Hyssen fortsätter.

Alltså vår Adrian. Han kan konsten att rera gallfeber på oss. Han är så intensiv. Det är dödsdömt att vända ryggen till honom och inte ha superkoll på vad han gör.

Igår så satt satt han och Ninnie i duschen. Jag plockade lite snabbt undan frukosten (med öppen dörr) och jag hör hur de tjoar och leker som alltid när de duschar. När jag kommer in i badrummet har han på några minuter klivit ur duschen för att hämta deras tandkräm och tryckt ut nästintill allt från en nyöppnad tub över hela sig och sin syster.

Idag bytte jag blöja på Ninnie i vardagsrummet. Adrian var i sitt rum och lekte. När jag och Ninnie var klara vilket tog en stund då hon gjort ner sig rejält så gick jag ut i köket och finner ett plaskblött köksbord. Hela golvet under bordet och flera stolar var totalt nersprayade av Ajax köksspray som lilleman fått tag i på köksbänken. Han hade säker sprutat en tredjedel av en hel flaska. Jag hade radion på i vardagsrummet så jag hörde inte att han sprutade. Tog skitlång tid att få upp allt för det skummade. Adrian själv satt och tröck under bordet och visste mycket väl att han gjort något han inte fick.

Sen har han hunnit med att få tag i en idominsalvatub som han tryckt ur allt innehåll ur och smörjt in sina ben och armar. Omöjligt att få bort i duschen. Jag provade till slut diskmedel och det var mest effektivt.

Är alla barn såhär? Mina stora har inte varit i närheten. Vi håller på att bli galna. Det är liksom något hela tiden. Större och mindre bus. Ibland skrattar vi och ibland vill man bara gråta.
Våra grannar brukar säga att deras hus ser ut nu som när deras barn var små. De plockade aldrig undan saker. Hade inte vi gjort det så hade Adrian förstört hela huset nu. Han bryter av blomblad exempelvis. Att få ha en blomma i fönstret är tydligen inte ok. Han klättrar i bokhyllan för att nå alla saker han inte ska ha.

Jag kan verka gnällig men det är extremt påfrestande att leva såhär när det känns som att man inte vågar slappna av annat än när han sover. Det fungerar ju tyvärr inte att ha ögonen på honom jämt. Tyvärr drar han ju med sin syster i sina påhitt också. Han är ju en helt underbar unge för det mesta. En väldigt energisk unge som älskar att pussas och kramas och berätta hur mycket han älskar oss och sina syskon. Men herregud. Måtte han lugna ner sig snart.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha hjälp. Undra hur tankarna går i hans huvud, om han hela tiden vet att det är ett bus eller om det bara går av farten.
Sirren säger ofta "får man..." Sen nåt han vet man inte får, bara för att uppmärksamma oss på att han skulle vilja eller funderar på att göra det. Men han kan ju få för sig att göra lite hyss han med! Han frågade om han kunde få vara i fred och ta med tuschpennorna in på sitt rum, bäst att säga nej där annars vet jag inte vad han hade fått för sig.

2014-08-22 @ 07:09:29
Postat av: Rosanna

Visst har G varit ganska lugn, men om jag tänker tillbaka så har han gjort en hel del hyss, när han va 9 mån så ställde jag min laptop på soffkanten, mycket dumt av mig för den sparkade han ner när han satt i soffan å gjorde nånting så den pajjade helt. Han känns ofta klumpig, har tappat en del saker i golvet eller spillt på sig själv,golvet osv, När han var 2 år så satt han i duschen ganska lugnt varpå jag kommer in och då har han tömt ut en duschcreme som blev en hel massa skum. I samma ålder hade ha ner mina odlingar i golvet:( jord överallt. Så ja även om din kanske är värre så har han å gör saker ändå och mycket är nog hyss. Jag måste säga att Adrian är smart, på så kort tid hinna klämma ut en tandkrämstub osv :) förstår att man sliter sitt hår. Tar Ninnie efter?

2014-08-22 @ 17:43:23
Postat av: Erika

Förstår att du blir less. Man vill ju kunna slappna av en sekund emellanåt. Han har bra fantasi i alla fall och lär aldrig ha tråkigt:
Ett tips till er altandörr som ni hade problem med att han öppnade, köp en sån här http://www.laskompaniet.se/sparranordning-fix-184/570-0

jag tänkte först säga denna (sån har vi) men sen kom jag på att med hans idéer kommer han väl lyckas få av snöret
https://www.k-rauta.se/byggvaruhus/sp%C3%A4rranordning-assa-fix-84-vit-barns%C3%A4kert

2014-08-22 @ 20:19:50
URL: http://nattstad.se/erikaalex

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0