Tredje dagen.

Nu har vi avslutat tredje inskolningsdagem. Det fortsätter att gå superbra så imorgon kommer jag att lämna henne en stund. Men det märks att det är en stor omställning för henne med mycket nya intryck. Alla tre dagar har hon varit helt färdig när vi kommit hem. Efter 1,5 timme där.
Lunch vägrar hon. hon skriker Näää gråtandes och slår iväg tallriken så det har fått bli välling halvt sovandes i sängen. Undrar hur det ska gå med heldagar sen. Det tar nog ett tag att komma in i det för henne.

Det är roligt att se hur Adrian agerar när han är där. Han har fått välja om han vill vara inne eller ute när jag är där för att det inte ska bli så konstigt för honom. Jag förstår att de säger att han är så lugn för han leker mycket med sig själv och vill gärna ha lite lugn och ro. Inte ofta han höjer rösten och skriker som han gör hemma och som många andra gör där. Kommer någon och försöker ta något av honom så backar han oftast. Om det inte är Ninnie för då lackar han ur :) Därför han är så vild hemma sen. Han spar på krutet under dagen.Här dricker han kaffe med mjölk i minsann.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0