Ny mobil.

Min mobil jag skaffade för snart 2 år sen har verkligen gjort sitt. Inte blev den bättre efter att jag tappade den i asfalten för 2 månader sen. Laddningen var dålig innan och så fick den ofta för sig att jag var utomlands och så gick den ner i nåt säkert läge jag inte kunde komma ur om jag inte stängde av den. Sen druttade den i asfalten och då sprack skärmen och mikrofonen sa upp sig så jag var tvungen att använda handsfree för att folk skulle höra mig när jag pratade.
Jag har länge gått och räknat och tänkt att i början på september kan jag förlänga mitt abonnemang och få en ny telefon. I november går det ut av någon anledning jag inte förstår då jag tecknade det i september-12.  Igår slog det mig att det borde vara från början på augusti jag kan förlänga det så jag ringde tele2 och mycket riktigt, jag kunde fixa det direkt.
Jag åkte ner på stan och var inställd på en Iphone 5s. Vet att 6.an kommer snart men jag orkar inte vänta. Blev dock väldigt övertygad av han i butiken att jag skulle satsa på en Samsung Galaxy s5, alltså en uppgradering av den jag redan har men mycket av det jag stört mig på har de ändrat. Den är helt ny och iphonen har funnits på marknaden i ett år.. Jag behöver ingen värstingtelefon men när han sa att det skiljde 8 megapixlar på kameran så var jag övertygad. Att den var stöttålig och vattentät gjorde ju inte beslutet svårare med tanke på hur många av våra telefoner som simmat i toaletten :) Kameran är ju nästan det jag använder den mest till förutom att ringa/sms:a.  Känns dessutom väldigt dumt att byta till iphone när i princip all elektronik vi har här hemma är Samsung. Denna kan jag koppla samman med vår tv exempelvis.
 
Nästan skrämmande och pinsamt hur beroende man är av materiella och i de flesta fall onödiga ting. Nu har jag i alla fall en telefon som bör hålla i 2 år till. Ett problem ur världen. Känns ju betryggande att kunna bli kontaktad ordentligt när jag börjar jobba om det händer något med någon av ungarna.
 
Jag fick även med en pulsklocka som jag kan synka med telefonen Så ovärt att jag fick en av Jimmy i våras då. Sälja den kanske :)  Inte för att jag någonsin springer nu. Mina benhinnor bråkar som tusan. Jag måste åka och gjuta sulor efter min fot. Jag var för nån vecka sen och tittade mitt löpsteg och fick förklarat för mig att jag har väldigt höga hålfötter och det finns inga sulor som är så höga så att de ger mig stöd så jag springer och "faller" liksom inåt med med benen. Ska ta tag i sulorna nästa vecka när jag ska lämna båda barnen själva 9-15. Hur sjutton ska jag spendera alla de timmarna HELT ENSAM?! :D Värsta lyxen.
 
Ninnie har avslutat sin andra inskolningsdag. Hon skiter fullständigt i mig. Jag skulle nog kunna lämna henne redan nu. Men var sak har sin tid.
 
Nu när jag för en gångs skull sitter vid datorn och skriver så kan jag inte ladda upp bilder här. Typiskt. Fungerade inte sist heller.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Erika

Vad härligt med en ny telefon. Jag tycker att telefoner blir sega med åren och tydligen har smartphones inte så bra livslängd. Hoppas du blir nöjd =)

Vad kul att det går bra för Ninnie =)

2014-08-19 @ 22:42:12
URL: http://nattstad.se/erikaalex

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0