Header.

Min header här på bloggen är lite inaktuell. Liite bara. Känns som att Ninnie borde få en plats också.
 

Jag behöver sätta mig ner och göra en ny men jag orkar inte. Jag är inte direkt kunnig i ämnet heller. Att jag gick samhällsprogrammet med Multimediainriktning på gymnasiet känns rätt bortkastat. Jag gick kurser i både html och bildhantering. Kommer inte ihåg ett smack och även om jag gjorde det så känns det inte riktigt aktuellt 15 år senare heller.
 
Den jag har nu gjorde jag med hjälp av google och jag fick dit den på samma sätt. Nu vågar jag liksom inte ta bort den för jag vet inte om jag får dit någon ny eller om hela designen blir helt knäpp.
Det första och största problemet är att jag måste komma på hur den ska se ut.
 
Och varför klipper den här jäkla bloggportalen alltid bort en bit av bilderna i högerkant? Förut var det bara när jag gjorde inlägg med appen på telefonen. Nu klipper den bort en bit i högerkant här också..
 
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag ser hela alltet, inget bortklippt! Annars kan det ju vara en inställning i bloggdesignen så man måste bredda det men jag ser allt.
Säg till om du behöver hjälp med nåt med att lägga upp den eventuella nya headern

2014-08-15 @ 23:12:49
URL: http://Empolie.blogg.se
Postat av: Erika

Jag brukade bara göra mina headers i paint, klippa och klistra in kan du nog så då är det bara att ta den du har och klistra in Ninnie bredvid :)
Jag tyckte också att det var drygt med bilderna, jag var alltid tvungen att ändra till att bilderna skulle läggas upp i en av de mindre storlekarna annars försvann högerkanten. För mig syns inte hela bilden, en bit av Bellas tröja är bortklippt och även ena L:et.

Svar: Ja, för mig är det också bortklippt så. Men kan ju inte göra bilderna mindre, det är det som är problemet? Bloggappen till android är inte hälften så bra som till iphone. Sen hatar jag att texten är centrerad.
Men hur gör jag den i paint då? Ska jag skapa ett dokument som är så stort som min header ska vara först eller? Haha.. jag kan ingenting jag :)
Camilla Dahlstedt

2014-08-18 @ 22:21:16
URL: http://nattstad.se/erikaalex
Postat av: Anonym

Det var anledningen till att jag bytte från blogg till nattstad, appen var ju tokdålig till Android!
Alltså jag menade att jag brukade ändra storleken då jag bloggade från datorn, vet också att det inte gick från appen.

Vad jag kan minnas spelar det ingen roll vilken storlek du gör headern i utan sen då du laddar upp den så väljer du 400 i bredd (vad jag minns) och då läggs bilden upp i den storleken. Jag har typ googlat på hur man lägger in en header och hittat en beskrivning då jag har ändrat =)

2014-08-22 @ 20:36:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0