Tack bacillerna.

Den förkylning med tillhörande svidande hals och bultande huvud som under gårdagen intog min kropp kunde ju knappast kommit mer olämpligt när jag ska skriva högskoleprov idag.
Knappt sovit alls inatt pga att jag mått dåligt och känner mig nervös. Det blir att packa ner piller i lilla matsäcken. Hoppas att det är något snabbt övergående för om 2 dygn åker vi också.

Har även missat att i mailet med kallelsen till provet stod det att alla lokaler inte hade klocka så det rekommenderas att ta med sig ett armbandsur om man vill ha koll på tiden. Mobiler är ju självklart inte tillåtna. Jag har ingen klocka. Vi har ingen i hela huset. Jimmy har en som är trasig. Legat och funderat på om vi har någon sån liten väckarklocka eller något ligger men nej, vi har ingen. Fan också. Kan man ta med hela köksklockan? :)
Ber till Gudar att jag får en klocka i min sal. Hur sjutton ska jag annars ha koll på hur mycket tid jag vågar lägga på varje uppgift. Svär åt mig själv som inte sett detta och svär åt dessa baciller. Ni ska väck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0