Det slår aldrig fel.

Framåt eftermiddagen igår smög sig en migränliknande huvudvärk på. Jag gjorde vad jag kunde för att mota bort den men utan resultat.

Ingen aning om när Jimmys klocka ringde inatt men strax efter kl 4 åkte han hemifrån. Han började 5. När han åkte vaknade jag och huvudet sprängde som aldrig förr. Upp och tog piller för att sedan dyka ner i sängen igen och hoppades på att få somna så de kunde ge cerkan.
Såklart vaknar Ninnie vars blöja läckt. Skjut mig!
Hon var ju trött såklart så hon somnade om efter en stund och vad händer då?! Jo Adrian kommer in till oss. Skjut mig igen! Han har inte alls någon lust att sova när Ninnie ligger hos oss men efter någon timme somnar han. Vad händer då? Jo Ninnie vaknar i ett illvrål och drar av en brakskit. Förmodligen något slags magknip. Adrian vaknar igen, Ninnie upptäcker att Adrian ligger bredvid och sen är det kört. Hon ska inte sova mer. Han hade nog somnat bara han fick lite lugn och ro men hon vägrar.

Jag skulle kunna göra nästan vad som helst för att få sova med denna huvudvärk. Ser fram emot att skola in Ninnie idag.

Det slår verkligen aldrig fel. När man verkligen behöver och vill sova så ska något hindra en. Snälla huvudvärk försvinn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0