Fredag.

Då var det fredag igen. Bella kom upp med ett humör som skulle fått en citron att verka söt och jag kände att jag höll på att dras med och blir på dåligt humör jag med. Men jag log, tänkte hakuna matata och fortsatte vara glad. Om 3 dagar åker jag ju på semester och jag kommer sakna ihjäl mig efter mina små fisbarn så då ska jag mysa så mycket jag bara kan med dem nu. Tanka gos. Bella har förmodligen glömt sitt humör när hon kommer hem från skolan.
 
Jag har roat mig med att plocka ner Ninnie från tv-bänken 300 gånger idag och lika många igår. Vill inte att hon är där och ramlar ner eller river ner tvn.
 
 
Inte så bra bilder men man ser hur nöjd hon blir. Drar ut lådan och sen kommer hon upp. Jimmy pratade igår om att skruva igen lådorna så jag är rädd att han gör det när jag är borta. Haha..

Jag försökte nyss att börja packa. Inte det lättaste med två själpredor som rev ur det jag stoppade ner. Imorgon försvinner hela dagen till Högskoleprovet. Är nog hemma runt 17 och på söndag vill jag gärna inte komma på att jag saknar något eller att något jag vill ha med är smutsigt. Provade massa kläder och insåg att flera gamla linnen passar. Verkligen självförtroendehöjande. Mina mest tighta gamla jeans fick kunde jag både få på och knäppa. *Klapp på axeln till mig* Mycket nöjd! Pinade mig igenom 5 km på löpbandet igår igen. Sista 500 metrarna trodde jag att knäna skulle brinna upp men skam den som ger sig. Känns väldigt bra efteråt. Inbillar mig att de sista 2 kommer av bara farten när jag springer ute sen.
 
Vid lunch kommer Jimmy hem och byter av mig och jag sticker iväg på mattelektion. Efter det ska jag storhandla. Egentid. Jag läste häromdagen en artikel att Egentid är något trams som vi hittat på att man behöver. Jag kan delvis hålla med. (Jag som sticker hemifrån i en vecka snart) Menar att egentid inte alltid behöver vara så avancerat. För mig är det att få gå på toa i 5 minuter utan att någon står och ska hänga i mina ben, Ta en dusch i lugn och ro eller åka och handla ensam.
 
Nu kallar plikten i köket. MIn som vanligt klåfingriga son har fått tag i kökssprayen. Tänk att man aldrig kan lämna något framme utan att han ska vara där och röra direkt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0