Ett bekymmer mindre.

Wow, heja CSN!
 
Igår skickade jag in ansökan om studiebidrag och studielån och idag fick jag beslut om att det är beviljat. Snabba bud i Mellerud!
 
Inte för att jag direkt grämt mig över det men det känns ändå skönt att det är klart. Nu måste jag bara skicka in studieförsäkran när jag börjar plugga. 
 
Jag ser exakt hur mycket pengar jag får hela nästa år och hur mycket jag får tjäna på jobbet. Det blir till att planera och spara en del då jag inte får pengar alls i juni och juli men å andra sidan får jag ju min lön + första csn pengarna i januari så jag tänkte öppna ett konto bara till sparande för inkomstlösa månader då det blir dubbelt i början.
 
Vi kommer inte bli rika men det ska nog gå bra. Med min lön kommer jag fortfarande få ut mer pengar än jag plockade ut som mammaledig.  
 
Åh.. kan det bli 19/1 snart. Längtar massa till att komma igång men jag vet att jag mest troligt kommer ångra mig och fundera på vad jag gett mig in på när det väl börjar. 
Jag har ju den lilla idioten som sitter på min axel och berättar hur dum jag är. Att jag inte klarar det. Men på andra axeln sitter fortfarande den starkaste och säger att det kommer gå bra. Bara jag ger mig fan på det och det gjorde jag ju för längesen  :)

Kommentarer
Postat av: Emelie

Är hela utbildningen i Västerås?

Svar: Ja den är här på Mälardalens högskola. Kan nog vara så att någon föreläsning eller så är i Eskilstuna men vi hör till Västerås. Det startar en i Eskilstuna nu i januari också.
Camilla Dahlstedt

2014-12-18 @ 21:16:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0