Linus skola. Mamma och pappa var med och så även Dennis och hans föräldrar. Jimmy fick stanna hemma med småbarnen. Jätteduktiga och fina var de. Efteråt skulle det fikas men två klasser med både föräldrar, bonusföräldrar och mor/farföräldrar gjorde att kön till fikat var helt enormt lång. Vi stod völ typ sist. Inget syre fanns det i lokalen heller så vi valde att åka efter mycket om och men. Linus blev jättebesviken och arg trots att han sa att det var ok först. All frustration tog han ut över mig i bilen sen och den pojken vet hur han gör sin mor ledsen, det kan jag tala om. Så tråkigt avslut på en annan mysig grej. 
Det jag vill skriva privat om är Linus. Vi kämpar just nu för att få en utredning på honom. Vi misstänker adhd/add eler något liknande.  På måndag ska vi träffa en barnläkare. Jag känner dock att jag inte vill hänga ut honom även om jag har ett stort behov att få ur mig tankar och känslor angående honom och detta.
 
Imorgon blir det Luciafirande på förskolan innan jobbet. Både jag och Jimmy har fixat så att vi kommer senare till jobbet  vi ska vara på förskolan 7.30 så det ska bli kul att se. 
Bella ska med sin klass gå med fackeltåg från skolan till kyrkan här i Skultuna. Det är ca 2.5 km enkel väg sen ska de ju hem igen efter Luciatåget i kyrkan. Hon har varit hemma två dagar med jordens förkylning, hosta och halsont. Hon ville gå imorgon såklart men jag lyckades övertala henne om att den promenaden förmodligen inte är något hon skulle orka. Vetetusan om det vote så lämpligt utan promenaden heller. Tråkigt men vad ska man göra. Det är ju trots allt december så det är bara att gilla läget. 

Kommentarer
Postat av: Erika

Skriv i meddelande om du vill prata. Hoppas ni får bra hjälp, kram

Svar: Tack. :) Jag vet inte alls hur jag ska göra. Ibland vill man liksom bolla tankar med andra men samtidigt är han så stor så jag vill liksom inte hänga ut honom. Svårt!
Camilla Dahlstedt

2014-12-12 @ 06:41:58
URL: http://nouw.com/erikaalex
Postat av: Carola

Kram! ❤️

Svar: ❤😙
Camilla Dahlstedt

2014-12-12 @ 19:48:25
URL: http://carolalola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0